![]() |
programda sorun var galiba indiremedim birtürlü |
Alıntı:
Alıntı:
Link'te Sorun yok Sağ tıklayıp farklı kaydet işlemi deneyiniz. |
yha discoveryi yükleyemıorm:( yardım plss..!! |
Alıntı:
|
arkdaşlar bu yenisürüm discovery türkçemi??? |
Konuda sadece Türkçe kelimesini arattırsaydınız, Messenger Discovery'nin kurulumunda Türkçe dil desteğinin beraber geldiğini görürdünüz. |
peki bilgisayara hem plus hemde discovery i kursak ne olur?? |
Alıntı:
|
Alıntı:
sorunun aynısı bende de devam etmektedir.. MDL 1.3.0.321 yüklü... Sağ alt köşeden çıkış butonuna bastıgımızda resimdeki gibi hata alıyorum.. |
Alıntı:
|
ya arakdaşlarlar disvery yükledim kusursuz bir şekilde ilerliyor ama bir ses geliyor hoparlörümden,adam ingizlce bişeyler sölüyor this is mis bişeyler diyor ,programı siliyorum geçiylr,yüklüyorum geliyor :S ya gereçekten çok garip bişey yardım edermisiniz lütfen ????? :$ |
MessengerDiscovery ayarlarından düzeltebilirsin. Bu konuşmaya üç ayrı ayar sebep oluyor. Biri oturum açan kişileri seslendir gibi birşey. Biri alınan mesajları seslendir gibi birşey. Biri de kişiler ileti yazarken seslendir gibi birşey. Ben de şu anda MsgDiscovery yok onun için böyle konuşuyorum. Onları devre dışı bırakırsan sesi kesilir adamın (Microsoft Sam) |
discoveryden şaşmayacaksın ;) emeğinize sağlık discovery simgesini tıkla ver ayarları kurcala elbet düzeltirsin hade kolay gelsin sana . |
ya olmuyo indiriyorum çalıştırmıyor bi türlü nedeni ne |
MessengerDiscovery Live 1.3.322 sürümüne güncellenmiştir. İlk mesajdan indirebilirsiniz. |
ya bu discovery bilgisayar her kapandığında siliniyo normalmi yoksa bana özel bişey mi bi yardım edebilirmisiniz... |
Alıntı:
BİLGİSAYARINDA DEFEREZE VARSA SİLİNİYOR OLABİLİR. |
slm millet ya benim msn msn discovery indirmeye çalışıyom ama olmuyo yardım ederseniz sewinirimmmm:P:turkiye: neutralizer slm bana yardımcı olurmusun msn discovey indirmek için benim msn s.a kardeş ben msn discovery indirmek için yardım edermisin? |
merhaba arkadaşlar bende wlm'nin 8.1.0178 sürümü ve mdl'nin 1.3.0310 versiyonu mevcut. oturum açtıktan sonra messengerda discovery sekmesinden "görüntü resimleri"ni tıklıyorum.ekrana "oturum açmış değilsiniz.bu özelliği kullanabilmek için oturum açmış olmanız gerekmektedir" diye bi uyarı penceresi geliyo.ayrıca mdl'nin hiçbir fonksiyonu çalışmıyor.wlm ve mdlyi kaldırıp tekrar yükledim yine düzelmedi. sorun ne olabilir?nasıl düzeltebilirim?şimdiden teşekkürler https://www.msxlabs.org/forum/../images/smilies/msn_happy.gif bi arkadasimizda daha varmis bu sorun ve ahmed bi cözüm önermis daha önce ayni dedigini yaptim ama hala ayni sorunla karsi karsiyayim bi yardimci olsaniz |
Alıntı:
buradan deneyiniz... Alıntı:
|
EN SONUNDA KULLANABILDIGIM ICIN COK MUTLUYUM! INDIRMEMLE BIRININ BENI SILMESINI AYNI ANDA YAKALADIM! |
yaa nasıl yüklüyoz? |
Alıntı:
|
arkadaşlar bu discovery, biri bana konuşma penceresi açtığında uyarı veriyormu.hani böyle bi özellik stuffplug eklentisinde vardıya. bunun gibi bi özelliği varmı yani |
Var ama kesin sonuç vermez. |
Alıntı:
|
Merhaba discoveryi indirdim kurdum fakat anlik ilétide pencereyi assagiya indirdigimde parlama olmasini istemiyorum isaretledim parlama olmasin diye ama hic bir ponksiyon yok baska yapabileceigim birsey varmi yardim ederseniz sevinirim tesekkürler... |
Alıntı:
|
discovery live da bni silen ve engelleyenleri nasıl grebilirim |
Alıntı:
|
msn discovery prgsini kullanıyorum fakat awatarimdaki resmimi değişmede sorun yuaşiyorum yane değişemiom :D nasıl halledecez bilen warmi |
Alıntı:
http://img103.imageshack.us/img103/2765/adszzt9.png |
Arkadaşlar merhaba wlm ve mdl 322 mevcut. bildiğiniz gibi contact kısmından all seçtiğimizde çevrimdışı olarak bekleyenleri görebiliyoruz. yalnız bu wml ve mdl bir yerlerde bir database tutuyor ve oturumu kapatsanızda yeniden açtığınızda eski çevrim dışı olanları gösteriyor. yani listeyi tazelemiyor. bu konuda bilgisi olan var mı? |
selam.benim sorunum msn plus la korumaya aldigimda.cevrim ici olan yada cevrimdisi msn acan arkadaslarimin yinede msn discovery tarafindan bilgisayarimda göstermesi.buda calisirken hic hos olmayan durumlar yaratiyor.buna bi cözüm varmi acaba?tsk |
Alıntı:
|
o zamanda msni kullandigim zaman cevrimdisi acanlari göremem dimi:) iki secenegi ayni anda kullanamazmiyim.msn korumadayken mdl de ayni sekilde korunamazmi? |
Alıntı:
Alıntı:
|
ya bnm bi sorunum war ltfn yardım edin.....bn normal olarak msnde takılıyodum....resmi değiştirmek istedim...." oturum açmış değilsiniz, bu özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekli" dedi..kaç sefer açıp kapadım..bilgisayarı kapadım açtım...sonra tamamen sildim yeniden yukledim....kurdum we şimdi yne aynı şeyi soluo...bunu nasıl düzeltebiliriz bi yardım ederseniz çok ii olur :( |
Alıntı:
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. |
yaw bu discovery yüklüyorum alta simge geliyor birine tıkladığımda oturum açmış değilsiniz özelliği kullanabilmeniz için oturum açmanız gerekiyor yazıyor yeniden açıyorum yine olmuyor yardım plsss |
Alıntı:
daha sonra başlata gelip "çalıştır" ı seçin oraya "regedit" yazıp enter a basın açılan pencerede ctrl ve f ye basarak arama kısmına "matt holwood" yazıp enterlayın bir süre sonra matt holwood dosyası görünecektir görününce "del" tuşuna basarak veya dosyaya sağ tıklayarak "sil" i seçin. Bundan sonra bilgisayarınızı baştan başlatın ve önce wlm 8.1 daha sonra mdl 1.3 son sürümlerini pcnize kurunuz. |
Alıntı:
MDL nin ikonunda sağ tiklayin, orada centik veya x işaretli olarak "discovery yi kapat" komutu var. onu x'e çevirin. değilse bile x e gelmesini saglayin ve PC yi restart edin. duzeliyo... Alıntı:
MPL ile görebilirsiniz. MPL de olay görüntülecisini açin, bekleyin. sizi engelleyenleri "genellikle" görebiliyosunuz. denedim bir çok kez onun iletilierini ve şarkı isimlerindeki değişiklikleri gösteriyo. ancak neden sürekli değil de genellikle gösterdiğini çözebilmiş değilim. sanırım arasıra engelleyen, bazen de açanlarla ilgili bir database tutuyor. oradan da değişiklik yakaladıkça gösteriyor die düşünüyorum. intranetlerde sürekli oluyor ama dışardaki msn contacklarını göstermeyebiliyor. |
Alıntı:
|
yha ben yukldim ama pc yi cok kasıyo acaib derecede yavasladı ne oldugunu ogrenebilrmiym |
Alıntı:
|
YABEN BU MESSENGER DİSCOVERY LİVE İNDİREMEDİM Bİ YARDIMCI OLSANIZ COOK SEWINRIM TESEKKURLER |
Discoveryi de ç.dışı girenleri gösteren bi özellik olmamasına rağmen (eğer ç.dışı girenler konuşma penceresi açmazsa) arkadaşım benim ç.dışı olduğumu anladı ve dicovery sayesinde dedi. Dedim öyle bişey yok pencere açtımda ordan mı anladın (açmadım zaten) yoo dedi ben anlayabiliyorum benimkinin hisleri daha kuvvetli heralde dedi??? Discovery'e öyle bi özellik gelmedi heralde |
Alıntı:
Alıntı:
mausunuza sağ tıklayıp farklı kaydet i deneyiniz. |
arkadaşlar bazı sitelerde discoverynin işlemciyi çok yorduğunu dosya alışverişini yavaşlattığını ve hatta ilerleyen zamanlarda çok ısınan işlemciyi yaktığını gördüm bu konu hakkında görüşleriniz nelerdir ?? |
Alıntı:
|
| Saat: 05:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık