![]() |
bişeyler karalamıştık zamanında... KARDELEN ÜSÜYORUM, KIZGIN DEMiRLERLE DAGLANMIS YÜREGiMDEKi SOGUKLUK YAVAS YAVAS TÜM BEDENiME YAYILIYOR YORGUN GÖZLERiMi ACIK TUTMAYA CALISIYORUM,OLMUYOR ANNEMi CAGIRMAK GELiYOR iCiMDEN,KONUSAMIYORUM ANLAMSIZ HECELER DÖKÜLÜYOR TiTREYEN DUDAKLARIMDAN ÜZERiMi BiR KEFEN GiBi ÖRTEN YORGAN ZAYIF BEDENiMi ISITMAYA YETMiYOR KiMSE DUYMAK iSTEMiYOR BU ACI CIGLIKLARIMI YALNIZ BIRAKIYORLAR BENi KARANLIKLARLA BASBASA KORKMAYA BASLIYORUM DELi RÜZGARLARDA SAVRULAN KURU BiR YAPRAK GiBi DALIP GiDiYORUM SONSUZ BOSLUKLARA KiMSE GERi CAGIRMIYOR BENi CARESiZLiK SELiNiN ORTASINDA YARDIMIMA UZATILAN BiR EL,TATLI BiR GÜLÜS ARIYORUM BULAMIYORUM BiR DAMLA YAS SÜZÜLÜYOR GÖZLERiMDEN YANAKLARIMA YANAKLARIMDAN YÜREGiME AKIYOR O UMUT ISIGI KARDELENLER ACIYOR KALBiMiN ORTA YERiNDE DÜNYAYI ANLATIYORLAR,HAYATI, iNSANLARI ANLATIYORLAR BANA GEC DE OLSA ANLIYORUM HERSEYiN YALAN OLDUGUNU VE KAPANIYOR ARTIK YORGUN GÖZLERiM SESSiZCE,KiMSENiN UYKUSUNU BÖLMEDEN CEKiP GiDiYORUM DÜNYANIZDAN YALANLARINIZI,NEFRETLERiNiZi SiZE BIRAKIYORUM KiMSE BiR DAMLA YAS DÖKMESiN ARDIMDAN O SAF,BOYNU BÜKÜK GÖZYASI YAKISMIYOR SiZiN KAN DOLU GÖZLERiNiZE BEN AGLAYABiLiRiM ANCAK YIRTARIM KARANLIKLARI GÖZYASLARIMLA SULARIM GÖNLÜMDEKi KARDELENLERi YAKLASTIRMAM SiZi ONLARA... 19.02.99 |
KORKMUYORUM SENi SEVMEKTEN Kaçmaya çalıştığın gerçek, Birgün karşına çıkacak. Ve işte o gün Kaçacak yerin olmayacak. Ben senin varlığını seviyorum, Yokluğunu seviyorum Sana ulaşamadığım dakikalarda. Seni duymayı Seni özlemeyi Hiç görmesem bile seninle olmayı seviyorum. Hiç korkmuyorum seni sevmekten. Senin gülüşünü seviyorum. Her bana bakışında Gözlerinde okuduğum o duyguyu Gözlerindeki gözlerimi seviyorum. Gönlünü seviyorum Özünü seviyorum senin Dudaklarındaki sözlerini seviyorum Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sendeki o sıcaklığı Sana olan uzaklığı seviyorum. Yanaklarından akan göz yaşlarını En çok, dağınık olduğunda saçlarını Beni arayan ellerini seviyorum. Yalnızlığımı seviyorum sebebi sensen Ayrılığını seviyorum, En çok yalnız kaldığımda Beni bulan gönlünü seviyorum. Ben en çok senin bana olan Sevgini seviyorum. İçimden haykırmak geliyor. Dünyaya sığdıramadığım seni Kalbime sığdırmak geliyor. Ağlamak geliyor seni görmezsem Özlemek geçiyor içimden seni Sevmek geçiyor. İçimden sana doğru giden Bin bir türlü yol geçiyor. İçimden sen mutlu olacaksan Ölmek bile geçiyor gülüm. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben yalnızca seni seviyorum, Ne o muhteşem güzelliğin Ne kalbimdeki özelliğin Ne de sevdiğim için değil, Seni yalnızca sen olduğun için, Ruhun için Kalbin için Aklın ve sevgin için seviyorum seni. Ben seni en çok kendim için seviyorum Belki de ilk defa bencil oluşumu Sana borçlu olduğum için. Seni her şey için seviyorum. Ve sahip olmadığım Hiçbir şey için. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her dakika seninle olmayı seviyorum. Gözlerimi her açtığımda Aklıma gelişini seviyorum. Her gece uyumadan önce Seni sevdiğim aklıma gelince Sensiz uyumayı bile seviyorum Uyumadan önce seni düşününce. Ben seni en çok Umutsuzluğumda beni bulduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben seni bu şehirde olduğun için değil Benimle aynı toprağa ayak bastığın için Benimle aynı gökyüzünü paylaştığın için seviyorum. Geceleri benim yüzüme vuran ay ışığı Senin de gözlerine vurduğu için seviyorum. Benim kemiklerimi ısıtan yaz güneşi Sana da sıcaklık veriyor diye seviyorum seni. Beş bin yaşındaki bu dünyada Benimle aynı zamanı paylaştığın için seviyorum. Ben seni benimle yaşadığın için Benden hiç gitmediğin için seviyorum Beni hiç terketmediğin için. Ellerini seviyorum Allah’a açıldığında Kalbini seviyorum kapıları açıldığında Ve gözlerini seviyorum Her karşımda kapanıp açıldığında. Bana baktığında İçimde yakaladığın coşkumu seviyorum, Her bana baktığında Seni sevdiğimi hatırlamayı seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Her kibrit çaktığımda Alevin içinde seni görmeyi seviyorum. Her sigara yaktığımda Dumanın şeklinde seni görmeyi seviyorum. Her bana baktığında O kadar çok seviyorum ki seni sevmeyi Yalnızca sen olduğun için hayatımda Kendimi bile seviyorum Sen olunca aklımda. Kalbimi seviyorum seni seviyor diye Gözlerimi seviyorum seni görüyor diye. Ruhumu seviyorum, seni ruhuna Bu kadar yakın diye. Varlığımı seviyorum, Sırf sana borçlu olduğum için Mutluğumu seviyorum. Gülümsememi seviyorum seni düşününce Ayakta kalışımı seviyorum sebebi sen olunca Yine de korkmuyorum seni sevmekten. Ben sana olan sevgimi yazan Kalemimi seviyorum. Senin adını yazdığım kağıdı seviyorum. Sana olan sevgime benzettiğim Her sevgiyi seviyorum. Bana seni hatırlatan her şeyi Sana giden yolları seviyorum. O kadar çok seviyorum ki seni Seni kaybetmek korkusunu bile, İçinde yalnızca, sen olduğun için Sana karşı duyduğum bir duygu olduğu için Korkumun sebebinde sen olduğun için seviyorum. Yine de korkmuyorum seni sevmekten. |
Sen ve Yirmi YıL.. Bu sen misin bana gitme diyen Yoksa ben miyim gitmemek için bahaneler üreten Bu sen misin bana bitti diye Yoksa ben miyim bitmemesi için dualar eden Bu sen misin bağıran Yoksa ben miyim kendi sesime uyanan Aklım karışıyor, beynim duruyor ,kalbim atmıyor İki kelimeyi yan yana koyup cümle haline getiremiyorum bile Şimdi düşünüyorum da keşke bundan yirmi yıl önce gelseydin bana Ve ben yirmi yıl önce yaşamaya başlasaydım seni Ve yirmi yıl daha katsaydık giden ömrümüze Belki o zaman bu kadar ağır olmazdı yüküm Hata acıtmazdı içimi bu yok oluşlar düşünmezdim bile nerdesin kimlesin ne yapıyorsun diye ağlamazdım bile yoksun diye kahretsin…… kendi kendimin insanı olmak çok zor kendine yetememek ve kendini başkasında bilmek çok zor dallarım kırılıyor şimdi o kırılmaz dediğin yerlerden sularım taşmakta nehirlerimden yağmurlarım yağmakta gökyüzünden oysa sen yirmi yıl önce gelmeliydin bana ve ben yirmi yıl önce başlamalıydım seninle dolmaya her kadehi sana kaldırmalı, her şarkının nakaratını seninle mırıldanmalıydım hatta şarkılarda seni arayarak bulmalıydım tuttum mu kollarından bırakmamalıydım sen bana değil de ben sana koşmalıydım yorulmalıydım yolunda koşmaktan tenim soğumalıydı teninden hüznün çökmeliydi üzerime seni böyle özlemek bile acı vermemeliydi bana şimdi dallarım kırık,yüreğim buruk toprağım bile suyu çekmiyor içine yeşermiyor bile giderken bıraktığın tomurcuklar diyorum ya keşke yirmi yıl önce gelseydin bana ve ben bir yirmi yıl önce başlasaydım seni sevmeye |
Ölüm hak sevdiğim ayrılık var Hak yarin uğrunda del olmak var Sevdiğim uğrunda yanıp kül olmak var Ayrılık var, del olmak var, kül olmak var, sen olmak var (Dörtlüğü bi de yukardan aşağıya doğru okuyun...:) ) |
Yaniyor gönlüm yaniyor iste.. Sensizlikten sariyor alevler bedenimi Yalnizliktan karariyor gündüzüm Geceler cok karanlik yildizlar parlamiyor Kaybedince umutlari senzizlik cekilmiyor.. Bembeyaz karlarda yürüsem onun beyazligi gibi ferahlasam Sevgi dolu bir gül versen elime onun anlamini bir ömür boyu kalbimde ta$isam Sevmek yetmiyor tapmak istiyorum Sensiz degil seninle olmak istiyorum Güzel gözlerine bakmak her$eyi unutmak istiyorum Günbatiminda senden ayrildim Bir günbatiminda seninle kavu$mak istiyorum Birgün icinde olsa mutlu oldugumu hissedebilsem Seviyorum diye bilmek yürek ister Sensiz olmak ölüm gibi bir sey Seninle olmak ya$amaktanda güzel Eger bir günümü seninle gecirsem Gönül sürekli seni ister... |
BEN KÜL EYLEDiM KARBEYAZ UMUTLARI SAFAK SANCISINDA BiR SABAH,VE BEN, ELA ÖLÜMLER SEVDASINA, BULUT BULUT ALEV TASIYORUM. BOS SOKAKLAR,AC,SUSUZ KARANLIKLAR ORTASINDA, GÜN SAFLIGINDA ,GONCA BEYAZLAR ARIYORUM, AYSIZ GECE KARASI GÜLLERE iNAT. HEYECANLAR CALIYORUM UZAK YILDIZLAR UGRUNA, SESSiZLiKLER HÜKÜMDARI ASi ÖMRÜMDEN. KURUMUS,KÖR DiKENLER ARASINDA, ZiNCiRE VURULMUS TOMURCUGA YAGIYORUM, YAGMUR OLUYORUM. BUGULU GÖZLERiM GÖRMESE DE, TOPRAGI YARAN GÖKCE BiR FiLiZ VAR, BiLiYORUM,BEKLiYORUM. 18.02.01 |
Sen içimdesin Yüreğimde, kalbimdesin. Üzülemiyorum. Sen yüreğimdesin ya... Sende üzülürsün diye üzülemiyorum. Gözlerimdesin; En derin yerinde, Gözbebeğimdesin. Ağlayamıyorum. Sen gözlerimdesin ya... Sende ağlarsın diye ağlayamıyorum. Aklımdasın; Beynimin en son noktasında, Yüreğimi yöneten yerindesin. Gittiğini düşünemiyorum. Beni bırakıp gidersin ya... Bende korkup kaçarsın diye düşünemiyorum. Ellerimdesin. Avuçlarımın içinde, hayat çizgimdesin. Yazamıyorum. Sen ellerimdesin ya... Adını yazdığım kağıdı, Yanlışlıkla atarım diye yazamıyorum |
ELA GÖZLÜYE YALANIN GERCEGE,DERTLERiN ÜMiDE,iMKANSIZIN OLURA YAZDIGI GiBi, SANA YAZIYORUM. ANNENiN YAVRUSUNU,KÖRÜN AYDINLIGI,DALGANIN KUMSALI ÖZLEDiGi GiBi, SENi ÖZLÜYORUM. TOPRAGIN YAGMURU,SABAHIN GÜNESi,MEZARIN ÖLÜYÜ BEKLEDiGi GiBi, SENi BEKLiYORUM. KULUN AZRAiLE,BEDENiN KURSUNA,AGARAN SACLARIN ZAMANA SORAMADIGI GiBi, SANA SORAMIYORUM. KARANLIGIN KATiLi,CARESiZiN UMUDU,YALNIZLIGIN BENi UNUTAMADIGI GiBi, SENi UNUTAMIYORUM. LOKMAN`IN ÖLÜMSÜZLÜGÜ,MECNUNUN LEYLA’YI,YAKUP’UN YUSUF’U ARADIGI GiBi, SENi ARIYORUM. SEYTANIN SEVGiYi,ASIGIN ELA GÖZLÜSÜNÜ,SENiN BENi BULAMADIGIN GiBi, SENi BULAMIYORUM. BEYAZIN SiYAHTAN,ATESiN SUDAN,KULUN GÜNAHTAN KORKTUGU GiBi, SENDEN KORKUYORUM. BÜLBÜLÜN GÜLÜ,KEREMiN ASLIYI,ZALiMiN KANI SEVDiGi GiBi, SENi SEViYORUM... 05.02.99 |
.::MchMd::. Gönlümün Boş Sokakları Dolaşırken gönlümün boş sokaklarında, Işıl ışıl yine tüm evler, Ne zaman baksam tanıdık bi cama, Acımasızca çekiliyor tüm perdeler Benim!Ben geldim!diye haykırmak Bi iki lamba daha söndürüyo sadece, Keserken tam ümidi sönenlerden Bi çift ürkek göz bulursun buğulu camlar ardında, Daha da üzer onlar seni bi bakıp bi kaçarak, Hep böyledir burası Sevincin nadir, Acının töre olduğu Bi ufak şehrim benim Bana ihitiyacı olmayan bi boş sokak,bi kaç eski ev |
YILDIZLAR GÜNESLER DOGMAZ BU DiYARDA SiMSiYAH NEFRET BULUTLARI SÜSLER GÖKYÜZÜNÜ KAN KUSARLAR DURMADAN CIPLAK TOPRAGA KiN CiCEKLERi FiLiZLENiR SONRA SAGIR KARANLIKLAR BÜYÜTÜR GÖNÜLLERiNDE iNSANLAR GÖZLERDE ANLAMSIZ BiR SOGUKLUK SAKLIDIR ÖLÜM DAGLARINDAN ESEN SESSiZLiK TUTSAK RENKLERiN CIGLIKLARIYLA ÜRPERiR GÖZYASLARIM AVUCLARIMDA ATES OLUR,BEN YiNE SORARIM DOGRUNUN HÜKÜM GiYDiGi BU KOCA YALANDA CARESiZCE BiR HiCE GÖNÜL VEREN ASi MiSALi YILDIZLARI ARAYAN BiR BEN Mi KALDIM? 09.01.01 |
| Saat: 14:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık