![]() |
duruma göre değiştiğini anladım benim için mutluluk ağrımayan böbrek |
mutluluk; bazen yalnız kalmaktır.. |
Mutluluk sevdiklerinle beraber olmaktir ! |
Mutluluk boş bir kadeh' e bakıp gülümsemektir... |
Mutluluk sevdiklerin yanındaysa ver gercekten sevdiini ve sevildini hissediosan ozaman anlasılır :) |
Mutluluk ; Bir sabah uyandığında sevdiğini yanında bulmaktır... |
yanında olmasada senin olduğunu bilmen mutluluktur... |
sevgilinle birlikte aşk şarkıları dinlemektir :) |
Sevmek , SeviLmektir.! |
sevildiğini bilmektir! |
Mutluluk ömür boyu sevdigin insanla beraber olmaktir |
mutluluk; gerçekten sevdiğini anlamaktır... |
Alıntı:
http://img177.imageshack.us/img177/2528/froow5.jpg |
İnsanın Yapmak isteyip yapabiLdigi.. Kendini Küçük şeyLerLe ßiLe MutLu hisseden, hissettiren insanLardadır MutLuLuk.. Çok Mu feLsefi ßi CümLe oLdu :) |
gerçek sevgiyi bulmaktır.... |
http://i96.photobucket.com/albums/l186/fatmaaa/yavrukediler.jpg SevdikLerinLe ßeraßer oLmaktır..SevdikLerinLe Yaptıgın herşeyi yaşamaktır..Hep onLarLa oLmak istemendir Çünkü onLarLa MutLu oLmandır , MutLuLuk ..Yukarıdaki sevimLi KediLer gißi :) |
Anlatılmaz yaşanır |
aşıksan oda sana aşıksa mutlusundur :) |
Alıntı:
mLk Sözsüz Edeßiyat yapmayaLım Lütfen..!!Konuyu Tartışma Konumuna getirmek istemiyorum ama okumakta mı güçLük çekiyosunuz..Konuyu Ne isteniyosa Onu vererek CevapLandıraLım Lütfen!.ßizde Az çok anLatmaya Gereksinim duyuyoruz.. ßiLiyoruz YaşanıLması Gerektigini KeLimeLerLe ifade etmeye ÇaLışıyoruz! |
Alıntı:
ne alakası var? genel mesajların içinde kahve molası isimli 1 konudayız. benim düşüncemden sanane? |
Mutluluk saglikli olmaktir |
mutluluk huzur neşedir |
Alıntı:
ßen Çevrim dışıyken Neden cevap yazdın anLam veremedim!. Düşüncen ßeni iLgiLendirmez zaten!.Foruma uyuLan format önemLi oLan..Sen Hangi akLa hizmet ediyosun ßu Ne LaußaLiLik Hanfendi oLamıyosan Kisvesine ßürün degerin oLsun ;) |
Mutluluk Gülmektir ... ! |
mutluluk kaybettiğiniz bir yakınınızı,rüyanızda görüpte,uyandığınızda yüzünüzde oluşan buruk tebessümdür! :):):) |
sevdiğinle beraber geçirdiğin her an... |
çölde geçirilen uzun bi vaktin ardından... görülen bir seraptır,mutluluk! :):):) |
sabahları okul için erken uyanmıosan mutlusundur :D |
mutlu olabileceğin şeyleri yapabiliyorsan mutlusun :) |
Yagmur aLtında sırıLsıkLam ısLanmaktır MutLuLuk.. :) |
mutluluk aşk sevidir |
Mutluluk seni sevecek birini bulman ve güzel bi aşk yaşaman herhalde :) |
Seni Sevindirecek Haßeri ansızın aLmaktır , MutLuLuk.. |
Anlatılmaz anlatılamaz ancak yaşanır... |
mutluluk olmak isteyipte olabildiğindir |
mutluluk.... sevdigimin omuzuna yaslanip huzur bulmaktir |
mutluluk... hasta olan annenizi bir an yüzü gülerken görebilmektir! (çok nadir oluo) ;) |
virüssüz bilgisayardır... |
elindeki kan tüplerini bosulmadan hastaneye yetiştirebilmektir! :):):) |
Mutluluk...Huzur olmazsa mutluluk olmaz.Bence sevdiklerinle bir arada olmak huzurlu olmak mutluluktur...Sevmek sevilmek. |
biraz olsun sevdiğinin sesini duymak sana güzel bikaç şey söylemesi en güzel mutluluk.... |
Bir gece yarısı , kar yağarken şehrin boş sokaklarında dolaşmakta...! |
Benim için şuan en büyük mutluluk Fenerbahçe - Sevilla maçına gitmektir..:D Allahın izniyle de 5 atıp gelmektir..:P:D |
çalınana cüzdanımın içinde paralarım olmasada birileri tarafaından bulunup bana verilmesi |
mutluluk İnsanoğlu mutluluğu hep hor kullanıyormuş... Hep şikayetçi hep bıkkınmış... Birgün melekler mutluluğu saklamaya karar vermişler... Saklayalım, zor bulsunlar... Zor buldukları için belki kıymetini bilirler diyerek başlamışlar tartışmaya... Sorun büyükmüş... Mutluluğu saklamak kolay değilmiş çünkü... Kimisi: '' Everest'in tepesine saklayalım'' demiş, kimisi: '' Atlas Okyanusu'nun dibine'' demiş. Tac Mahal'in kubbesi, Mekke sokakları, İtalyan sofrası... Bir hastanenin yeni doğan odası, dondurma külahı, şarap şişesi.. Sigara paketi, lale bahçesi... Pek çok yer düşünmüşler ama hiçbiri yeterince zor gelmemiş... Derken meleklerden biri: '' İÇLERİNE SAKLAYALIM '' demiş... '' Kimsenin aklına gelmez içine bakmak!!!'' İşte o gün bugündür mutluluk insanın kendi içinde saklıymış... |
üşümeyim diye ısıtıcıyla kapıda beliren sevgili.. |
bazen hatırladığın güzel anılar..... |
geleceği umut edilen duygumsu kalp kıpırtısı... |
ÇİKOLATA:D:D |
lise bitmek üzere benim için en büyük mutluluk bu llise bitiyor üniversite başlayacak 13 yılın sonunda :D |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık