![]() |
msxlabs msxlabs sitesini neden sectiniz? ---------- Mesaj tarihi 16:21 ---------- Önceki mesaj tarihi 16:18 ---------- birçok bilgi verdiği için arkadaşım flora önerdi :D |
ödevimi yapmak için bu siteye tesadüf üzere girdim.biraz bilgi aradım ve bende üye oldum :D |
Merhaba! :) Daha önce takıldığım bir forum vardı, sonra ne olduğunu bilmiyorum o siteyi kapattılar... Ben de yeni bir siteye üye olmalıyım diye düşündüm aklıma ilk bu forum geldi :D |
Kota sıfırlama ile iligili bişiler araken kendimi burda buldum :) Siteyi beğenmesem üye olmazdım :D Umarım burada iyi paylaşımlar yapabilirim. |
arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum güzel bi site :) |
ilk olarak siteniz güzel.ben siteyi araştırma yaparken buldum.bu site benim ilk forumum.iyi hayırlı günler dilerim. |
bir konuyla ilgili arastirma yaparken cikti karsima bu site. oncelikle misafir olarak cevap yazabilmek beni mutlandirdi onu soyleyebilirim :) ardindan biraz arastirdim ve siteyi cok begendim, uye olmaya kararverdim. kuranlarin ve duzenleyenlerin emegine saglik. iyi forumlar... |
Alıntı:
|
Nasıl Bulduğumu Hatırlamıyorum Ama İyi ki Bulmuşum(A) |
Sitenizi tesadufen buldum,guzel bir siteye benziyor.zamanla gorcez:)yeni uye olanlara yolladiginiz karsilama mesajini beyendim;) |
| Saat: 05:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık