MsXLabs
Sayfa 5 / 22

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

NeutralizeR 20 Aralık 2008 17:36

Windows Live Messenger 2009'da "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013), 'Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz.', 'Kamera aygıtınızı başlatamadık. Lütfen kameranızın şu anda başka bir program tarafından kullanılmadığını denetleyin ve sonra yeniden deneyin.', 'Bilgisayarınızın ses kartı yok veya bir ses kartı seçilmemiş.'" gibi hatalar için sunabileceğim çözüm önerisi şimdilik aşağıdaki gibidir:

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasını seçin, CTRL + C tuşlarına basın ardından CTRL + V tuşlarına basın. Kopyası msnmsgr.exe adında yeni bir dosya oluşacak. Bu dosyayı seçin ve F2 tuşuna basarak dosyayı "msnmsgr2.exe" olarak yeniden adlandırın. Not: Varsayılan olarak Windows XP'de dosya uzantıları görünmemektedir. Dosya adı sizde "msnmsgr.exe" yerine "msnmsgr" olarak görünüyorsa oluşturacağınız yeni dosyanın tam adı "msnmsgr2" olmalıdır.

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/fix01.png

Windows her açıldığında Windows Live Messenger 2009, msnmsgr.exe ile başlar. Web kamerası sorununu çözen msnmsgr2.exe ile başlaması için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layın.
Sol taraftan tıklayarak aşağıdaki anahtar adına gelin:
Alıntı:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/fix02.png

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Daha pratik ya da resmi bir çözüm gelene kadar Windows Live Messenger 2009'da görüntülü ve sesli aramalarda problem yaşayanlar bu çözümü kullanabilirler.

Güncelleme: Bu konuyu inceleyin: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html

tHeBruTaLiTyOfHeLL 20 Aralık 2008 17:48

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262856)
Windows Live Messenger 2009'da "Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70004) - (0x8ac70202) - (0x8ac70013), 'Ses ve görüntü kurulumunu şu anda çalıştıramıyoruz.', 'Kamera aygıtınızı başlatamadık. Lütfen kameranızın şu anda başka bir program tarafından kullanılmadığını denetleyin ve sonra yeniden deneyin.', 'Bilgisayarınızın ses kartı yok veya bir ses kartı seçilmemiş.'" gibi hatalar için sunabileceğim çözüm önerisi şimdilik aşağıdaki gibidir:

C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne gidin ve msnmsgr.exe dosyasını seçin, CTRL + C tuşlarına basın ardından CTRL + V tuşlarına basın. Kopyası msnmsgr.exe adında yeni bir dosya oluşacak. Bu dosyayı seçin ve F2 tuşuna basarak dosyayı "msnmsgr2.exe" olarak yeniden adlandırın. Not: Varsayılan olarak Windows XP'de dosya uzantıları görünmemektedir. Dosya adı sizde "msnmsgr.exe" yerine "msnmsgr" olarak görünüyorsa oluşturacağınız yeni dosyanın tam adı "msnmsgr2" olmalıdır.

Windows her açıldığında Windows Live Messenger 2009, msnmsgr.exe ile başlar. Web kamerası sorununu çözen msnmsgr2.exe ile başlaması için Başlat > Çalıştır > regedit yazıp enter'layın.
Sağ taraftaki listede yer alan "MsnMsgr" verisine çift tıklayın ve msnmsgr.exe'yi, msnmsgr2.exe olarak değiştirin ve "Tamam" tuşuna basın.

Eğer Windows Live Messenger'ı kısayolundan başlatıyorsanız kısayoluna sağ tıklayın ve Özellikler'e girin, Hedef bölümündeki msnmsgr.exe dosyasının adını msnmsgr2.exe olarak değiştirin.

Daha pratik ya da resmi bir çözüm gelene kadar Windows Live Messenger 2009'da görüntülü ve sesli aramalarda problem yaşayanlar bu çözümü kullanabilirler.

NeutralizeR, Bu Yöntemi İlk Mesaj'a Eklesen Daha İyi Olmaz mı ?_?

fullmoon1987 20 Aralık 2008 18:05

ya ben yeni msnyi yükledim ama kişi listem gitti tekrar yüklemek zor ne yapabilirim

canasil 20 Aralık 2008 18:06

bi problemle karşılaştım... yeni ileti geldiğinde görev çubuğunda yanıp sönmüyo bu olayı nasıl çözebilirim*-)

tHeBruTaLiTyOfHeLL 20 Aralık 2008 18:12

Alıntı:

fullmoon1987 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262889)
ya ben yeni msnyi yükledim ama kişi listem gitti tekrar yüklemek zor ne yapabilirim

Extra Klasör'ün İçindeki Dosyalar Eksiksiz Kurduğuna Eminmisin ?_?

Alıntı:

canasil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262890)
bi problemle karşılaştım... yeni ileti geldiğinde görev çubuğunda yanıp sönmüyo bu olayı nasıl çözebilirim*-)

Bende Sorun Yaşadım Dün, Plus Kurulu İken, Her Hangi Bir Eklenti Mevcut mu ?_? Plus, Discovery Vb Onları Kaldırın Tekrar Deneyin.

NeutralizeR 20 Aralık 2008 18:13

Alıntı:

tHeBruTaLiTyOfHeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262869)
NeutralizeR, Bu Yöntemi İlk Mesaj'a Eklesen Daha İyi Olmaz mı ?_?

Herkesin bu problemi yaşadığını sanmıyorum. Konu içinde arama yapılırsa bu mesaja ulaşılabilir.

Alıntı:

fullmoon1987 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262889)

Alıntı:

canasil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262890)

Önceki sayfalarda vermiş olduğum cevapları inceleyiniz lütfen.

fullmoon1987 20 Aralık 2008 19:25

herşeyi yaptım extraları kurdum yinede olmadı ayrıca ben essentiali kurmadımondan olabilir diye düşündüm doğrumuym:D

mito1172 20 Aralık 2008 19:38

yeni sürüm ammada sorunlu yaw korku filimi gibi:D kurmayacam allah korusun:D

delikanlican 20 Aralık 2008 21:25

tesekkürler böyle bir paylasımdan dolayı

1ruby1 20 Aralık 2008 22:54

Messenger beta - Windows Live

bu adresten indirirseniz ekstralarla fln uğraşmazsınız.. Plus destek versede renklensek böle ne kadar dayanırım bilmiorum :D

volkanka 21 Aralık 2008 00:55

çok teşekkürler...

rude_boy 21 Aralık 2008 01:01

çoklu kullanmak nasıp olmayacak nıcklerde rezıl oldu :/:*(:*(

cagdasm 21 Aralık 2008 05:39

arkadaşlar bende kurdum fakat webcam açtıgımızda webcam boyutu en fazla orta olabiliyor büyük seçeneği yok sizdede varmı bu sorun? yoksa sadece bendemi var bu enayilik :) simdiden tesekkurler :)

NeutralizeR 21 Aralık 2008 09:59

Alıntı:

cagdasm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263428)
arkadaşlar bende kurdum fakat webcam açtıgımızda webcam boyutu en fazla orta olabiliyor büyük seçeneği yok sizdede varmı bu sorun? yoksa sadece bendemi var bu enayilik :) simdiden tesekkurler :)

Küçük, Orta ve Büyük seçeneklerinin tamamı var bende. WLM > Araçlar > Ses ve görüntü kurulumu ekranında hangi boyutta görüntüleniyor? Ayrıca web kamerası ayarlarına girerek bu soruna sebep olabilecek bir seçenek olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

sugarlips 21 Aralık 2008 10:13

Ben bu sitedekini yükledim sürekli yeniden dene hatasını verdiği için kaldırdım sonra tekrar WLM 9.0 yükledim oda 2009 versiyonuna yönlendirdi yani karşıdan yükledim fakat şu an inglizce olduğu için pek bişey anlayamıyorum bunun sadece türkçe yamasını verebilirmisiniz

NeutralizeR 21 Aralık 2008 10:57

1 ek
Alıntı:

sugarlips adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263455)
Ben bu sitedekini yükledim sürekli yeniden dene hatasını verdiği için kaldırdım sonra tekrar WLM 9.0 yükledim oda 2009 versiyonuna yönlendirdi yani karşıdan yükledim fakat şu an inglizce olduğu için pek bişey anlayamıyorum bunun sadece türkçe yamasını verebilirmisiniz

Ekteki dosyayı indirin ve içinden çıkan msgslang.14.0.8050.1202.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın (eski dosyanın üzerine yazılmalı). Bu işlem yapılırken Windows Live Messenger tamamen kapalı olmalıdır.

meRamLy 21 Aralık 2008 11:38

ßen bunu yükLedim sonRa siLdim MSN 9.0 yükLedim. $imdide 80004002 Kodlu hatayı veriyOr . forumda aRadım ama ßuLamadım. ßiri yaRdım etSin LütféN..

XSeZeRiX 21 Aralık 2008 11:38

s.a arkadaşlar 14.0.8050.1202 sürümünün plus ı çıkmadımı daha bilgisi olan varmı ?

NeutralizeR 21 Aralık 2008 11:42

Alıntı:

meRamLy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263492)
ßen bunu yükLedim sonRa siLdim MSN 9.0 yükLedim. $imdide 80004002 Kodlu hatayı veriyOr . forumda aRadım ama ßuLamadım. ßiri yaRdım etSin LütféN..

Bu sürümün bir diğer adı zaten Windows Live Messenger 9.0. Bunu kaldırıp hangi sürümü yüklediniz? Windows Live Messenger 9.0 (2009) kullanmak istiyorsanız bu sürümü, Windows Live Messenger 8.5 kullanmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıda bulunan sürümü kurmalısınız:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263493)
s.a arkadaşlar 14.0.8050.1202 sürümünün plus ı çıkmadımı daha bilgisi olan varmı ?

Hayır, henüz çıkmadı.

ahmed 21 Aralık 2008 12:06

Alıntı:

rude_boy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263346)
çoklu kullanmak nasıp olmayacak nıcklerde rezıl oldu :/:*(:*(

coklu oturum açabilirinisiz.yama hazır Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

ama renkli nick için yeni plus betayı (
Messenger Plus! Live 4.80 beta) beklemelisiniz gerek.

kbR4 21 Aralık 2008 12:36

14.0.8050.1202 uyumLu pLus né zmn oLuR ya nickLéRdé Rénk yok :cry:

ahmed 21 Aralık 2008 12:39

Alıntı:

kbR4 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263566)
14.0.8050.1202 uyumLu pLus né zmn oLuR ya nickLéRdé Rénk yok :cry:

Messenger Plus! Live nin yapımcısı olan by Patchou Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sürümüne uyumlu Messenger Plus! Live 4.80 beta test aşamasının başladığını belirtti.Yakın zamanda yeni beta yayınlanacaktır.Gelişmeleri sitemizde bildireceğiz...

Alıntı:

Patchou adlı kullanıcıdan alıntı
Plus! will be updated if needed, of course http://www.msghelp.net/images/smilies/msn_happy.gif. As MenthiX said though, anything released in December will probably be a beta so no 4.80 yet.

Important news regarding Windows Live Messenger and Messenger Plus! Live

fotosente 21 Aralık 2008 13:22

Kurdum ama hata veriyor hatayı da geçtim artık kaldıramıyorum uninstall yok program ekle kaldır da da yok lütfen yardım edin..

ahmed 21 Aralık 2008 13:29

Alıntı:

fotosente adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263614)
Kurdum ama hata veriyor hatayı da geçtim artık kaldıramıyorum uninstall yok program ekle kaldır da da yok lütfen yardım edin..

nasıl bir hata aldınız?

kaldırmak için:

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

mertymertcan 21 Aralık 2008 13:33

bu dll dosyasinin ingilizce olanı varsa ekleyebilir misiniz?
şimdiden çok teşekkürler
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263478)
Ekteki dosyayı indirin ve içinden çıkan msgslang.14.0.8050.1202.dll dosyasını C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın (eski dosyanın üzerine yazılmalı). Bu işlem yapılırken Windows Live Messenger tamamen kapalı olmalıdır.

ahmed 21 Aralık 2008 13:43

Alıntı:

mertymertcan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263630)
bu dll dosyasinin ingilizce olanı varsa ekleyebilir misiniz?
şimdiden çok teşekkürler

ingilizce sürüm için:

Karşıdan Yükle

.exe yüklemesinin içinde ingilizce .dll dosyası mevcuttur.

mertymertcan 21 Aralık 2008 14:01

bu wlsetu-custom.exe zımbırtısı çok saçma birşey çıktı, arapça mıdır nedir, pencere tersine döndü..
ben türkçeye çevirmek isteyen arkadaşın durumunda olduğu gibi hazır dosya var mı diye sormuştum, ama yine de yardım etmeye çalıştığın için teşekkür
Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263647)
ingilizce sürüm için:

Karşıdan Yükle

.exe yüklemesinin içinde ingilizce .dll dosyası mevcuttur.

fullmoon1987 21 Aralık 2008 14:34

kişi listem hala gözükmüyor söylenilen klasörleri de sildim fakat fayda etmedi başka bir çözüm yolu olabilir mi

NeutralizeR 21 Aralık 2008 14:55

Alıntı:

fullmoon1987 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1263721)
kişi listem hala gözükmüyor söylenilen klasörleri de sildim fakat fayda etmedi başka bir çözüm yolu olabilir mi

Windows Live Messenger'ı bir kez daha kaldırıp buradaki kurulum dosyasın indirip tekrar kurmayı deneyin:
Messenger beta - Windows Live

Kurma ve kaldırma işlemleri sırasında antivirüs yazılımınız kapalı olsun. Maalesef şu an için başka bir çözüm önerisinde bulunamayacağız. Sorun devam ederse Windows Live Messenger 8.5'e dönün. WLM 2009 Final çıktığında bir kez daha kurmayı deneyebilirsiniz.

CaNaRY 21 Aralık 2008 14:56

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) sorunsuz kullanıyorum emeğinize sağlık teşekkürler.:smiley32::smiley32::smiley32:

cagdasm 21 Aralık 2008 17:55

sayın neutralizer öncelikle ilk mesajımda ilgilendiğiniz için tesekkurler.. fakat dediğiniz gibi ses ve görüntü kurulumunda cam boyutu büyük görünmesine rağmen msnden görüntülü arama yapmak istediğimde orta boyuttan yukarıya cıkmıyor. hiç bir ek program vs kullanmıyorum a-patch dısında.. bu sorunun kaynağı ne olabilir. daha yeni formatladım bilgisayarımı işletim sisteminden kaynaklanabilceğinide düşünmüyorum...

NeutralizeR 21 Aralık 2008 17:59

Alıntı:

cagdasm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1264058)
sayın neutralizer öncelikle ilk mesajımda ilgilendiğiniz için tesekkurler.. fakat dediğiniz gibi ses ve görüntü kurulumunda cam boyutu büyük görünmesine rağmen msnden görüntülü arama yapmak istediğimde orta boyuttan yukarıya cıkmıyor. hiç bir ek program vs kullanmıyorum a-patch dısında.. bu sorunun kaynağı ne olabilir. daha yeni formatladım bilgisayarımı işletim sisteminden kaynaklanabilceğinide düşünmüyorum...

"Büyük" seçeneği hiç mi görünmüyor yoksa pasif durumda mı? Bir ekran görüntüsü ekleyebilirsiniz daha iyi olur.

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/Snap160.png

cagdasm 21 Aralık 2008 18:18

tabiki ekliyorum büyük seceneği hiç yok.. pasif değil yani..

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_594038479.JPG

EsPriTüeL 21 Aralık 2008 19:33

Bu sorunun aynısı arkadaşıma kurduğumda olmuştu. fakat komple kaldırdım yeniden kurdum düzeldi. onda 8.1 sürümü vardı bende en son 8.5 final üzerine kurdum sorunsuz çalıştı.

orea 21 Aralık 2008 19:35

Alıntı:

cagdasm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1264092)
tabiki ekliyorum büyük seceneği hiç yok.. pasif değil yani..

http://pic1.resimupload.com/r4/thumb_594038479.JPG

aynı sorun bende de var ve bi arkadaşımda daha.

baronleon 21 Aralık 2008 20:41

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1262856)

NeutralizeR kardeş dediğin bu yöntemi uyguladım.Fakat hala web kameramı göster seçeneği pasif durumda.Ayrıca cam boyutuda orta dan başka büyük olmuyor.Sanırım final sürümü çıkana kadar biz bayağı uğraşacaz bu msn 2009 ile.Saygılar.

NeutralizeR 21 Aralık 2008 21:03

Alıntı:

baronleon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1264306)
NeutralizeR kardeş dediğin bu yöntemi uyguladım.Fakat hala web kameramı göster seçeneği pasif durumda.Ayrıca cam boyutuda orta dan başka büyük olmuyor.Sanırım final sürümü çıkana kadar biz bayağı uğraşacaz bu msn 2009 ile.Saygılar.

Peki karşı tarafın kamera boyutunda "Büyük" seçeneği var mı?

WLM 2009 RC sürümünden kaynaklanan bir hata gibi görünüyor. Maalesef kendi sistemimde bu sorunu yaşamadığım için bir çözüm getiremiyorum şu an. Bu problemle ilgili bir çözüm bulabilirsek bu konuda belirteceğiz. WLM 2009 Final çıkana kadar Windows Live Messenger 8.5'e dönmeyi düşünebilirsiniz.

NeutralizeR 21 Aralık 2008 21:21

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/219600-wlm-2009-icin-yamasiz-coklu-oturum-acma-yontemi.html

cagdasm 21 Aralık 2008 22:34

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1264330)
Peki karşı tarafın kamera boyutunda "Büyük" seçeneği var mı?

WLM 2009 RC sürümünden kaynaklanan bir hata gibi görünüyor. Maalesef kendi sistemimde bu sorunu yaşamadığım için bir çözüm getiremiyorum şu an. Bu problemle ilgili bir çözüm bulabilirsek bu konuda belirteceğiz. WLM 2009 Final çıkana kadar Windows Live Messenger 8.5'e dönmeyi düşünebilirsiniz.

maalesef karşı tarafın kamera boyutundada yok o seçenek.. ilginiz için saolun yinede rc sürümüyle ilgili dediğiniz gibi sanırım. çünkü bundan önce betasını kullanıyordum böle bi sorun yoktu... :^)

10ore 22 Aralık 2008 02:30

arkadaşlar indirdim fakat kuramıyorum..messenger.msi a tıklıyorum iki kere kum saati çıkıyo bişeyler yükler gibi yapıo sora kayboluyo ve yüklemiyo format atmadan önce denemiştim attım yine denedim yine olmadı windows installer 3.1 de yüklü son güncellemede var acaba Xp oldugundan dolayımı kaynaklanan bi sorun yardmcı olursanız sevinirim tşk şimdiden..

madisom 22 Aralık 2008 10:22

Ya arkadaşlar ben 9 betayı yükledim fakat bu başka pclerde oturum açmaya izin die bişi var içinde o aktifdi ve sanıyorum beni beta user olarak tanımladığı için başka bir bilgisayar ilk 9 u kurup açtığım msni mi açamıyorum sadece ilk kurduğum pc de açılıyor ve hata olarak da 8100030d veriyor ama diğer msnlerim açılıyor sadece tek bir adresim açılmıyor. Ne yapmam gerek sildim normal rc versiyona geri döndüm ama gene aynı diğer ilk kurduğum pc den demi kaldırmalıyım acaba

NeutralizeR 22 Aralık 2008 13:34

Alıntı:

10ore adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1264584)
arkadaşlar indirdim fakat kuramıyorum..messenger.msi a tıklıyorum iki kere kum saati çıkıyo bişeyler yükler gibi yapıo sora kayboluyo ve yüklemiyo format atmadan önce denemiştim attım yine denedim yine olmadı windows installer 3.1 de yüklü son güncellemede var acaba Xp oldugundan dolayımı kaynaklanan bi sorun yardmcı olursanız sevinirim tşk şimdiden..

Yüklenmediğine emin misiniz? Başlat > Programlar > Windows Live > Windows Live Messenger kısayolu mevcut değil mi?

Alıntı:

madisom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1264615)
Ya arkadaşlar ben 9 betayı yükledim fakat bu başka pclerde oturum açmaya izin die bişi var içinde o aktifdi ve sanıyorum beni beta user olarak tanımladığı için başka bir bilgisayar ilk 9 u kurup açtığım msni mi açamıyorum sadece ilk kurduğum pc de açılıyor ve hata olarak da 8100030d veriyor ama diğer msnlerim açılıyor sadece tek bir adresim açılmıyor. Ne yapmam gerek sildim normal rc versiyona geri döndüm ama gene aynı diğer ilk kurduğum pc den demi kaldırmalıyım acaba

Hesabınızla alakalı klasörleri silmeyi deneyin:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8050.1202) - Tekil Mesaj - MsXLabs

Buradaki klasörleri silmeniz yeterli olmazsa aşağıdaki mesajda yer alan klasörleri silin (yalnızca hesabınızla alakalı olanları):
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

wildness 22 Aralık 2008 18:59

teşekkürler yeni haber için. yanlız ben 4 gün önce falan otomatik güncelleme ile kurduğum için ingilizce geldi. birisi language dosyasını upload edebilrmi lütfen?*-)

mertymertcan 22 Aralık 2008 19:14

wildness ya senden birşey rica edeceğim,
C:\Program Files\Windows Live\Messenger dizinindeki msgslang****.dll (***rakamlar falan var) dosyasını rapidshare'a upload edebilirmisin.. senin aradığın türkçe dll dosyası ise bu başlık altında birkaç sayfa önce vardı..
bana bu kıyağı geçebilirsen çok teşekkür edeceğim sana;)
Alıntı:

wildness adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1265133)
teşekkürler yeni haber için. yanlız ben 4 gün önce falan otomatik güncelleme ile kurduğum için ingilizce geldi. birisi language dosyasını upload edebilrmi lütfen?*-)

wildness 22 Aralık 2008 19:19

İngilizce msgslang.14.0.8050.1202.dll:
RapidShare: Easy Filehosting

NeutralizeR 22 Aralık 2008 19:22

Alıntı:

wildness adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1265133)

Türkçe msgslang.14.0.8050.1202.dll bu mesajda yer alıyor:
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206)

XSeZeRiX 22 Aralık 2008 19:54

öncelikle s.a arkadaşlar sorum şudur mail açılan sayfası firefox olarak açılıyor ben ise direk normal internet sayfasında açılmasını istiyorum bunu nasıl yaparım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

NeutralizeR 22 Aralık 2008 20:03

Alıntı:

XSeZeRiX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1265255)
öncelikle s.a arkadaşlar sorum şudur mail açılan sayfası firefox olarak açılıyor ben ise direk normal internet sayfasında açılmasını istiyorum bunu nasıl yaparım şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Henüz bunu sağlayabilecek bir eklenti bulunmuyor maalesef.

mertymertcan 22 Aralık 2008 20:30

çok sağolasın,
bu arada şunu eklemek istediğim bu değişikliği yaptıktan sonra "host file"ı hatalı buluyor malum diller farklı troubleshoot yaparak sorun kısa sürede çözülüyor.
Alıntı:

wildness adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1265177)
İngilizce msgslang.14.0.8050.1202.dll:
RapidShare: Easy Filehosting

musti26 22 Aralık 2008 22:33

msn v14'te kişi listemdekiler gözükmüyor!!!

msn v14'te kişi listem boşmuş gbi gözüküyo
kişi listenizde kimse yok yeni kişi ekleyin fln diyo lütfen yardımcı olr musunuz?

Saat: 23:03
Sayfa 5 / 22

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık