MsXLabs
Sayfa 5 / 29

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

ramsstein 1 Mayıs 2006 17:15

sevgili günlük

bu gün kedilerimden biri 1 yaşına girdi şimdi onun sevdiği konserve mamadan alacağım. tabi diğerleride yiyecek ayrım yapamıyorum.
ve canım güzeller güzeli Pırıl'ım iyiki doğdun iyiki 15 günlükken senin gözlerin görmediği için uyutmak isteyenlerin elinden aldım ve bizimlesin.
Ömrün sağlıklı ve bol olsun.

http://img434.imageshack.us/my.php?image=prl7po.jpg

http://img434.imageshack.us/my.php?image=prl17bu.jpg

http://img434.imageshack.us/my.php?image=prl29nl.jpg

ramsstein 2 Mayıs 2006 12:04

sevgili günlük,

dün gece çok güzel geçti
bu sabah çok iyi uyandım işe geç geldim ama olsun kendimi iyi hissediyorum harika bir hava var işlerimi biran önce bitirip deniz kenarında kafede oturmak istiyorum

arwen 2 Mayıs 2006 19:42

bugün içimde bilmediğim bir huzur var rahatımm nedeni ne bilmiyorumm ama iyi bir şey eski zamanları özlüyorum 95 yılı olmasını çok isterdimm günlükk

srwhite 4 Mayıs 2006 21:41

87 yılına geri döndüm.yeni bir yaşam başadı 95 i değiştirmek isterdim ama umurumda değil artık ben benim en iyi dostum benimle değil ama benimle ne kadar, ben onunlayım ama ne kadar sürer ..hayat ne gösterir ..bilemem ama benim umudum var ......herşey sadece kendim için.......huzurumu kaçıran ruhsuz insanları arkada bıraktım artık konuşmam ve görmem gerekmiyor özzzgürlük...kendime başarılar diliyorum..

ramsstein 4 Mayıs 2006 22:55

sevgili günlük,
2 gündür çok yoğun çalışıyorum ve akşamları başım ağrıyor dinlenemiyorum.
biran önce bu yoğunluk bitsin istiyorum. yarın onun doğumgünü ve sesi çıkmıyor ona sürpriz yapmayı düşündüm ama şimdi anlıyorum ki buna değmezmiş bile. eskisi kadar acı çekmiyorum artık gerçekleri görmeye başladım ve biliyorum ki o beni haketmiyor. bu belki benim için avuntudur ama çok fazla ileriye gitmeden baştan gerçekleri görmek çok güzel.

ramsstein 6 Mayıs 2006 16:59

sevgili günlük
sonunda toparlanabildim artık acı çekmiyorum ve çok iyiyim.

Ben bene dönüştüm artık

ama kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum inşallah bu hafta başı param gelirde bir kuaföre giderim:)

Misafir 6 Mayıs 2006 21:08

günlük çok yorgunum:(

arwen 7 Mayıs 2006 04:41

selam günlük.. bugün hep evdeydim canım sıkıldı biraz saat 5 e geliyor ve ben hala buradayım yarın bir an önce gelsin istiyorum ..iyi sabahlar günlükkkkkkk

ahmetseydi 7 Mayıs 2006 23:30

Bu günlerde çok mutluyum.. Her şey beklediğim şekilde gelişiyor ve ben her şeye hazırım.. Arada tatlı sürprizler de olmuyor değil.. :) Yaşamayı ve yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyorum be günlük :)

GusinapsE 13 Mayıs 2006 03:50

sahte göz yaşlarının tuzlu sudan başka bir şey olmadığını anladığım anda rüyamın pembeliği bozulur ve uyanırım. Tatlı ama acı veren uykumdan.
Elde kalan sermayemle devam ederim hayata ve arayışlarıma.

Dinen sızılar iyileşen yaralarla ama yara izleri bedenimdeyken dönerim hayata çarklar arasındaki yerimi alır büyük ve acımasız çarklar arasında yıpranmadan ve yok olmadan yaşamaya devam eder mutluluk oyunu oynarım.

selametle günlük...

:-# :-#

Misafir 13 Mayıs 2006 17:58

kötüyüm günlük
hava kötü zaman kötü moralim kötü
ben kötüyüm
hayat çok acımasız günlük
sana mutlu olma şansı vermiyor çogu kez
yada mutlu olsan da o mutluluğu yaşamana
doyasıya yaşamana izin vermiyor

faal 13 Mayıs 2006 18:01

kim ooo izin vermeyen gelsin yanıma

Misafir 13 Mayıs 2006 18:10

gunluk bitsin artık sınavlar falan ugrasamayacagım ya bak ne guzel yaz da geliyor ben evdeyim ufff :( zaman gecmek bilmiyor bitsin artık sınav tatil gelsin de gezeyim soyle of yaa sabır ver bana guzel Allah'ım :bilmem:... okuyan herkese sabır diliyorum vallahi okumak cok zor...

ramsstein 15 Mayıs 2006 23:05

Sevgili Günlük,
bir süredir seni ihmal ettim. Ama çok yoğun çalışıyorum
hayatımın karmaşıklığı devam ediyor tam birşeyler yoluna girecek derken hopppp bir başka sorun neden bu yılım iyi başlamadı hayatımın en zor aylarını geçiriyorum.
Ne olacak halim

GusinapsE 3 Haziran 2006 23:16

:msn_party :msn_party Sıcak çok sıcak. Sıcak daha da sıcak olacakkk...:smiley32: :smiley32:

Yahu sana çoktandır kimse yazmamış günlük pek bir yalnız gördüm seni^o) ^o)

Neyse yaz geldi sıcak bir yandan hayat bir yandan
DEpResYondaYım yahu :*(

Fincan KAhvem Hatrına SAydım Bir yudumluk aşkım deli Sarhoş
Komplo ordularım GArdiyanlarım
NEyim VAr Rapten GAri

:msn_party :smiley32:

ramsstein 5 Haziran 2006 11:46

SEvgili Günlük,

Hayatım şimdi yolunda gidiyor sevgilimle iyiyim işim iyi ama yine de bir eksiklik hissediyorum
Bazen ne olacak halim diyorum planladığım şeyler olmuyor ve beklenti içinde yaşamak istemiyorum
Şekilcilik ne kadar kötüğ birşey ya
herşeyin farkında olsam da bende bu hataya düşebiliyorum.
Sevgili günlük ne olursa olsun şu anki yaşantıma şükrediyorum.

AngeLus 7 Haziran 2006 04:29

selam günlükçüğüm naber nasılsın bayadır gene ara verdim gelmedim .. olsun ama kusura bakma seni unutmuş değilim .. bugün ilginç olan bişey farkettinmi günlükçüğüm bugün ilginç olan tarhdi.. bugün tarih 6 - 6 - 06
evet 6 nın 6 sının 6 sı o yüzüden bugün havada garip bişeler vardı ama geçdi. şimdi ayın 7 si :) vee çookk sıcak günlükk çookk iki dakkada bi yüzümü elimi sokuom çeşme altına valla ne diim kıyamet yakın gözünüz aydın :)

helen00 8 Haziran 2006 20:37

mrh günlük bu gün şartelleri attırdım yemek yapim dedim bi gün sufle yapmayı ögrenecem
ayrıca şeker yerine tuz koymuşumm
rezil oldu canım sufle ve 15 yumurta
http://img340.imageshack.us/img340/9789/angels361nc.gifdenizede gittigime pişman oldum yagmur yagdı su buz gibiydi ne barbat bi gündü yaa

GusinapsE 9 Haziran 2006 02:33

06.06.2006 Tarihinde afyon dinar dolaylarına Cİnnet geldi ve bu geceye kadar esti ...

Esen Cinnet önce güzel bir mutluluk verdi giderken Cinnetle yaşamaya alışmış 3kişiye biras üzüntü verdi. :(

Cinneti Tekrar armızda görmek dileğiyle ;)

Selametle günlük...

Misafir 9 Haziran 2006 09:55

06.06.06

Ateş Olmayan Yerden Duman Tütmezmiş Derler. :D

Estarabim, Estarabim...

Sağdan Soldan Estarabim Estarabim... :banana:

Seven İnsanın En Büyük Arzusu Kavuşmaktır. Evet Ben Meleğimi Daha Fazla Bekletmedim Beklemedimde 06.06.06 Tarihi İle Ayak Bastım Yarenin Şehrine, Geçen 2 Gece 3 Gün Buğulu Penceremin Arkasındaki Hayallerimin Gerçek Olduğu Derbeder Kişiliğime Gelen Gülümsemeler ve Kalbimde Parlayan Benliğim Hayat Buldu. Farkettim Hayat Yaşamaya Değer Yaren ve Dostlar Bir Armoni Oldu Bende Can Buldum ;) Kısacası Hayata Dokunduğunda Kavramak İstediğin Birşey veya Şeyler Yolda Yürümene Yardımcı Olur Hayat Yolunda Ben Yürümüyorum Koşuyorum Artık...

Maceralarımız Konusunada Yazıcam Bişeyler Şimdilik Bu Denli Mutlu Olduğumu Günlük Anla.! (L) :D

ramsstein 10 Haziran 2006 13:22

Neden hep tamam işte bu dediğim zaman şeçeneklerim çoğalır ki karmakarışık oldum gene
dün gece sevgilime daha iyi yakın davranmak isterdim ama kafamdaki düşünceler buna engel oldu olmaya da devam edecek.
Aşık değilim peki ne

arwen 15 Haziran 2006 00:59

açıkcası herzamanki gibiyim yani mutlu diyorken bi bakıyorum bişey çıkıyoo yalanlardan bıktım nefes alıyorum ama şuan bi amaç yok artık gibi görünüyorr anlamadım gitti.iyi ki dostlar,arkadaşlar var kafamı dağıtıryorum birazz.neyse günlük sonra yine yazarım

Pent@noks™® 15 Haziran 2006 22:18

merhaba günlük.
merhaba çünki bu benim günlük yazışım...bugün yeni bir site buldum.(daha doğrusu arkadaşım tavsiye etti)baya güsel bir yere benziyo ama alışmak zordur bilirsin.Zamanla oda olur inşallah.aslında kalabalık yerleri sevmem ama burası bi garip tuhaf bir havası var...neyse ilk günden kasmayalım gözümden uyku akıyor ve ben birazdan işe gedeceğim.sabahı nasıl yapacam bilemiyorum...
neyse yarın görüşmek ümidiyle...

Pent@noks™® 16 Haziran 2006 12:31

günlük her gün sana ne yazacağım bilemiyorum ama bir şeyler eklemek fena olmaz.
konuşmak zor.hele hele bu devirde yanlış anlaşılmadan çok zor..dün sana alışmak zor demiştim hani evet zor.bu gün sitenin chat bölümünde bazı arkdaşlar ile yazıştık benim için zordu çünki (hani insan kendini herkesin içinde yanlız hissederya) işte o oldu bana oda daki herkes bir birini tanıyor süper bir arkdaşlık var.(bazı çatlak tipler hariç)neyse yinede keyifli bir zamandı benim açımdan.umarım kısa zamanda bende bu muhabbet ortamına katılırım..benim için ne kadar zor olsada umud edmek güzeldir..başka forum larda yaptığım işleri (harbiden iş yaptık yani)düşünüyorum da neydik ne olduk yani..kopmuşuz dünyadan ..insan muhabbet arıyor bir yerde.. bende sanırım burada bulacağım ..iki mod vardı gayet aklı başında insanlara benziyorlardı (bu ilk bakıştan varılmış olan bir fikir,ama galiba öyleler ) umarım zamanla gerçek ten muhabbet edebileceğim arkadaşlar veya dostlar bulurum..(yoksa bu makinenin karşısında aşırı dozda yanlızlıktan telef olacağım..)

neyse bu günlük bu kadar ossun ...hoşçakal...

Nightwish - Sleeping Sun

arwen 19 Haziran 2006 03:13

ya bugün babalar günüydü ben tabi yine buruk kutladım yanımda yoktuu..ziyaretine gittim canım babamın onu meğerse ne kadar çok seviyormuşumm..

bugün hava çok sıcaktı yorgunluk ve sıcak beni mahvetti bide yürüye yürüye bir hal oldum ama keyifli ve dediğim gibi buruk..

iyigeceler günlük görüşürük..

lailaa 22 Haziran 2006 16:38

berbat bir gün yaa sıkılıyorum geçmiyor saatleeeeeeeer

Misafir 22 Haziran 2006 21:29

yine herzamanki gibi sıkıcı bi gün... bomboş ve yapayanlız.. mutsuz ama umutlu...gülen ama içten içe ağlayan..ne bilim herzamanki günlerden bi gün işte..

Moonay 22 Haziran 2006 21:34

bugün son sınavımda bitti çok mutluyum oh bee okul bitiyoo :)

GusinapsE 25 Haziran 2006 04:27

Günlük Kalmin Reosta .... İçim sıkılıyo ruhum daralıyo ; kötü bişeyler olucak gibi çok gerginim ben ya :S :S

Napalım ya dertleri çekip bırakıcam. Savaşmaya devam edicem...

Düşünüyorumda yaşam hakkım nekadar acaba yada sonuna kadar kullanmammı gerekiyo??? ^o)

şimdilik selametle günlük. Görüşürüz....

YapıLaN HeR SaVaşta Bir Çıkar ve de İmZaLanaN HeR BarışTa BiR ZaraR var Biz VarıMıZı OrTaYa Koysak YoğuMuzLa UtaNıRıZ.

...

Misafir 25 Haziran 2006 06:04

Bir Numara Dünyada Aslında Yer Yüzünde Yok Benden Başka
Vuruldukça Vurulan Soyuldukça Soyulan Rağmelere Rağmen
Gene Ayakta Kalan
Yolsuza Bir Sıza Hortuma Maruz Bitmek Bilmeyen Eve Gideyim Sonsuz
Çarpıkki Çarpık Alabora Ap Açık Karmaşıık Kördüğüme Alışık
Karanlığa Mahkum, Pusludur Havası Güneşde Mahrum...

İşte Böyle Bi Yerde Yaşıyorum Günlük Buraya Yazarsam Akıbetim Sert Olur. (6)

Misafir 25 Haziran 2006 06:47

Günaydın Sevgili Günlüğüm... Şuan İşteyim vede 2 Aydan Fazladır Gece Uykusunu Çok Özledim.Ama Şükürler Olsun Yaklaşık 1 Hafta Sonra Artık Kuşlar Gibi Özgür Olacam vede Gündüz Normal İş Hayatına Dönecem.Şuan Bir Dosya Üzerinde Çalışıyorum vede Bir Türlü Yapamadım Sinir Oldum:@ .Artık Yoruldum vede Eve Gidecem Ama Uykum Gelmesini Hiç İstemiyorum.Gündüz Uyumak Moralimi Bozuyor. :$

Allahtan Tek İstediğim Bu İşi Layıkı İle Bitirmek vede Başka işlere İyi Bir Motivasyon Olmasını İstiyorum.
Sevgili Günlüğüm Benden Bugünlük Bu Kadar. Umarım Bugün Herşey Gönlümce Geçer...

venüsün_kızı 25 Haziran 2006 13:00

Merhaba sevgili günlük bugün çok sıkıcı bir gün hep aynı şeyler sıkıldım bugün pazar ama ben yine evdeyim artık insanlardanda bıktım ikiyüzlü yalancılar yüzüne gülüp arkandan vuruyorlar artık melek olmaktan da bıktım melekliği bırakıp şeytan olmak istiyorum ama buna kişiliğim el vermiyor herkesi kendim gibi sanıyorum başkalarını incitmemeye çalışırken kendim yıpranıp inciniyorum ne yapacağımıda bilmiyorum dışarda güneş pırıl pırıl ama bende bir karamsarlık of allahım sen sabır ver herkesinde gönlüne göre ver.
Hoşçakal günlük görüşmek dileğiyle

Misafir 28 Haziran 2006 12:33

2 gündür tehlikeler içindeyim, tırnaklanmakla tehdit ediliyorum :) Sanırım üstüste yanlışlar zincirinde bir halka olmuş durumdayım.Üzülüyorum zamanı andıkça, yaptığım secenekler acı vermeye başladı.Hiçe sayıldım kimi zaman ama hiçe saydığım insanların üzüntüsü içindeyim. Atamadığım zehirler dolu içimde.Gitgide kayboluyorum tutamadığım zamanda...

Sanırım yaşlanıyorum..

arwen 29 Haziran 2006 04:04

herşeygeçti ömrümden bir senden geçemedim...ne olacak bu böyle

selam günlük..sabahın4'ü ve ben burdayım gene daha iyiyim zaman geçtikçe içimdeki sıkıntı biraz daha uzaklaşıyor ,,tam uzaklaşacak zamanı bekliyorum o kadar sonra bırakacamm .? neyse gidiyorum ben

Misafir 2 Temmuz 2006 17:20

Sevgili Günlüğüm bugün Hayatta Belkide Ölmeyi En Çok İstediğim Gün.Çünkü Sevdiğim Gidiyor Bense Bir Şey Yapamıyorum.Sevmenin Sevilmenin Zor Olduğu Bir Dünyada Yaşıyoruz.Bunu Yeni Anladım.Keşke Bugün Benim Öldüğüm Gün Olsa.O gidecekse Benimde Bi Yaşama Amacım Yok Demektir.Bugün Güneşim Batıryor.Allah2ım Güneşimi Batırma Ne Olursun.Rabbim Sende Biliyorsun.Onsuz Yaşamanın Bana Ne Kadar Zor Geleceğini... O yoksa Bende Yokum.Allah'ım Bugün Benim Bittiğim Gün.Sana İsyan Ettimse Beni Affet.Sana İsyan Ettiysem.Bu Benim Ahmaklığımdandır Başka Bir Şeyden Değildir.

cansulum 3 Temmuz 2006 13:50

Aşk için yapabileceğini her şeyi yaptığına inanıyosan ve bunu rağmen hala yalnızsan için rahat olsun… Giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka bi işe yaramayacaktır… sen kendini paralarken o her zaman bahaneler bulmaya hazır. Hani ağzınla kuş tutsan "bu kuşun kanadı neden beyaz değil?" diye bir soruyla bile karşılaşaiblirsin...

cansulum 3 Temmuz 2006 14:10

HAYATIN EN HÜZÜNLÜ ANI,DELİ GİBİ SEVDİĞİN İNSANIN BUNA HİÇ DEĞMEDİĞİNİ GÖRDÜĞÜN ANDIR VE EN BÜYÜK KAYBIN ONUN İÇİN HARCADIĞIN YILLARDIR.SENİN AŞKINI SU GİBİ HAK ETMEYEN,BELKİ 10 SENE SONRA YİNE HAKETMEYECEKTİR.OZAMAN BIRAK GİTSİN.....C@NSU'NUN D!Y@RI - cansunun.diyari.com - www cansunun diyari com

arwen 5 Temmuz 2006 03:06

özledinmi beni günlük arwen buraya uğramasa olmaz tabi..
bugün unooya gittim gene :) her zamanki gibi keyifli geçtii..dünden beri çok daha iyiyim sağolsun canım beni aradı iyiki avrsın ya yaşamımda ..böyle olucanı hiç tahmin etmemiştim neyse günlük yazmıyım daha iyigeceler

DefectEd 5 Temmuz 2006 05:36

Selam günlük bi gün daha bitti sonunda ve ben yine sabahın ilk ışıklarını görmekteyim.Her ne kadar uykusuz kalsam da sırf şu andaki sahneyi görmek için uykusuzluğu tercih ederim.Neyse günlük bugünlük benden bu kadar yarına sakla artık kendini görüşmek üzere ;)

ramsstein 10 Temmuz 2006 13:00

Sevgili günlük
Harikayım gene aç değilim açıkta değilim sevgilimle barıştık ama ne kadar sürer bilmiyorum (alıştım 4 aydır ayrılıp barışmaya) kedişlerim ve köpeğimin sağlığı yerinde :)
1 haftadır kız arkadaşlarım buradaydı ve onlarla çok eğlendim artık hafta sonu uykusuzluktan hiçbirşey yapamadım.
Bazı anlar oluyor dibe vuruyorsun bazen de işte böyle kendini çok iyi hissediyorsun.
Ama içimde eksiklik hiç kaybolmuyor hayatımda başka gelişimler olmalı

DefectEd 10 Temmuz 2006 13:30

merhaba sevgili günlük bugünde ömrümden 1 gün eksildi.Bu sigara bigün beni öldürecek ama ne zaman :S Ama nabıyım bırakamıyorum (aslında gerçeği söylemek gerekirse bırakmıyorum).hadi görüşürüz

ahmetseydi 11 Temmuz 2006 03:08

Bu gün planladığım şeyler bir türlü yolunda gitmedi. Nedense hep mükemmeliyet ve titizlik arıyorum. Herkese değer veriyorum ve herkesi kendim gibi zannediyorum. Bakalım daha neler göreceğim...

ramsstein 11 Temmuz 2006 10:52

Sevgili günlük

gene sabah çok zorlanarak kalktım bu sabah uykuları neden bu kadar keyifli. Güzel bir duş ve işime geldim ama yatağımı özledim ben yaw. :$

hayatta ne kadar çok şey yaptım ve ben hala yapmak istiyorum hayata doyamıyorum içimdeki eksiklik devam ediyor^o)

ramsstein 14 Temmuz 2006 10:09

merhaba günlük

Bir yaz daha neredeyse bitmek üzere zaman çok hızlı akıyor benim için 1 ay sonra yeni yaşıma gireceğim:(
Bazen bu şehirden gitmek istiyorum ama git gidebilirsen işte, beni buraya bağlayan nedir bilmiyorum ama çok boğuluyorum. Herkes aa Bodrum'da yaşıyorsun derken ben buradan nefret ediyorum. Çok sıkıldım buradan

Misafir 18 Temmuz 2006 14:02

mutluyum günlük
bugün dogum günüm
iyiki dogmusum ya yoksa ssen bensiz ne yapardın
demi ama
işte böle günlük ya...

ramsstein 21 Temmuz 2006 10:45

gene ihmal ettim seni günlük biliyorum.
Bir tuhafım bu aralar ne kadar uyusamda çok yorgun kalkıyorum:( hayatımda değişiklikler devam ediyor iyi giden iş hayatımda ve evimdeki düzen.
Arkadaşlarım tatile geliyorlar onlarla geziyorum bazen gezmeyi abartıyorum ve bu yüzden dinlenemiyorum sanırım.

ve ocean doğum günün kutlu olsun:D

Misafir 21 Temmuz 2006 23:02

Ağlamak istiyorum günlük..
Sadece ağlamak.. Nedenini sorma..
Her şey için artık çok geç.. Çok geç..
Allah'ım yardım et..
Ama bugüne kendimi ben getirdim.. Kendimden başka kime yüklenebilirim ki..?!
Zavallı sen.. Alay edilen sen..
Bir budalasın sen..

arwen 22 Temmuz 2006 02:03

herşeyy uzakk artıkk bana alıştım be günlükk bu hayata yakınlaşsa şaşarım zatenn kendimi iyi hissetmiyorum bu gece nedenini bilmiyorum belkide yorgunluktandırr neyse görüşüzrüz günlükkk ....uzaklaşam iyi olacak galba...

Misafir 25 Temmuz 2006 14:51

ARTIK ANLA BENİ DUY BENİ NOLUR!
AŞKINA MUHTACIM AFFINA DEĞİL!
HAYDİ TUT ELİMDEN BIRAKMA BENİ
OLMADIĞIN DÜNYA YAŞANIR DEĞİL...

Misafir 26 Temmuz 2006 01:42

Kahrolası yaşam.

Nefesimin tükenmesini, ruhumun beni terk etmesini öyle çok istiyorum ki şu an.... (ci)

Saat: 23:03
Sayfa 5 / 29

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık