![]() |
ctstart! yapcksın bi konuşma penceresi açıp yapcksın ama daha sona birisine nasılsın yppıp enterle bk o nasıl çıkıo o yazı tipi ya arkadaşlar bn yptm da çok güsel hatta yazı tpide ifadelerin hiç biri çıkmıo napcz |
Alıntı:
Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts - Tekil Mesaj - MsXLabs |
silip tekRar yükLeyin keSin etKiLi;) |
Alıntı:
|
ya etkinleşdirdim ama durduramıyorum ctstop! yazıyorum ama olmuyor yaa nasıl yapıcağım bunu yardımcı olun lütfen.. Ya aşağıda CrasHofCinneT'in anlattığı gibi scriptten tamamen kurtulun; Alıntı: CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı https://www.msxlabs.org/forum/ambience/buttons/viewpost.gif PLUS! > Tercihler > Scriptler > Kaldırmak İstediğiniz Scripti Seçip Kaldır... Yapmanız gereken işlem budur... ya da yine aynı yerde scriptin adının başındaki kutucuğun işaretini kaldırıp onaylayın. yaptım yine olmadı programı kaldırdım kurdum sildim yine yok yok aynı yazı tipi öyle kaldı nasıl deiştiricem |
Alıntı:
|
olmuo ctstart da yazdım neden? yha neden olmuo cıldıracam |
Alıntı:
İlk Mesajdan Alıntı... Aktif etmek icin herhangi bir konusma penceresi acip ctstart!yazip enterlayin. Devre disi birakmak icin ise ctstop! yazip enterlayin. Ünlem İşareti Var Sonunda Dikkat ettiniz mi ? |
yha bn yapamıom yar dım edinn helppppp |
ya nasıl yapamıyosunuz gayet basit pencereyi açın yazın ctstart! yazın bunu kopyalayın yapıştırın gönderin sonra başka bişey yazıp gönderin göreceksiniz... |
| Saat: 15:11 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık