![]() |
http://img160.imageshack.us/img160/6803/alimho5.jpg ALİM HOCAMDAN İNCİLER;) |
ay bile çeker gider geceyi düşündünmü |
Alıntı:
çooook güsel bi yası yaws:)alim hoca:inlove: |
uyandım birden seninle gece 3ü bulmamaış ................. |
asrın hatası :( |
ağlama kalbim büyüdün artık:) |
yapamadım aşıktım sana kalbime karşı koyamadım haksızdın ama seni bir kez bile suçlamadım unut diyorum ama unutmuyor bu gönül uyumadım ağladım sana geceler boyu ağladım uyumadım yalnızdım ama beni bir kez bile aramadın söner diyorum yalan sönmüyor bu gönül.. |
üşüyorum:) |
Sevgisiz hiç bir çiçek açmaz toprak nasıl suya hasret ise insanlarda ilgi ve sevgiye hasret :) |
uuuç kelebek yaz geeeldi bütün aaaçlar çiçeklendiii.. pıt pıt pıt kelebekleeer... :tender: :rofl: |
saat 18:18 oley oleyyy beni düsünüo suan:tender::shy: |
Alıntı:
tebrik ederim:noangel: |
suskunlugum asaletimdir.her lafa verecek cevabım var lakin bir lafa bakarım laf mı die,bi de söyleyene bakarım adam mı die:hih!: |
Alıntı:
oooooofffffffff bea nasıl bi söz bu:) |
hep biz cama yazdık bi seferde o bize yazsın :) |
susarım sözümü tutarım:) |
güneşin doğduğu geceler |
|
razıysan gel benimle... |
o şimdi burda olmalı.... |
Daha ne kadar borcum var benim hayata? |
Kalbimi kim çalıyor......... |
Köpekler giremez :D |
Günler aylar gelip geçer |
HASRETİNİ ÇEKTİĞİM GÜZEL, İSTER SEV İSTER SEVME BEN BÖYLEYİM İŞTE... :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: |
çıglık atmak istiyor içimin derinlikleri.. |
mutluyummmmmmmmmmmmmmmm |
ah babam sag olsaydı |
naparsan yap be |
sen benım dunyamı yıkıpda gıttın |
yedi tepeli şehir |
ASALET BOYDA DEGİL SOYDA,İNCELİK BELDE DEGİL DİLDE,DOGRULUK SÖZDE DEGİL ÖZDE,GÜZELLİK YÜZDE DEGİL YÜREKTE OLUR..! |
canım sıkkın:S |
sen naadar iticisin öyle ya:hih!:(karakızıma tarihcimiz tarafından yapılmıs en güsel iltifat:muz:) |
Bir gün herkes Fb li olcak :D |
geri kalan 364 gün 6 saat bjk li:muz: |
Alıntı:
pis şişko nolacak:muz:(ben fb liyim o gs li:hih!:) |
Elveda |
kıravatı ceketi ve gömlegi uyumlu:P:P insan güsel hocamız bi tane bir bir:muz: |
Sen istesende unutamassın beni:hih!: |
Alıntı:
|
dur kıss bana terapi yapıcakmıs normal kızlar gibi olmam icin.ben anormalim ya:muz:dio ya kız kısmısı cok gülmez.yarın birgün herifinin sumsugunu yidi mi gık bilem dimez:rofl: |
iri kıyım:muz: |
Varlığın yeter :P |
:hih!:bana diyo iri diye ama kendisinin göbegi kendinden 5 metre ilerde gidiyo:muz: |
benim çenemden kurtulmak için hasta numarası yapıyor birde hayvanat:) |
ee kendisinin ünlü bikac sözü vardır:Dyalana hic dara düşmem:muz: bi de masallah dedigim sabaha cıkmaz:rofl:(ya biz dedikodu mu yapıoruz:P) |
ben bunları cumartesi yüzüne de söyleyeceğim:P |
Sevenler geri dönmedi :( |
İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın!!! |
| Saat: 19:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık