MsXLabs
Sayfa 5 / 6

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Okul için uygun saç modeli nedir? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/223160-okul-icin-uygun-sac-modeli-nedir.html)

Misafir 18 Ocak 2012 20:03

off benim saçım çok kısa ne yapcammm

Misafir 18 Ocak 2012 20:33

yaa ben kıvırcık saçlıyım ama saçımı tarayamıyorum tarayınca da bukleleri bozuluyor,jöle kullanmayı da sevmiyorum ama okula giderken de düzgün durmuyorlar ne yapmalıyım

Misafir 19 Ocak 2012 17:00

resim koyun lütfenn

Misafir 28 Ocak 2012 10:36

ya hu onla ne uhraşıyon eline bi toka bi tarak şaçını güzelce tara topla al işte sana ne güzel saç .....................tamammı..............

Misafir 3 Şubat 2012 14:28

dalgalı saçlar :/

bende sprey krem falan yok benim saçlarım dalgalı ve kabarık okula erken gidiyorum yani öyle bişey olsun ki sprey krem falan gerektirmesin sadece su ile yapılabilsin kolay pratik ve güzel olsun lütfen önerinnn ve ortaokul 7 yim

Misafir 5 Şubat 2012 00:17

Selam ben 7. Sınıf öğrencisiyim saclarım omuz hizasında ve çok hafif katlı .Kolay bir modele ihtiyacım var ama güzel olmalı .. :) fikri olan var mı ? ;)

Misafir 5 Şubat 2012 13:53

ya ben artık okula giderken at kuyruğu yapmaktan bıktım.Başka okula uygun saç modelleri bilen varsa söyleyebilirmi?Lütfen yardım edin

Misafir 18 Şubat 2012 20:58

ARKADAŞLAR SİZİN İÇİN EN KOLAY SAÇ MADELİ SAÇLARINIZ DÜZ İSE ÖN TARAFLARI İKİ YANDAN KIVIRIN KIVIRDITAN SONRA ARKA TARAFI TOPLAYIP TOPUZ YAPIN SAÇLARINIZ ELEKTRİKLENİYORSA YANLRI GERGİNLEŞTİREREK SPREYLE İYİCE ETRAFINA SIKIN EĞER İSTERSENİZ GÜZEL TOKALARLADA ŞEKİLLENDİRE BİLİRSİNİZ OKUL İÇİNDE ÇOK UYGUN BU MODELİ HEP BANA OKULDA SORUYOLAR NASIL YAPTIĞIMI SİZDE YAĞIN SİZDE GÖRCEKSİNİZ

Misafir 22 Şubat 2012 14:20

resim yoksa modellerin anlamı yok üstelik okula sprey sürmek yasaktır

Misafir 29 Şubat 2012 17:08

okul için saç modelleri

ben orta 1 deyim at kuyuğu ve örmekten başka bişi yokmuuu güzel durcak? Yardım lütfen bide resim koyun :)

Mira 29 Şubat 2012 17:35

Arkadaşlar kına gecesine değil, okula gidiyorsunuz. Saçınızın toplu olması ve ikide bir gözünüzün önüne düşmemesi; hem derste dikkatinizi dağıtmaz hem de her ders arası saç baş kontrolü yapma gibi lüzumsuz dertleriniz olmaz. Erkek arkadaşlarımız 3 numara veya ona yakın bir öğrenci tıraşını tercih edebilir. Kız arkadaşlarımız ise saçını at kuyruğu toplayabilir, tokasını formayla uyumlu renkte seçebilir veyahut örgü modellerinden birini tercih edebilir. Kısacası; okul yönetmeliğine aykırı ve kafanızı jöle kazanına sokmuş gibi modeller kullanmak yerine erkek / kız fark etmeksizin okulunuza temiz, derli toplu saçınızla gidiniz.

Misafir 4 Mart 2012 08:52

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1487528)
ya bunlar olmaz resim koysanız lütfen çok acil okullar başlıycak hergün at kuyruğu yapmak istemiyorum

haklisin bende oyleyim bence tarz yaratabiliriz ama komik olmayacak sekilde bilinen sac modellerini degistirerek olabir ama nasil yaptiginizi kimseye soylemeyinki baskalari yapmasin :)

Misafir 4 Mart 2012 19:19

saçınız kıvırcık ve kısaysa size önerim var jöle yada bakım kremi ile dalgalarınızı belirginleştirin önü ikiye ayırıp kıvırıp tel toka yardımıyla tutturun

Misafir 5 Mart 2012 11:43

kısa saç

ya benim saçım küt ve düz bunlar olmuyor

Calista 5 Mart 2012 14:09

Alıntı:

opopc adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1344113)
2 pelik ne oluyo?

2 pelik 2 kulak demek 2 yandanda eşit bölünüp toplanır
http://www.kadinvekadin.net/resimler//galeri/shaunellshairblogspotcom_26.jpg

bu şekildir...

Misafir 5 Mart 2012 17:37

ya bunlar çok saçma açıkmı bırakıp gitcez baglama örgü şekilleri gibi forolar atınn

Misafir 7 Mart 2012 11:33

okul için acil şaç modelleri (kısa olmasını istiyorum ) :)))

beyza34 7 Mart 2012 13:30

BENCE EN UYGUN SAÇINI BAĞLA TOKAYLA.AT KUYRUGU OLSUN.AT KUYRUĞU OLAN SAÇINI DÖNDÜR.BİR TOKAYLA DİĞER SAÇLARINA TUTTUR.SÜPER OURSUN=D

Misafir 11 Mart 2012 20:33

düz saçlar için:eğer saçlarınız çabuk şekil alıyorsa banyo yaptıktan sonra toplayın ama at kuyruğu yapmayın kıvırın. sabah kalktığında dalgalı oluor. daha sonra perçemlerinizi ayırın ve perçemiin arkasından bir toka takın yada iki yandan toplayın size kalmış birşey ama perçeminiz yoksa düz de takabilirsiniz..!

Misafir 14 Mart 2012 13:45

Arkadaşlar ben 13 yaşındayım okula giderken saçlarımıfarklı model yapmak için çok erken kalkıyorum fakat çok uğraştığım için geç kalıyorum. bana kolay yapılacak ve dikkat çekecek bi saç modeli önerir misiniz ? ( okulda sadece örgüye izin verlilyor v bende sabahları tek başıma istediğim şekilde öremiyorum,daha pratik ve tek başımıza yapılabilecek şeyler istiyorum) topuz yapmaktan bıktım!!..

sizede bir önerim var- saçınızı akşamdan düzleştirin .okula giderken saçınızı ortadan ayırıp tarayın. sonra iki taraftan tel tokayla tutturun ( okul kıyafetinize uygun bandaj taksanızda olur),enseden bağlayın. sonra saçınızı yana alıp normal bir şekilde örün. saçınız benkisi gibi katlı kesimliyse örünce hafif hafif çıkacaktır.ve bence çıkınca daha güze görünüyorr.

merto99 14 Mart 2012 14:40

5 dakikalık okul saçları

Öyle saçlar istiyorsun ki, hem sabahın köründe fazla uğraştırmasın, hem de okulda herkes saçlarını nasıl yaptığını sorsun. İşte sana her gün bir yenisini denebileceğin 5 ayrı model. Seç, beğen, uygula... Hem de en uzunu sadece 5 dakikada!

Tüm saçlar için

3 dakika

1 adım: Saçlarını ıslatıp, bakım kremi sürdükten sonra, arkadan ör ve tel tokayla topla.

2.adım: Üniformana uygun renkteki bir saç bandını takıp, alttan sabitleştir.

3.adım: Saçlarına son olarak bozulmaması için jöle sür veya sprey sık.

Düz saçlar için

2 dakika

1.adım: Saçlarının hacimli görünmesi için, kuruyken tarayıp, bolca spreyle.

2. adım: Ön taraftaki saçlarını birkaç tel tokayla fazla sıkmadan topla.

3.adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık.

Dalgalı saçlar için

5 dakika

1. adım: Sprey ile ıslattığın saçlarına, elektriklenmemesi için durulanmayan bakım kremi uygula.
2. adım: Aralardan gelişigüzel aldığın tutamları örüp, uçlarına küçük lastik tokalar tak.
3. adım: Saçlarının bozulmaması için üzerine bolca sprey sık.

Kıvırcık saçlar için

2 dakika

1.adım: Islattığın saçlarına jöle sürüp, kıvırcıkların belirginleşmesi için iyice dağıt.

2.adım: Arkadan aldığın bir tutamı, diğer kalın tutamın etrafında döndürüp, tel tokayla sabitleştir.

3.adım: Saçlarının daha yumuşak olması için, elektriklenmeyi önleyici bir serum veya krem sür.

Orta boy saçlar için

1.adım: Hafifçe ıslattığın saçlarına, kabarmaması için elektriklenmeyi önleyici bir krem sür.

2.adım: Öndeki saçlarını şu sıralar çok moda olan nostaljik taraklarla arkadan topla.

3.adım: Son olarak kabarmaması için üzerine sprey sık ve köpük sürerek şekillendir.

kaynak

Kaynak: Okul için uygun saç modeli nedir?

Misafir 16 Mart 2012 13:41

orta boy saclar icin 8 sinif sac modelleri nelerdir lutfen yardimci olunnnnnnnnnnnnn

buz perisi 17 Mart 2012 18:01

Misafir 29 Mart 2012 14:32

daha başka rersimi saç modeli yokmu çıldırıcam lütfen yardım edin

Misafir 2 Nisan 2012 14:25

ya okul için arıyorum ben ama bulamadım zaten hep at kuyruğu topluyorum

Misafir 23 Nisan 2012 14:14

yha arkadaşlar benim saçım kat kat okula giderken saçımı nasıl yapabilirim acaba ?

Misafir 29 Nisan 2012 21:07

ben hep topuz yapıyorum

yağmur damlasi 29 Nisan 2012 21:32

söylediklerinizin hepsi spreyle oluyo spreyle yapılmayan saç modelleri yokmudur???

Intersect 29 Nisan 2012 21:42

Erkek için 0 a wurmak :D

Misafir 29 Nisan 2012 22:01

bnce her zaman doğal olun saçınızı tarayın tel tokayla tutturun ve ardından saçınızı çekiştirin aşağıya deneyin bnm saçlarım dümdüz ve omuzuma kadar kısa olduğu için topluyamıyorum ama siz de bu yöntemi denemelisiniz bnce

Misafir 6 Mayıs 2012 19:31

Ya saçlarım kat kat + kahküllerim var düzleştirince veya maşalayınca çok hoş duruyo fakat okulda açık bırakılmadığı için bağlamak zorunda kalıyorum lütfen bana yardım edin kısa süreli ama şık görünen saçlara ihtiyacım var.

Misafir 8 Mayıs 2012 13:55

benim bir önerim var hoşunuza gider mi bilmem ? düz saçlılar için saçının önünden bi kaç tel alıp arkaya doğru sıkmadan tel toka ile tuttur (isterseniz elektriklenmemesi için tarağınıza biraz sprey sıkabilirsiniz tarağa sıkmanızın nedeni saçınızın çok sert olmaması çin hem doğal görünümünde gibi olucak hem de elektriklenmiycek )

Misafir 18 Mayıs 2012 16:59

ya benim saçlarım çok kabarık fön çek çek yine de kabarık oluyor bunun için çözüm verirseniz sevinirim.

Misafir 2 Haziran 2012 19:31

Sacini önce güzelece at kuyruğu yap sonra onu. İkiye ayır ve birisini one birisini geriye koy sürekli bunu yap , saclarının uçlarına gelene kadar bunu yap ve sonuna bir bağlama yokası bağla iste hazırsın

Misafir 22 Temmuz 2012 01:10

ben saçımı at topuzu yapıyom gayet güzel oluo aslan pençesi bırakıyom annem saçımı çok sevio eyyy kızlar ben çok havalım saçlarım çok hindistan cevizli duş jeli saç kısı

Misafir 22 Ağustos 2012 14:56

benim bildiğim bir saç modeli var : saçınızı güzelce tarayıp enseden yani alttan toplayın fakat birazıcık gevşek olsıun . daha sonra dikkat edin bağladığınız saç tutamını değil üst kısmını ortadan ikiye ayırın ve saç tutamını ayırdığınız kısmın ortasından geçirin . tutamı sıkın ve geriye kalan tutamı örüp ince latikle bağlayın . ben bazen ypıyorum ve çok güzel oluyor :)

Misafir 24 Ağustos 2012 18:39

orta boy ve uzun saçlar için :
saçınızı alttan hafif gevşek bağlayın , bağladığınız saç tutamını değilde kökünü ortadan ikiye ayırın ,saç tutamını arasından geçirip sıkın , saçınız örülüyorsa örün eğer örülmüyorsa da öylece bırakın . Dilersenizde okul kıyafetinize uygun bir tac veya saç bandı takın

Misafir 4 Eylül 2012 14:11

ben lise bire gecdim ve güzel saç modelleri arıyorum bana uygun bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Misafir 4 Eylül 2012 22:48

Arkadaşlarr müthiş bir saç modeli buldum. Hemde kendim buldum :D

1- Soldaki saçlarınızı sağa tarayın.

2- Sonra soldan sağa taradığınız saçlarınızı renkli bir tokayla tutturun.

İştee bu kadar basit! Ve gerçekten müthiş oluyor... Ay dünya tatlısı oldum! ;)

Misafir 5 Eylül 2012 22:46

ya ebnde sprey felan yok band takmayı da sevmiyorum at kuyruğunu nasıl yapcaz? üstten

Misafir 6 Eylül 2012 21:20

Arkadaşlar benim adım Öykü ortaokula geçtim okulun ilk günü çok şık ve güzel olmak istiyorum şaçımı çok abartmadan kuaförde Fiyonk yaptırsam olurmu yoksa çok abartımı olur karar veremedim bende sitelere soruyum bari dedim teşekkürler=)

Misafir 9 Eylül 2012 19:35

bişey dicem sana kolay gelebilr ama hocaların kızmasını işe katar ve saçımız gürse sence çözüm bumu o kadar süslü olmanıza gerek yok orası okul moda show u mu?? dağınık bir topuz veya at kuyruk hadi olmadı iki örgü yeterli değilmi sizce?

Misafir 10 Eylül 2012 23:59

aekadaşlar sizin için önerebileceğim saç modelleri var. saçlarınızı atkuyruyu yapıp siyah ince bi yokayla toptayın sonra alttan bir tutam saç bırakın ve onu tokanın üzerine dolayıp tel toka ile tutturun....sonra başka bir model yine anı şekilde atkuğruğu yapın yine bir tutam bırakın o tutamı örüp saçınızın etrafına dolayın... ben size bunları veriyorum ama sizde bana biraz yardım edin benim saçim çenemden biraz daha aşşağı geliyo... arkası kızsa öne doğru uzuyo ama önü çeneemden aşağı geliyo yani saçlarım kısa o yüzden bana önerebileceğiniz saç modeleli varsa sevinirim :)

Misafir 12 Eylül 2012 23:20

başınızı yere eğin ve saçlarınızı önünüze getirin..saçlarınızı elinize alıp at kuyruğu şekline getirin ve kalkın..saçı biraz yukardan tutun ve tokayla bağlayın hafif alt tarafları şişik bırakın..süper ve kullanışlı bir topuzdur :)

Misafir 13 Eylül 2012 08:56

kızlar bakın en iyisiintente okul saç modelleri yazın görsellere tıklayın beğendiğiniz saç modelivar onun yapılışına gtıklıyayın ve okula giderken o saç modellini yapın saçı kıvırcık olanlar size saçınızı düzleştirmenizi öneriğrim saçı düz ve uzun olanlar saçını maşa atıp bağlara süper olur mesala benim saçım kalçama kadar geliyor ve saçlarım düz kendime 190 tl ye maşa aldım saçlarımı kırmaması için eğer makine saçlarımkırarsa kestirmek zorunda kalırım hadi şimdi hemen gogula istediğiniz saç moddelinize bakın yardımcı olduysam ne mutlu bana sizden benim mesajım hakkında yorumlarınızı bekliyorum daha sonra tekrar gireceğim lütfen mesajım hakkında yorum yazın yazan cemile

MrsStylish 14 Eylül 2012 23:01

Okul eğitim yuvasıdır , saçla başla uğraşmayın diyenlere sesleniyorum : Bşarılı olmak için kendene mutlu hissetmek gerekir . Öğrenci o gün güzel olursa daha başarılı olur :)

erkan170 14 Eylül 2012 23:15

Meb bakanı açıklamasına göre liselerde saç uzatmak vs serbest ama ne zaman uygulanır bilinmez buda bilginize. :)

Misafir 15 Eylül 2012 13:55

bana toplu güzel havalı saç modelleri lazım lütfen çok acil!

eku123 15 Eylül 2012 15:04

Erkeksen ya okul trası yada subay yoksa oretmenler cok kızıor :)

Misafir 15 Eylül 2012 15:53

Arkadaşlar Güzelmi Bilmiyorum Ama En güzel saç modeli bence saçlarınızı kıskırkaçlı veya düz baglama tokasıyla yukardan baglayın tabiikide saçlarınızı ıslatarak önden biraz kaküller bırakın,sonra kuyrugunuzu topuz şeklinde yuwarlak gibi çewirin üstüne lastikle toka takın gerçekten herkes begenişyor süper oluyor :) benim saçlarım zun sipsiyah belime kadar annem birgün sabah erkenden kalktık saçlarımı ince ince ördü hiçbir saç teli kalmadı okulda herkes bayıldı saçınız uzun ince ise deneyin :) 2 3 gün bozmayın sonra bozun bakalım noluyor :)) kıwırcık oluyor

Saat: 16:27
Sayfa 5 / 6

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık