![]() |
birşeyler arıyodum işte (çoğu üye gibi) msx çıktı karşıma üye oldum :) |
Araştırmalarımı yaparken aradığım bilgilerin çoğunu bulabiliyorum .Bende başkalarının bilgi bulmasını kolaylaştırmak istedim ... |
bende geldiğim için memnunum burda güzel günler geçireceğimi umuyorum:) |
Ben burayla tanışmadığımda hayat çok sıkıcı renksiz geçiyordu...Evden-İşe İşten-Eve hayat hep böyleydi.Ama sonra bu siteyle karşılaştım.Msxlabs.org o gün hayatım çok değişti.Sanki hayatımda 1 tek şey değilde milyonlarca şey değişmişti.O gün benim en mutlu günüm oldu mavi karanlık... |
ÜDEV ARIYORDUMM ÖDEVİMİ BU SİTEDEE E BULDUM SONRAA A ÜYE OLDUMMMMM |
bu site çokkkkk güzel:D:D |
merhaba ben işimle ilgili araştırma yapıyordum ve burayı buldum ve üye oldum şimdiden birşeyler buldum:) teşekkürler |
Sırf Sohbeti Sevdiğim İçin Burdayım Desem Yalan Olur. :D ---------- Mesaj tarihi 15:37 ---------- Önceki mesaj tarihi 15:36 ---------- MsXLabs bende vazgeçilmez bi tutku istemediğim zamanlarda bile giriyorum. Eskiden facebooktan cıkmazdım artık Facebooka Hosgeldiniz Sayfasına biLe girmiyorum Yaşasın MsXLabs :D |
rumuzumdan da anlaşıldığı gibi apotamkin olmak istiyorum.apotamkinin şeytani olduğuna inanmıyorum tabii bende apotamkin le alakalı araştırma yaparken bu siteyi buldum yani anlıyacağım ilgi alanım doğaüstü güçler ve doğaüstü olan herşey umarım beni bulur. |
Merhabalar ben yeni üye oldum, MsXLabs'la bir konu hkkında Googlede gezinirken burada sorumun cevabımı buldum ve cevap geniş, açıklayıcı idi, hoşuma gitti, takip etmeye başladım...iyiki de buldum, güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.... |
| Saat: 19:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık