MsXLabs
Sayfa 5 / 7

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/3755-msn-hotmail-hesabi-kapatma-silme.html)

hakan bozok 30 Nisan 2010 18:06

msn kapatma işlemleri

Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın
bana yardımcı olun nasıl yapacağım ben bunuda msnyi kapatacağım

Daisy-BT 30 Nisan 2010 18:54

Alıntı:

hakan bozok adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1767913)
Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın
bana yardımcı olun nasıl yapacağım ben bunuda msnyi kapatacağım

Alttaki mesajı inceleyin.
Alıntı:

The Unique adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1767909)
Önce http://account.live.com/?mkt=tr-tr adresine gidin, kapatmak istediğiniz hesap ile oturum açın.

"Ek seçenekler" başlığının altındaki "Hesabı kapat" bağlantısına tıklayın ve çıkan adımları uygulayın.

Aşağı kısım eskiden kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer oradan takip etmek isterseniz, sizi tekrar yukarıdaki anlattığım sayfaya yönlendirecek.

BU adrese giriniz ve işlemleri yapınız

https://accountservices.passport.net/Custom...10&lc=1055&sl=1

Yetkili Eklemesi

Alıntı:

Hotmail hesabımı nasıl kapatırım?

Bu makale hesabını kapatmak isteyen kullanıcılara Hotmail hesabı kapatma konusunda bilgi sağlar.

Ücretsiz Windows Live Hotmail hesapları, hesabın 270 günden fazla kullanılmaması veya bir hesaba kaydolduktan sonra ilk 10 gün içinde oturuma erişim yoksa etkinsiz duruma gelir. Bir hesap devre dışı olduktan sonra tüm iletiler, klasörler ve kişiler silinir. Gelen iletiler gönderene teslim edilemedi olarak geri gönderilir. Hesap adınızı hala saklıdır. Ancak hesap ek 90 gün süreyle devre dışı kalırsa, hesap adı kalıcı olarak silinebilir. Windows Live ID’nizi 365 gündür kullanmıyorsanız, Windows Live ID'niz kalıcı olarak silinir.

Ücretsiz bir Windows Live Hotmail hesabını kapatma
1. Windows Live Hotmail close account web sayfasını ziyaret edin.

2. Ekran yönergelerini İzleyin ve ardından hesabınızı kapatmak için hesabı kapata tıklayın.

Not
Hesabınızı kapatmaya çalıştığınızda bir hata iletisi alırsanız, daha fazla bilgi için hesap yöneticinize başvurun. Microsoft Office Live Mail gibi bazı hesap türleri ,bu şekilde kapatılamaz. Üniversite hesapları gibi hesap türleri hiç kapatılamaz.

Ücretli bir Windows Live Hotmail hesabını kapatma
Windows Live Hotmail hesabınız için ödeme yapıyorsanız, hesabınızı kapatmadan önce aboneliğinizi sonlandırmanız gerekir. Aboneliğinizi sonlandırmak için:
1. Microsoft Billing and Account Management web sitesini ziyaret edin, ve sonra iptal etmek istediğiniz e-posta adresi ile giriş yapın.
2. Ücretli aboneliğinizi iptal etmek için ekrandaki yönergeleri izleyin. Bu ödemeli Windows Live Hotmail hesabınızı ücretsiz bir Windows Live Hotmail hesabına dönüştürür.

3. Ücretli aboneliğinizi iptal ettikten sonra ücretsiz hesabınızı iptal etme, yukarıdaki adımları izleyin.

Gittiğinizi gördüğümüz için üzgünüz! Lütfen bir dakikanızı ayırarak bize neden ayrıldığınız hakkında Feedback görüş bildiriniz.

Not

Aboneliğinizin süresi dolarsa veya ücretli hizmetinizi iptal ederseniz, Windows Live Hotmail hesabınız ücretsiz bir hesaba döner. Bu ücretsiz Windows Live Hotmail hesabını kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak hesabınız 5 gigabayt (GB) azaltılır.

Hesabınız hala etkin ve iletileriniz eksikse, başka bir istemci e-posta programının ,Windows Live Hotmail'den iletileri yüklemediğinden ve başka bir yerde saklamadığından emin olun.

Hesabınızı 30 gün içinde tekrar etkinleştirebileceğiniz için MSN Messenger hizmeti aktif tutulur. Hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra MSN Messenger oturumunuz da iptal edilmiş olur.

Misafir 5 Mayıs 2010 18:19

beni msn kötü niyetli kişiler tarafından çalıntı şantaj ve tehtit ediliyorumbu yüzden hotmail msn adresimin kapanmasını istiyorum
gereğinin yapılmasını gereğinize arz ederim

Misafir 10 Mayıs 2010 03:23

arkadaşlar ben hiç meil atmadım ve netten fazla anlamıyom benim msn min engelliyen kişiye nası meil yollarım nolur bana yardımcı olurmusunuz hürmetler lütfen bi cevap verin

Daisy-BT 10 Mayıs 2010 09:47

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1771108)
beni msn kötü niyetli kişiler tarafından çalıntı şantaj ve tehtit ediliyorumbu yüzden hotmail msn adresimin kapanmasını istiyorum
gereğinin yapılmasını gereğinize arz ederim

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1773282)
arkadaşlar ben hiç meil atmadım ve netten fazla anlamıyom benim msn min engelliyen kişiye nası meil yollarım nolur bana yardımcı olurmusunuz hürmetler lütfen bi cevap verin

Alıntı:

Önce http://account.live.com/?mkt=tr-tr adresine gidin, kapatmak istediğiniz hesap ile oturum açın.

"Ek seçenekler" başlığının altındaki "Hesabı kapat" bağlantısına tıklayın ve çıkan adımları uygulayın.

Aşağı kısım eskiden kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer oradan takip etmek isterseniz, sizi tekrar yukarıdaki anlattığım sayfaya yönlendirecek.

Yetkili Eklemesi

Alıntı:

Bu makale hesabını kapatmak isteyen kullanıcılara Hotmail hesabı kapatma konusunda bilgi sağlar.

Ücretsiz Windows Live Hotmail hesapları, hesabın 270 günden fazla kullanılmaması veya bir hesaba kaydolduktan sonra ilk 10 gün içinde oturuma erişim yoksa etkinsiz duruma gelir. Bir hesap devre dışı olduktan sonra tüm iletiler, klasörler ve kişiler silinir. Gelen iletiler gönderene teslim edilemedi olarak geri gönderilir. Hesap adınızı hala saklıdır. Ancak hesap ek 90 gün süreyle devre dışı kalırsa, hesap adı kalıcı olarak silinebilir. Windows Live ID’nizi 365 gündür kullanmıyorsanız, Windows Live ID'niz kalıcı olarak silinir.

2. Ekran yönergelerini İzleyin ve ardından hesabınızı kapatmak için hesabı kapata tıklayın.

Not
Hesabınızı kapatmaya çalıştığınızda bir hata iletisi alırsanız, daha fazla bilgi için hesap yöneticinize başvurun. Microsoft Office Live Mail gibi bazı hesap türleri ,bu şekilde kapatılamaz. Üniversite hesapları gibi hesap türleri hiç kapatılamaz.

Windows Live Hotmail hesabınız için ödeme yapıyorsanız, hesabınızı kapatmadan önce aboneliğinizi sonlandırmanız gerekir. Aboneliğinizi sonlandırmak için:
1. Microsoft Billing and Account Management web sitesini ziyaret edin, ve sonra iptal etmek istediğiniz e-posta adresi ile giriş yapın.
2. Ücretli aboneliğinizi iptal etmek için ekrandaki yönergeleri izleyin. Bu ödemeli Windows Live Hotmail hesabınızı ücretsiz bir Windows Live Hotmail hesabına dönüştürür.

3. Ücretli aboneliğinizi iptal ettikten sonra ücretsiz hesabınızı iptal etme, yukarıdaki adımları izleyin.

Gittiğinizi gördüğümüz için üzgünüz! Lütfen bir dakikanızı ayırarak bize neden ayrıldığınız hakkında Feedback görüş bildiriniz.

Not

Aboneliğinizin süresi dolarsa veya ücretli hizmetinizi iptal ederseniz, Windows Live Hotmail hesabınız ücretsiz bir hesaba döner. Bu ücretsiz Windows Live Hotmail hesabını kullanmaya devam edebilirsiniz, ancak hesabınız 5 gigabayt (GB) azaltılır.

Hesabınız hala etkin ve iletileriniz eksikse, başka bir istemci e-posta programının ,Windows Live Hotmail'den iletileri yüklemediğinden ve başka bir yerde saklamadığından emin olun.

Hesabınızı 30 gün içinde tekrar etkinleştirebileceğiniz için MSN Messenger hizmeti aktif tutulur. Hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra MSN Messenger oturumunuz da iptal edilmiş olur.

Misafir 10 Mayıs 2010 18:26

msn kapatın

Alıntı:

msn hesabi kapatma
dcgbuygvcuyfduıv

sharktr 10 Mayıs 2010 22:58

hotmail hesabı kapatma

arkadaşlar hotmail hesabımı tamamen nasıl kapatırım:P

Misafir 16 Mayıs 2010 23:13

boşver

slm arkadaşımın msn kapanmış kendi kendine neden

Daisy-BT 17 Mayıs 2010 00:20

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1773679)
dcgbuygvcuyfduıv

Alıntı:

sharktr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1773950)
arkadaşlar hotmail hesabımı tamamen nasıl kapatırım:P

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1777009)
slm arkadaşımın msn kapanmış kendi kendine neden

Alıntı:

Yetkili Eklemesi

Alıntı:

Not

Not

Misafir 17 Mayıs 2010 14:19

saliha

yazılan cevapları uyguluyorum olmuyorrrrrrrrrr...kapanmımıyor lanet olasıca..

odegil 18 Mayıs 2010 02:56

saol kardeş ama adımları yaptıgımda en son a gelince 270 gün içinde kapanacak falan diyor. kapanması için 270 gün bekliyecekmiyiz başka hızlı bir çözümü yokmudur.

Daisy-BT 18 Mayıs 2010 09:35

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1777196)
yazılan cevapları uyguluyorum olmuyorrrrrrrrrr...kapanmımıyor lanet olasıca..

İşlemleri sırasıyla baştan yapın kapanacaktır.

Alıntı:

odegil adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1777592)
saol kardeş ama adımları yaptıgımda en son a gelince 270 gün içinde kapanacak falan diyor. kapanması için 270 gün bekliyecekmiyiz başka hızlı bir çözümü yokmudur.

Kapatma işlemlerini yaptıktan sonra kullanmazsanız hesabınız aktif olmaz. Başkalarının mail yollaması hesabınızın kullanılması demek değildir. Sürenin ne kadar olması önemli değil, siz kullanmayın yeterli.

Misafir 29 Mayıs 2010 11:42

Alıntı:

msn kapatma ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum
hemen kansın istiyorum

keo 6 Haziran 2010 00:46

msn

Msn kaç gün açılmassa hesap kendiliğinden kapanır acaba ? Yani başka biri o msni almak istediğinde hotmail ^^kullanılabilirliği vardır^^ yazar ?? kesin bilgisi olan varmı ??

Misafir 14 Haziran 2010 16:03

Yardm Pls!

offf bn msn adresime girmiorm şifremi kimse bilmiordu ama deişmiş nedeni gizli soru yanıtımıda bilen yoktu nedn giremiorm

Misafir 16 Haziran 2010 16:58

hesap kapandıktan sonra bir başkası alırsa bana gelecek olan mailler alan kişiyemi gidecek??

Misafir 16 Haziran 2010 20:41

hesap kapandıktan sonra bir başkasının o adrsi alması çok saçma değilmi? özel olarak gelecek olan maillerr yeni alacak olan kişiyemi gidecek?ya adresin yenii sahibi kötüye kulllanırsa bilgileri ??bunlar hakkında kesinn bir bilgiyee sahipmisinzz??cevaplarsanız çok makbule geçer..

Misafir 17 Haziran 2010 17:59

slm Kapatılmış Hesap mı geri acmak istyorm nasl yapcamı bilmyorm bi yardımcı olurmusunuz bana

Misafir 29 Haziran 2010 22:32

msn adresimi kapatsam badoo ve facebooktan da silinirmiyim kaç gün açmamam gerek msn adrsimi

SİNDERELLA 22 Temmuz 2010 20:55

msnmi hemen kapatmak istiyorum ACİL

Misafir 29 Temmuz 2010 18:27

arkadaslar msn hasabımı birtürlü kapatamıyorum acil yardım

Misafir 10 Ağustos 2010 20:53

pegreave

ben msn hesabımı kapattım .. 120 gün içinde tekrar girdim iptal olurmu ??

Misafir 13 Ağustos 2010 08:03

ACEMI

Bİ ŞEYİ MERAK EDİYORUM PEKI BU ADRESLER ACIK KALSA HIC ILGILENILMESE GIRMESEK KENDILIGINDENDE OLSA DEVREDISI KALMIYOMU

misafir 14 Ağustos 2010 22:53

hesap kapatma

hesabımı kapatmak istiyorum. Yönergedeki adımları takip ettim hesap kapatmak için. Son adımda şöyle bir bilgi geldi sözkonusu hesabımla windovs e posta ilişkisi mi ne varmış Tam anlamadım. O sebeple hesabım kapatılamadı. Ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Daisy-BT 15 Ağustos 2010 02:31

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1806220)
arkadaslar msn hasabımı birtürlü kapatamıyorum acil yardım

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1811025)
ben msn hesabımı kapattım .. 120 gün içinde tekrar girdim iptal olurmu ??

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1812033)
Bİ ŞEYİ MERAK EDİYORUM PEKI BU ADRESLER ACIK KALSA HIC ILGILENILMESE GIRMESEK KENDILIGINDENDE OLSA DEVREDISI KALMIYOMU

Alıntı:

misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1812645)
hesabımı kapatmak istiyorum. Yönergedeki adımları takip ettim hesap kapatmak için. Son adımda şöyle bir bilgi geldi sözkonusu hesabımla windovs e posta ilişkisi mi ne varmış Tam anlamadım. O sebeple hesabım kapatılamadı. Ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verirseniz sevinirim.

Burdaki konunun başında tam da istediğiniz şey anlatılmaktadır.
Şuraya tıklayınız;

MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme

Misafir 17 Ağustos 2010 03:43

slm

msn adresimi iptal etmek istiyorum ama nasıl bilemiyorum

The Unique 17 Ağustos 2010 10:23

Alıntı:

Daisy-BT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1812708)

Şuraya tıklayınız;

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1813371)
msn adresimi iptal etmek istiyorum ama nasıl bilemiyorum

Yukarda verilen linke tıklayınız...

kabrazab 30 Ağustos 2010 14:24

bn yeniyim bu sitede yardımcı olurmusunuzz....

ahmetgns 31 Ağustos 2010 14:42

Alıntı:

kabrazab adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1818607)
bn yeniyim bu sitede yardımcı olurmusunuzz....

Yardım istediğiniz konuyu uygun konu ya da forum altında belirtin.

Misafir 5 Eylül 2010 07:59

hesabımı kapatmak istiyorum

Misafir 7 Eylül 2010 15:17

kapatamıyorm ya yardm edin çok acil

Daisy-BT 7 Eylül 2010 22:11

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1821003)
hesabımı kapatmak istiyorum

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1822020)
kapatamıyorm ya yardm edin çok acil

Şuraya tıklayınız;

benüye 10 Eylül 2010 21:48

msnnn

msn'i iptal etmek istiyorum ben dahil kimse giremesin

Daisy-BT 10 Eylül 2010 22:01

Alıntı:

benüye adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1822986)
msn'i iptal etmek istiyorum ben dahil kimse giremesin

Şuraya tıklayınız;

Misafir10 13 Eylül 2010 23:48

hesap kapatma

ben hesabımı kapattım 2-3 gün içersinde hesabınız arkadaş listenizle beraber kapatılacaktır dedı.
fakat sunu merak ediyorum.4saat once kapattım ama hala gıre bılıyorum şifreyi yazıp.dolayısıyla her gırısımden sonra tekrar mı hesabı kapatmam gerekıyo dıye sorucaktım.yani hesabı kapattıktan sonra ki girişimde hesap aktifleşiyormu dıye sorucaktım
bu arada hesabımıda sızın sayenızde kapata bıldım çok çok tesekkür ederim :)

Daisy-BT 13 Eylül 2010 23:52

Alıntı:

Misafir10 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1824064)
ben hesabımı kapattım 2-3 gün içersinde hesabınız arkadaş listenizle beraber kapatılacaktır dedı.
fakat sunu merak ediyorum.4saat once kapattım ama hala gıre bılıyorum şifreyi yazıp.dolayısıyla her gırısımden sonra tekrar mı hesabı kapatmam gerekıyo dıye sorucaktım.yani hesabı kapattıktan sonra ki girişimde hesap aktifleşiyormu dıye sorucaktım
bu arada hesabımıda sızın sayenızde kapata bıldım çok çok tesekkür ederim :)

Kapatılmasını istiyorsanız giriş yapmayın. sistem kapatmadan girerseniz kapatma işlemi iptal olur.

Misafir 16 Eylül 2010 14:35

hesabımı tamamen kapatmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz? iyi çalışmalar dilerim.

Misafir 19 Eylül 2010 18:44

arkadaşlar lütfn yardımcı olurmsnz.. bnm ......@galatasaray.li die bi msn adresim var bu adresim aynı zamanda faceye girdiğim mail adresim..benm facemi kapattılar facemin açılması için face yetkililerine mail atmam gerekio ama atamıyorum.hotmail.comdan girdiğim zaman bu mail adresime şu yazı çıkıyor

you don't have an inbox...yet
sign up gor windows live hotmail and get a free,costomizable inbox with lots of storage and great security
note;wether you use hotmail or not,you can always go to contacts list.

Misafir 19 Eylül 2010 18:46

arkadaşlar benim mail adresim .........@galatasaray.li ben mail atamıyorum mailde alamıyorum aslında gösteriyor şukadar msjınız var diye ama giremiyorum ne yapmam lazım

Misafir 19 Eylül 2010 20:42

Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın .

microsoft hesabımı kapatamıyorum. Linke tıkladığımda inatla service unavaliable diyor iki gündür. ne yapmalıyım?

Daisy-BT 19 Eylül 2010 20:59

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1824877)
hesabımı tamamen kapatmak istiyorum yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz? iyi çalışmalar dilerim.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1825890)
arkadaşlar lütfn yardımcı olurmsnz.. bnm ......@galatasaray.li die bi msn adresim var bu adresim aynı zamanda faceye girdiğim mail adresim..benm facemi kapattılar facemin açılması için face yetkililerine mail atmam gerekio ama atamıyorum.hotmail.comdan girdiğim zaman bu mail adresime şu yazı çıkıyor

you don't have an inbox...yet
sign up gor windows live hotmail and get a free,costomizable inbox with lots of storage and great security
note;wether you use hotmail or not,you can always go to contacts list.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1825892)
arkadaşlar benim mail adresim .........@galatasaray.li ben mail atamıyorum mailde alamıyorum aslında gösteriyor şukadar msjınız var diye ama giremiyorum ne yapmam lazım

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1825925)
Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın .

microsoft hesabımı kapatamıyorum. Linke tıkladığımda inatla service unavaliable diyor iki gündür. ne yapmalıyım?

Şuraya tıklayınız;

Misafir 20 Eylül 2010 23:13

Alıntı:

msn kapatma ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum
hesabımı kapatmak istiyorum lütfen yardımcı olun

Daisy-BT 20 Eylül 2010 23:26

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1826515)
hesabımı kapatmak istiyorum lütfen yardımcı olun

Şuraya tıklayınız;

dm_md_07 28 Eylül 2010 15:59

Sign In ben şu anda iki hesap kapadım bu linke tıklayın oturum açın ve kapatın hesabınızı

çok basit kendinize ii bakın tşkre gerek yok XD

Misafir 5 Ekim 2010 19:08

arkadaşLar aciL yardım. ben heabımı kapatmak istedim eposta qeLmiyor artık. ama qeri etkinleştirmek istiyorum msn adresim eLden qitmeden. ama etkinleştiremiyorum ne yapmam Lasım ? e posta qeLmiyor. qitmiyor. S:

ahmetgns 7 Ekim 2010 22:20

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1836682)
arkadaşLar aciL yardım. ben heabımı kapatmak istedim eposta qeLmiyor artık. ama qeri etkinleştirmek istiyorum msn adresim eLden qitmeden. ama etkinleştiremiyorum ne yapmam Lasım ? e posta qeLmiyor. qitmiyor. S:

Mevcut parolanızla oturum açtığınızda hesabınızın etkinleştirileceği yazıyor. Adresiniz bir Microsoft adresi mi, yani sonu @hotmail.com, @live.com, @msn.com gibi Microsoft'un alan adlarından mı?

Misafir 13 Ekim 2010 14:52

acill

hotmail hesabını kapattım 270 gün girmezseniz tamamen silinecektir diye uyarı geldi ok... fakat msn hala çalışıyo ben msn de iptal olsun istiyorum nasıl yapabilirim lütfen yardım edin

Misafir 15 Ekim 2010 16:01

ACİL CVP

GENÇLER ÇOK ACİL CEVAP. MSN İ KAPATTIKTAN NE KADAR SÜRE SONRA MSN İÇİNDEKİ KİŞİLER TAMAMEN SİLİNİR ???

Misafir 16 Ekim 2010 15:29

MSN SAYFAMI KAPATMAK ISTIYORUM..LUTFEN CVB...

Misafir 12 Kasım 2010 12:24

acil cvp

ben msn kapattım beni birileri ekleyebilirmi tamamen kapanana kadar e-mail gelmiyeceğini biliyorum ama başkaları ekleyebilcekmi onu bilrmiyorum yardımcı olursanız sevınırım...

Saat: 21:51
Sayfa 5 / 7

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık