![]() |
ya bnde öle yazmıo ama |
parola |
Alıntı:
Alıntı:
|
nasil değişecek bu |
msn şifremi değiştirmek istiyorum |
gizli sorumun yanıtını unuttum şifre degiştiremiyorum |
f hjgfjj |
şifremi aldılar ya şifremi aldılar ve facemi ele geçirip kötülediler beni yardımedin |
mrhabba arkadaşlar şifremi kaybettim ama nasıl lduğunu bilmiyorum arkanaşım sağosun yardım etti |
ya msn kırma aslında yok bide ustekini yaparsanız seviniriz hem güvenliğinizi sağlar |
ben napacağımı bilmiyorum msn şifreyi unutum |
Alıntı:
|
bulamadım yardımcı olun beyler :'( |
msn msn şifresi değişsin |
şifremi nasıl değiştiririm |
msn şifre unuttum ve gizli yanıtıda ve altarnatip olan msneyide unuttum ne yapabilierim |
facebook şifremi değiştirmek istiyorum |
msn şifre değiştirmek |
ferhat toprak msn şifer değiştirme |
şifre şifremi nasıl değiştiririm |
şifremi degiştiremiyorum |
parolayı değiştereceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
yaa ben değiştiremiyorum şifremi ne olur biri bana yardım etsin allah aşkına ne olur ya salak biri şifremi öğrendi girip duruyor |
acillllll ya benim acil şifremi degiştirmem gerekiyo bana yardımcı olun burda yazanlar windows live ama olmuyo yani böyle fotolar olmuyo yapamıyom bana mümkünse acil kolar degiştirebilecegim bir yol bulabilirmisiniz |
bende olmadı o kadar ugraştım yani |
şifre değiştir |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
yaaa ben değiştiremiom acil olarak değiştirmem gereio |
nasıl değişir |
sıfremı degıstırmek ıstıyorum herkes bılıyo dıye |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
ben şifremi unuttum giremiyorum ama şifrem doğru napmam lazım benim şifrem doğru daha yeni şifrem şifrem doğru çünkü napıyım yaaa ! offf! :( çok üzgünüm |
yaahh of ben msn şifresi değiştirmek istiorum yorumlara bakmak değil |
lütfen msn şifremi değiştirin e postamm = esmer-p-r-n-s-s@hotmail.com :D |
eskidi yeni msnin şifresini değiştirme varsa lütfen yardım |
zeynep şifremı unutdum ne yapmam gerekıyo |
şifremi değiştirmek istiyorum |
nerden degiştiriyok bilmiyom nolcakDepodaki Korku kuzenim denizle oyun oynuyoduk birden çığlık sesi geldi deniz biraz korkaktır gitme dedi ama benim macera hevesim yüzünden eski depoya doğru g gerçek dostluk bir zamanlar ferda adında çok iyi bir dostum vardı. ozaman onu çok seviyordum.Ama biz 3. sınıf dayken sınıfımıza bir erkek öğrenci geldi |
şifremi unuttum şifremiunuttum |
Alıntı:
|
arkadaşlar muhakkak anne babalarınız değiştirmiştir tek yapmanız gereken gizilik koşullarına girip değiştirmek bu kadar basit |
msn şifremi nasıl degiştirebilirim |
bu konunun yazılarını tek tek oku haci, şifre nasıl değişeceği yazar. |
msn şifremi değiştirmek istiyorum ama gizli yanıtımı unuttum ne yapmalıyım ? :) |
msn şifre değiştir sayfasını bulamıyorum msn den şifremi değiştirmek istiyorum ama sayfayı bir türlü bulamıyorum ne yapsam ne etsem msnde şifre nasıl değiştirilir gelio . ben zaten onları biliom ama şifremi değiştireceğim sayfa gelmio hepsi lagaralugara yanii... |
anladim ama nerde degistiricem |
arkadaşlar msn şifremi değiştirmek istiyorum ama gizli sorumun yanıtını unuttum nasıl bulabilirim lütfen yardımcı olnu ... :( |
nasıl olcak |
arkadaşlar ben şifremi değiştirecem bana yardımcı olun |
| Saat: 13:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık