![]() |
Alıntı:
|
bende şu an strateji oyunu olarak strongholds legends savaş oyunu olarak ta painkiller var ikisi de süper... |
Age Of Empires 2 NFS |
Alıntı:
ayrıca TEKKEN TAG TOURNAMENT ayrı bı oyun TEKKEN 5 ıle TEKKEN 4 arasında cıkan bılmem anlatabıldım mı dıger TEKKEN lerden farkı arena da dovus yaparken yanına 1 den fazla adam alabılıosun 5 tane adam secıpte sırasıyla deıl 2 yada 3 tane adam alıosun kendıne ucunude aynı anda dovusturebılıosun dıgerlerınde yok ole bı olay dostum benım |
nfsu2 oynuyorum bu ara. yenisini almayı düşünüyorum :D |
al dostum al nfs prostreet var tavsıye ederım |
4 .5 senedir ogame , vazgecilmez uyku uyutmaz zayıf oyuncu olamaz. knıght onlie 5 senedir o game den fırsat buldukca TAVSİYEM:oynamadıysanız hiç bulasmayın oynamayın |
call of duty 4 süper bi ses efekti war |
test drive unlimited,nba 2008,pes 8,bus driver,bus simulator,driver,bad day LA... |
Alıntı:
|
Alıntı:
ogame dedim ben mafya aile falan yog..gezegen filo gibi seyler :D:D:D |
JojosFashionShowSetup müthiş bir oyun...Kıyafet defilelerine çıkarıyorum mankenleri,hatta beğendirebilirsem stilistlere dergi kapakları bile olabiliyor kıyafet tasarımlarım:D Mesleğim gereği işe yarıyor :D |
ıslerı guclerı elbıse kıyafet bosa masraf yazık yazık lord of the rıngs .transformers the game ,counter strıke |
Alıntı:
Merak etme arkadaşım. 8 yıldır emulasyon olayının içindeyim. Senden bişey öğrenmeme gerek yok. Yeterince araştımam da var. Her türlü emulatörü de senden daha iyi bildiğim kesin. Artislik taslamaya çalışma... |
The Godfather, Red alred, call of duty4, Counter-Strike |
World of Warcraft |
Alıntı:
|
METİN2 aslında pek oyun oynamazdım ama arkadaş sardı başıma bu metin2 yi bağımlılık yaptı onun yüzünden bu siteye bile adam akıllı giremiyorum :D |
Zuma :D Deli gibi hem de :D |
tavla,okey,51 :P |
SilkRoad Online Oynuyordum 80 Oldum Bıraktım Şimdi Knight Online Oynuyorum |
|
HITMAN SERİLERİNİ ZAMANINDA OYNAMADIM ŞİMDİ ACISINI ÇIKARIYORUM :P:P SERİLERİN DE OYUN BİTİRCEM İNŞ:D:P |
favori oyunum postal 2 oynuyorum :noangel: |
1-Need for Speed™ Carbon 2-Battlefield2 3-Kabus22 |
Knight Online Oynuyorum |
|
Sık kullanılanlara kaydettim. Güzel oyunmuş. 613 yapabildim en son :) Warcraft III: Frozen Throne DotA Allstars FTW |
Ben battlefield 2 ve euro 2008 oynuoyorum.Ama euro 2008 tam bir hayal kırıklığı bence. Online olarak knight oynuyodum.Carnacta 64 lwl wariorumu soydular.Artık oynamıyorum.Ama 51 lwl priestim Carnacta hazır duruyor.Nolur nolmaz diye:D |
pes 2008 yetiyor |
fifa 2008 cm 03-04 |
knight online eufa uero 2008 metin2 birde counter-strike |
+ Yu-Gi-Oh! Power of Chaos Üçlemesi + Lord of the Rings Middle Earth 2 + Shaman King Master of Spirit İkilemesi ( Gameboy ) + Monopolly |
Dbz Mugen 2007 Evil dead Alien vs Predator 2 |
bu aralar counter-strike oynuyorum halbuki hiç sevmem :bilmem: |
şimdik şöyle oluyor carbon oynuyorum :):):) |
1) World Of Warcraft : Burning Crusade (Blizzard) 2) Call of Duty 4 : Modern Warfare 3) Guitar Hero: 3 |
Hiç oyun oynamıyorum. Gayet mutLuyum..(: |
|
True Crime® New York City |
|
luxor 3 :) |
Assassin's Creed,Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2,Turok, |
the godfather.. scarface... matrix:path of neo warior orchi devil may cry... |
Need for Speed pro street pes6 fifa 2008 |
Kankamla Turok oynuyoruz |
Pro Evolution Soccer 6 battleffed 2142, counter strike source, call of duty4 |
MASTİKA :) |
şu sıralar, pes 2 :P god of war :P matrix :uf:oyun arşivim dar he bide madenci amca'yı oynuyorum :D |
ben şu sıralar metin 2 yi oynuyorum |
| Saat: 21:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık