MsXLabs
Sayfa 5 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

sally18 17 Haziran 2007 21:04

programda sorun var galiba indiremedim birtürlü

ahmed 17 Haziran 2007 22:28

Alıntı:

hamzahakyol adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 528436)
Ama ben sadece konuşma penceresinde yazan mail adresini kaldırmak istiyorum... Bunun bir yaması felan yokmu? yada kendimis yazamazmıyız bunu? Lütfen internet cafe için çok gerekli bişey bu! Bilen yada bulan olursa lütfen bildirsin!.

böyle bir yama yada yazılım yok sanırım wlm için...

Alıntı:

sally18 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 528437)
programda sorun var galiba indiremedim birtürlü

Link'te Sorun yok Sağ tıklayıp farklı kaydet işlemi deneyiniz.

sad girl 19 Haziran 2007 00:28

yha discoveryi yükleyemıorm:( yardım plss..!!

ahmed 19 Haziran 2007 00:38

Alıntı:

sad girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 529931)
yha discoveryi yükleyemıorm:( yardım plss..!!

sorununuzu daha ayrıntılı belirtirseniz yardımcı olabiliriz...

farukkonuk14 21 Haziran 2007 11:25

arkdaşlar bu yenisürüm discovery türkçemi???

ahmetgns 21 Haziran 2007 12:03

Konuda sadece Türkçe kelimesini arattırsaydınız, Messenger Discovery'nin kurulumunda Türkçe dil desteğinin beraber geldiğini görürdünüz.

mooniron 22 Haziran 2007 12:52

peki bilgisayara hem plus hemde discovery i kursak ne olur??

ahmed 22 Haziran 2007 14:10

Alıntı:

mooniron adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 534802)
peki bilgisayara hem plus hemde discovery i kursak ne olur??

hiç bir sorun yaşanmaz kurabilirsiniz...

mula2001 22 Haziran 2007 21:34

Alıntı:

hibatoss adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 459378)
Arkadaşlar MDL versiyonunu yükselttikten sonra(1.3.0310) görev çubuğundaki msn i kapatınca böyle bi hata vermeye başladı msn i ve mdl yi silip baştan kurmama rağmen bu hata hala çıkıyor.

http://img59.imageshack.us/img59/8272/adszzv8.jpg

Bir sorum daha olcak msn kapalı halde görev çubuğundayken kendi kendine oturum açıyor bunu nasıl engelleyebilirim?

sorunun aynısı bende de devam etmektedir.. MDL 1.3.0.321 yüklü... Sağ alt köşeden çıkış butonuna bastıgımızda resimdeki gibi hata alıyorum..

NeutralizeR 22 Haziran 2007 21:41

Alıntı:

mula2001 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 535457)
sorunun aynısı bende de devam etmektedir.. MDL 1.3.0.321 yüklü... Sağ alt köşeden çıkış butonuna bastıgımızda resimdeki gibi hata alıyorum..

MessengerDiscovery Live "Anlık İletiler" penceresinde sınırsız titreşim gönderebilme özelliğini devre dışı bırakın.

veli demir 24 Haziran 2007 12:07

ya arakdaşlarlar disvery yükledim kusursuz bir şekilde ilerliyor ama bir ses geliyor hoparlörümden,adam ingizlce bişeyler sölüyor this is mis bişeyler diyor ,programı siliyorum geçiylr,yüklüyorum geliyor :S ya gereçekten çok garip bişey yardım edermisiniz lütfen ????? :$

ahmetgns 24 Haziran 2007 12:45

MessengerDiscovery ayarlarından düzeltebilirsin. Bu konuşmaya üç ayrı ayar sebep oluyor. Biri oturum açan kişileri seslendir gibi birşey. Biri alınan mesajları seslendir gibi birşey. Biri de kişiler ileti yazarken seslendir gibi birşey. Ben de şu anda MsgDiscovery yok onun için böyle konuşuyorum. Onları devre dışı bırakırsan sesi kesilir adamın (Microsoft Sam)

yalnizkurt578 24 Haziran 2007 14:28

discoveryden şaşmayacaksın ;) emeğinize sağlık

discovery simgesini tıkla ver ayarları kurcala elbet düzeltirsin hade kolay gelsin sana .

gülşahh 24 Haziran 2007 22:44

ya olmuyo indiriyorum çalıştırmıyor bi türlü nedeni ne

NeutralizeR 25 Haziran 2007 00:31

MessengerDiscovery Live 1.3.322 sürümüne güncellenmiştir. İlk mesajdan indirebilirsiniz.

editor 25 Haziran 2007 09:18

ya bu discovery bilgisayar her kapandığında siliniyo normalmi yoksa bana özel bişey mi bi yardım edebilirmisiniz...

KisukE UraharA 25 Haziran 2007 09:21

Alıntı:

editor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 538932)
ya bu discovery bilgisayar her kapandığında siliniyo normalmi yoksa bana özel bişey mi bi yardım edebilirmisiniz...

BİLGİSAYARINDA DEFEREZE VARSA SİLİNİYOR OLABİLİR.

d_jahmet41 26 Haziran 2007 18:26

slm millet ya benim msn msn discovery indirmeye çalışıyom ama olmuyo yardım ederseniz sewinirimmmm:P:turkiye:

neutralizer slm bana yardımcı olurmusun msn discovey indirmek için benim msn

s.a kardeş ben msn discovery indirmek için yardım edermisin?

YYTT 26 Haziran 2007 22:06

merhaba arkadaşlar
bende wlm'nin 8.1.0178 sürümü ve mdl'nin 1.3.0310 versiyonu mevcut.
oturum açtıktan sonra messengerda discovery sekmesinden "görüntü resimleri"ni tıklıyorum.ekrana "oturum açmış değilsiniz.bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekmektedir" diye bi uyarı penceresi geliyo.ayrıca mdl'nin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor.wlm ve mdlyi kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmedi.
sorun ne olabilir?nasıl düzeltebilirim?şimdiden teşekkürler https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gif

bi arkadasimizda daha varmis bu sorun ve ahmed bi cözüm önermis daha önce ayni dedigini yaptim ama hala ayni sorunla karsi karsiyayim bi yardimci olsaniz

ahmed 26 Haziran 2007 22:37

Alıntı:

d_jahmet41 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 541487)
slm millet ya benim msn msn discovery indirmeye çalışıyom ama olmuyo yardım ederseniz sewinirimmmm:P:turkiye:

neutralizer slm bana yardımcı olurmusun msn discovey indirmek için benim msn

s.a kardeş ben msn discovery indirmek için yardım edermisin?

https://www.msxlabs.org/forum/

buradan deneyiniz...

Alıntı:

YYTT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 541926)
merhaba arkadaşlar
bende wlm'nin 8.1.0178 sürümü ve mdl'nin 1.3.0310 versiyonu mevcut.
oturum açtıktan sonra messengerda discovery sekmesinden "görüntü resimleri"ni tıklıyorum.ekrana "oturum açmış değilsiniz.bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekmektedir" diye bi uyarı penceresi geliyo.ayrıca mdl'nin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor.wlm ve mdlyi kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmedi.
sorun ne olabilir?nasıl düzeltebilirim?şimdiden teşekkürler https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gif

bi arkadasimizda daha varmis bu sorun ve ahmed bi cözüm önermis daha önce ayni dedigini yaptim ama hala ayni sorunla karsi karsiyayim bi yardimci olsaniz

o zaman sürümü değiştirmeyi deneyin 1.3.0322 deneyin. ve virüs programınızı kurarken devre dışı bırakın ve güvenli listenizde yer almasını sağlayınız.

playboyfriend 27 Haziran 2007 04:47

EN SONUNDA KULLANABILDIGIM ICIN COK MUTLUYUM!
INDIRMEMLE BIRININ BENI SILMESINI AYNI ANDA YAKALADIM!

ceyda_sinem 28 Haziran 2007 20:13

yaa nasıl yüklüyoz?

ahmed 28 Haziran 2007 21:15

Alıntı:

ceyda_sinem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 547239)
yaa nasıl yüklüyoz?

https://www.msxlabs.org/forum/

djanusk 1 Temmuz 2007 12:28

arkadaşlar bu discovery, biri bana konuşma penceresi açtığında uyarı veriyormu.hani böyle bi özellik stuffplug eklentisinde vardıya. bunun gibi bi özelliği varmı yani

ahmetgns 1 Temmuz 2007 12:55

Var ama kesin sonuç vermez.

KisukE UraharA 1 Temmuz 2007 13:17

Alıntı:

djanusk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 552988)
arkadaşlar bu discovery, biri bana konuşma penceresi açtığında uyarı veriyormu.hani böyle bi özellik stuffplug eklentisinde vardıya. bunun gibi bi özelliği varmı yani

EVET UYARI GELİYOR.PENCERENİZİ KAPATTIĞINDADA UYARI GELİYOR.....

Deryam81 3 Temmuz 2007 01:29

Merhaba discoveryi indirdim kurdum fakat anlik ilétide pencereyi assagiya indirdigimde parlama olmasini istemiyorum isaretledim parlama olmasin diye ama hic bir ponksiyon yok baska yapabileceigim birsey varmi yardim ederseniz sevinirim tesekkürler...

ahmed 3 Temmuz 2007 10:49

Alıntı:

Deryam81 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 557005)
Merhaba discoveryi indirdim kurdum fakat anlik ilétide pencereyi assagiya indirdigimde parlama olmasini istemiyorum isaretledim parlama olmasin diye ama hic bir ponksiyon yok baska yapabileceigim birsey varmi yardim ederseniz sevinirim tesekkürler...

wlm ve mdl yi silip tekrar kurunuz silme işlemi forumda belirtilen şekilde yapınız.

bjk1990 4 Temmuz 2007 12:39

discovery live da bni silen ve engelleyenleri nasıl grebilirim

ahmed 4 Temmuz 2007 14:52

Alıntı:

bjk1990 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 559515)
discovery live da bni silen ve engelleyenleri nasıl grebilirim

engelleyenleri görmeniz mümkün değildir ama silenleri görebilirsiniz bunun için mdl gerekmez zaten...

osg 4 Temmuz 2007 17:13

msn discovery prgsini kullanıyorum fakat awatarimdaki resmimi değişmede sorun yuaşiyorum yane değişemiom :D nasıl halledecez bilen warmi

ahmed 4 Temmuz 2007 18:23

Alıntı:

osg adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 560054)
msn discovery prgsini kullanıyorum fakat awatarimdaki resmimi değişmede sorun yuaşiyorum yane değişemiom :D nasıl halledecez bilen warmi

discovery ayarlarında resim düzenleyicisi özelliklerini pasif yaparsanız eskisi gibi resimleriniz değiştirebilirsiniz .

http://img103.imageshack.us/img103/2765/adszzt9.png

tosuncuk 4 Temmuz 2007 23:24

Arkadaşlar merhaba wlm ve mdl 322 mevcut. bildiğiniz gibi contact kısmından all seçtiğimizde çevrimdışı olarak bekleyenleri görebiliyoruz. yalnız bu wml ve mdl bir yerlerde bir database tutuyor ve oturumu kapatsanızda yeniden açtığınızda eski çevrim dışı olanları gösteriyor. yani listeyi tazelemiyor. bu konuda bilgisi olan var mı?

EyLuL_10 5 Temmuz 2007 09:41

selam.benim sorunum msn plus la korumaya aldigimda.cevrim ici olan yada cevrimdisi msn acan arkadaslarimin yinede msn discovery tarafindan bilgisayarimda göstermesi.buda calisirken hic hos olmayan durumlar yaratiyor.buna bi cözüm varmi acaba?tsk

ahmed 5 Temmuz 2007 10:05

Alıntı:

EyLuL_10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 560831)
selam.benim sorunum msn plus la korumaya aldigimda.cevrim ici olan yada cevrimdisi msn acan arkadaslarimin yinede msn discovery tarafindan bilgisayarimda göstermesi.buda calisirken hic hos olmayan durumlar yaratiyor.buna bi cözüm varmi acaba?tsk

discovery ayarlarında çevrimiçi olan ve çevrimdışı olanları uyar seçeneklerini pasif yapınız.

EyLuL_10 5 Temmuz 2007 10:27

o zamanda msni kullandigim zaman cevrimdisi acanlari göremem dimi:) iki secenegi ayni anda kullanamazmiyim.msn korumadayken mdl de ayni sekilde korunamazmi?

ahmed 5 Temmuz 2007 11:17

Alıntı:

EyLuL_10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 560854)
o zamanda msni kullandigim zaman cevrimdisi acanlari göremem dimi:) iki secenegi ayni anda kullanamazmiyim.msn korumadayken mdl de ayni sekilde korunamazmi?

mdl yi kullanmazsanız gizli kullanıcıları göremezsiniz.

Alıntı:

tosuncuk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 560496)
Arkadaşlar merhaba wlm ve mdl 322 mevcut. bildiğiniz gibi contact kısmından all seçtiğimizde çevrimdışı olarak bekleyenleri görebiliyoruz. yalnız bu wml ve mdl bir yerlerde bir database tutuyor ve oturumu kapatsanızda yeniden açtığınızda eski çevrim dışı olanları gösteriyor. yani listeyi tazelemiyor. bu konuda bilgisi olan var mı?

C:\Program Files\MessengerDiscovery\xxx@xxx.xxx\ContactManager.mdl dosyasını silerseniz contact sıfırlanır.

MRT_STYLE 6 Temmuz 2007 13:42

ya bnm bi sorunum war ltfn yardım edin.....bn normal olarak msnde takılıyodum....resmi değiştirmek istedim...." oturum açmış değilsiniz, bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekli" dedi..kaç sefer açıp kapadım..bilgisayarı kapadım açtım...sonra tamamen sildim yeniden yukledim....kurdum we şimdi yne aynı şeyi soluo...bunu nasıl düzeltebiliriz bi yardım ederseniz çok ii olur :(

ahmed 6 Temmuz 2007 14:08

Alıntı:

MRT_STYLE adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 563475)
ya bnm bi sorunum war ltfn yardım edin.....bn normal olarak msnde takılıyodum....resmi değiştirmek istedim...." oturum açmış değilsiniz, bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekli" dedi..kaç sefer açıp kapadım..bilgisayarı kapadım açtım...sonra tamamen sildim yeniden yukledim....kurdum we şimdi yne aynı şeyi soluo...bunu nasıl düzeltebiliriz bi yardım ederseniz çok ii olur :(

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

FaTaL_ERROR 6 Temmuz 2007 20:58

yaw bu discovery yüklüyorum alta simge geliyor birine tıkladığımda oturum açmış değilsiniz özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor yazıyor yeniden açıyorum yine olmuyor yardım plsss

ahmed 7 Temmuz 2007 00:40

Alıntı:

FaTaL_ERROR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 564110)
yaw bu discovery yüklüyorum alta simge geliyor birine tıkladığımda oturum açmış değilsiniz özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor yazıyor yeniden açıyorum yine olmuyor yardım plsss

Öncelikle wlm yi tamamen silin (forum nasıl tamamen silineceği hakkında konuya bakınız!), sonra msgdiscovery de tamamen silin "C:\Program Files\MessengerDiscovery" içinde unins000.exe dosyası var onu çalıştırarak tamamen silin.
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin.
Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz.

akyon 7 Temmuz 2007 15:12

Alıntı:

FaTaL_ERROR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 564110)

slm :)
MDL nin ikonunda sağ tiklayin, orada centik veya x işaretli olarak "discovery yi kapat" komutu var. onu x'e çevirin. değilse bile x e gelmesini saglayin ve PC yi restart edin. duzeliyo...

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 559818)
engelleyenleri görmeniz mümkün değildir ama silenleri görebilirsiniz bunun için mdl gerekmez zaten...

MPL ile görebilirsiniz. MPL de olay görüntülecisini açin, bekleyin. sizi engelleyenleri "genellikle" görebiliyosunuz. denedim bir çok kez onun iletilierini ve şarkı isimlerindeki değişiklikleri gösteriyo. ancak neden sürekli değil de genellikle gösterdiğini çözebilmiş değilim. sanırım arasıra engelleyen, bazen de açanlarla ilgili bir database tutuyor. oradan da değişiklik yakaladıkça gösteriyor die düşünüyorum. intranetlerde sürekli oluyor ama dışardaki msn contacklarını göstermeyebiliyor.

ahmed 7 Temmuz 2007 16:39

Alıntı:

akyon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 564946)
MPL ile görebilirsiniz. MPL de olay görüntülecisini açin, bekleyin. sizi engelleyenleri "genellikle" görebiliyosunuz. denedim bir çok kez onun iletilierini ve şarkı isimlerindeki değişiklikleri gösteriyo. ancak neden sürekli değil de genellikle gösterdiğini çözebilmiş değilim. sanırım arasıra engelleyen, bazen de açanlarla ilgili bir database tutuyor. oradan da değişiklik yakaladıkça gösteriyor die düşünüyorum. intranetlerde sürekli oluyor ama dışardaki msn contacklarını göstermeyebiliyor.

sizi engelleyenleri hiç yazılım-program-yama vb işlemleri kullanrak göremezsiniz bu mümkün değildir .mdl eski sürümdeki contact daki engelleyenler işlevi; yanılmaları ve doğruğu yoktur bu yüzden yeni sürümlerde bu işlev kaldırılmıştır.

just_A_boy 8 Temmuz 2007 11:48

yha ben yukldim ama pc yi cok kasıyo acaib derecede yavasladı ne oldugunu ogrenebilrmiym

ahmed 8 Temmuz 2007 21:54

Alıntı:

just_A_boy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 565788)
yha ben yukldim ama pc yi cok kasıyo acaib derecede yavasladı ne oldugunu ogrenebilrmiym

sorun yarattı ise (kasma) pc nizden kaldırınız.mdl eklentisi için pc özelliklerinizin (ram,işlemci...)iyi olmasını gerektirir...

STRIGFOMES 9 Temmuz 2007 01:11

YABEN BU MESSENGER DİSCOVERY LİVE İNDİREMEDİM Bİ YARDIMCI OLSANIZ COOK SEWINRIM TESEKKURLER

erd_drknght 9 Temmuz 2007 01:37

Discoveryi de ç.dışı girenleri gösteren bi özellik olmamasına rağmen (eğer ç.dışı girenler konuşma penceresi açmazsa) arkadaşım benim ç.dışı olduğumu anladı ve dicovery sayesinde dedi. Dedim öyle bişey yok pencere açtımda ordan mı anladın (açmadım zaten) yoo dedi ben anlayabiliyorum benimkinin hisleri daha kuvvetli heralde dedi??? Discovery'e öyle bi özellik gelmedi heralde

ahmed 9 Temmuz 2007 09:16

Alıntı:

erd_drknght adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 566580)
Discoveryi de ç.dışı girenleri gösteren bi özellik olmamasına rağmen (eğer ç.dışı girenler konuşma penceresi açmazsa) arkadaşım benim ç.dışı olduğumu anladı ve dicovery sayesinde dedi. Dedim öyle bişey yok pencere açtımda ordan mı anladın (açmadım zaten) yoo dedi ben anlayabiliyorum benimkinin hisleri daha kuvvetli heralde dedi??? Discovery'e öyle bi özellik gelmedi heralde

bu özellik mevcut ama çok sağlılık çalışmıyor siz konuşma penceresi açmasınızda eğer avatarınız karşı kullanıcıya ulaştığı zaman uyarı veriri bu da sizin gizli olduğunuzu belirler.

Alıntı:

STRIGFOMES adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 566563)
YABEN BU MESSENGER DİSCOVERY LİVE İNDİREMEDİM Bİ YARDIMCI OLSANIZ COOK SEWINRIM TESEKKURLER

MDL_1.3.0322.zip

mausunuza sağ tıklayıp farklı kaydet i deneyiniz.

bymumi10 9 Temmuz 2007 15:37

arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ??

ahmed 9 Temmuz 2007 15:39

Alıntı:

bymumi10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 566995)
arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ??

yaklaşık 1 yıldır mdl yi kullanmaktayım şuana kadar böyle birşeyle ne karşılaştım nede duydum...

Saat: 05:05
Sayfa 5 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık