![]() |
ben bu sıralar 1.SIMS 2 2.FREEDING FRENZY 2 diye bir oyun oynuyorum |
fifa 07 knight online counter strıke 1.6 war rock |
Şu an makinamda; -titan (ilki bitti epic kasıyorum) -Quake 4 (bitti.Sakın diğer quakelerle karıştırmayın Q4 half life tarzı yapmışlar bayada sardı) -Tabiki PES6 -Call of duty2 (Bitti Online oynuyom) -Sniper elit (bitti) -Wietkong2 (devam) -Rogue troper (devam) -nfs carbon (uyuz etti öle duruyo) -Commandos Strike force (devam) -Devil My Cry 3 (Mr. Dante ayrı zevk) -DibloII Lod (Ne kadar modu bulabilirsem) ve tabiki Counter Strike :Source Asrın oyunu.... Yanlarına şu anki durumlarınıda yazdımki bunlardan birinin bi yerine takılan olursa sölesin emrindeyim..... |
far cray comdenment fear raın sıx box vegas (yanlış yazmadım inşallah :-)) kardeşlerr takımı dehşet oyunlarr ozellıkle raın sıx *** vegas ekran kartı canavarıı gforcenın 7900 lerınee denk gelıyoo benım ekran kartıı buna denk gelıyoo .-)) bıde 1gb ram ıstıyoo yuksa bu sııstem acmaz zoyunu:-)) |
Alıntı:
NFS CARBON (DONA DONA) ONLİNE NORMAL DEVIL MY CRY 2 BLOOD RAYNE 2 GTA SAN ANDREAS PSP DEN Liberty City stories FİFA 2007 ONLİNE NORMAL ONLİNE LAR SİLK ROAD ONLİNE ÇOK ZOR YAF:*( KNİGHT ONLİNE WORL OF WORLDCRAFT |
raınbow six vegas vee farcry bıttı çok guzel oyunlardı vede zordu şimdi feara el attım onu bıtıreceğım |
Şu sıralar CoD2'yi oynuyorum ama Cs:Source'ye başlamayı düşünüyorum. Ben şu sıralar Cod2 oynuyorum ama Cs:Source2ye başlamayı düşünüyorum. |
age of empires 3 sims 2 that's life |
knight online takılıyordum ama saolsunlar hile yapan yapama.hileli ortamda oyun tadı kalmıyor.oynatmıyolar ki insana ağız tadıyla |
FlatOut 2 NFS Carbon Fifa 2007 Street Racing Syndicate Ghost Recon Advanced Warfighter son zamanlarda oynadığım oyunlar bunlar |
| Saat: 23:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık