![]() |
bir gün okulda tenefüse çıktık hiç sevmediğim bir arkadaşım sülük gibi bana yapıştı.bende kurtulamadım.anlattı anlattı bende hıhı dedim gitti.bir ara bi siteden söz etti.dikkatimi çekti hiç duymamıştım.:| adres ne dedim söyledi.eve gelir gelmez siteye girdim değişikti hemde çok.arkadaşımın atmasyonlarına göre siteyi yapanlarda biriymiş tabi ben anlamıştım.çünkü onda bir iş becerecek kapasite yoktu.1 kere işe yaramıştı sade siteyi söylemek.üye oldum bir daha da bırakamadım.:D :) |
selamlar internet dünyasında yeniyim foromlara ilkdefa takılıyorum onun için kullanmayı fazla bilmiyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim ve bende öğrenmiş olurum bu form adresini bana arkadaşım söledi hatta oda heralde üye olacak aziz_ilis |
merhaba sevgili dostlar sitenizi tamamen tesadüf eseri arama motorundan msn ile ilgili bir program ararken buldum ve çok beğendim.aslında içeriği daha baştan aşağı taramadım ama inanıyorumki bu site bana çok yardımcı olacak.görev yaptığım zamanlar dahilinde nette uzun zaman on-line olabiliyorum.takıldığım bazı konularda bana yardımcı olacağınıza inanıyor saygılar sunuyorum.:) |
walla bi arkadaşımın yanndaydım ona msn le ilgili bişeyler indirmek için bi siteye girdiğimde yine virüs yediğimi söyledm ve kendiside bna bu siteyi önerdi daa yeniyim nice senelere inş...:) :D :msn_party :msn_party |
ben mi arkadaştan hareketli gös kırpmaları fln istemiştim sona işte gös kırpmalarını ararken burayı buldum ya işte bi gös kırpması işçin geldik 8 aydır burdayıs hala gös kırpması bulamadık seni seviyorum msx... |
17/11/2005 tarihinde msn ile ilgili bir program için google'yi tarattırdığımda çıktı karşıma ve çok çok hoşuma gitti.o gün üye oldum ve hep birlikte birçok şeyi paylaştık ve ogün bu gündür işte buradayım ve burada olacağım.emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim. |
hatırladımm ben daha önce yazmıştım nasıl üye oldugumu biklmiyorum diye şimdi biliyorum kuzenimden vakit geçirecek bişiy istemiştim oda bana içinde bir sürü forum sitesi olan word dosyası verdimişti ben hepsine sıra ile üye olmuştum içinde msxte vardı işte o gün bu gündür üyeyimm :) hoş güzelde vakit geçiyorr |
Ben ibrahim kayseriden .Site eglenceli ve eminim okadarda mutavazidir aslinda dolasirken tesadufen girdim .insallah ileride daha iyi tanisacagiz ! |
msn ifadeleri ve ilgili programlar araken, tavsiye üzerine üye oldum allaha şükür aradığım her şeyi buldum emeği geçen herkese teşekkür ederim |
;)selammmmm... ben dosthane: burayı bir arkadaşın bana yolladığı bir program sayesinde tanıdım, iyikide tanımışım... farklı bir mekana benziyor... daha şimdiden sevdim;) sık sık görüşmek dileğiyle... |
herşey bir anda oldu.olay internette sörf yaparken başladı.sörfdeyken bir an dengemi kaybedip sitelerin arasında kayboldum.siteden siteye sürüklenirken bir de baktım ki MsXLabs'tayım.işte olay bu şekilde cereyan etti. |
banada arkadaşım tavsiye etti...herkeze selam... |
MSN ile ilgili bir konu araştırırken tesadüfen arama motorları sayesinde size ulaştım.Şöyle bir gözattım.İlginç ve güzel paylaşımlar var.Umarım kaliteli ve değerli paylaşımlarımız olur.Buradan bütün ekibe ve yönetime kolay gelsin diyorum.Sık sık uğrayarak öncelikle inceleyeceğimden hiç şüpheniz olmasın..... Tüm üyelere de SELAM!;) |
walla arkadaşlar ben buraya google'da rastladım çok beğendim walla harika bir site yapmışlar helal olsun ;) |
ASLINDA ANLATILACAK UZUN Bİ HİKAYE YOK :)) BUGÜN BİR ARKADAŞIMIN TAVSİYESİ ÜZERİNE SİTENİZİ ZİYARET ETTİM. HENÜZ FAZLA GEZEMEDİM AMA ÇOK İYİ ŞEYLER OLDUĞUNA EMİNİM. GÜNCEL BİLGİLER, KONULAR HERŞEY VAR GİBİ GÖRÜNÜYOR. GALİBA SÜREKLİ ZİYARET EDECEK GİBİ GÖRÜNÜYORUM :)) SİTE İÇİN EMEĞİ GEÇENLERE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER... :D |
Bu siteyi google da msn ile ilgili arama yaparken buldum .iyikide bulmuşum.site kurucularına teşekkürler. |
slm ben msn discovery proğramını ararken tnştm :D proğrm çok işime yaradı tem istediğim gibi =)) |
merhaba ben takipci aranizza bugun katildim arkadaslar aranizda bulunmakdan sonderece mutluyum gercektende guzel biryer bircok sorunuma care bulacagimdan eminim herkese segi ve salamlar diler basarilar dilerim bundan sonra hep beraber dilegiyle (F) (F) |
bende googledeee msnle ılgılı programlar topluyodum baktım sızın sıteye gelemısım ( iyiki gelmısım ) gırdım bastaaa o goruntu benı buyuledııııı sonra ıcerıkler buyuledıııı sonra hos gorunuzzz yardımlarınız buyuledıııı....... ksacasıı buuuuuuuu garıp bı hıkaye ama ole.... :D :D |
merhaba arkadaşlar bir kaç gün önce windowsumuz çöktü ve herşeyi yeniden yüklememiz gerekti. üye olduğum bir forumda msn hakkında herşeyi bulabileceğim bir site olarak burasının link inin olduğunu gördüm. tabi gayet menun direk tıkladım biraz geç açıldı ama büyük bir açık yüreklilikle yazıyorum gördüğüm en iyi yapılmış site burası.:smiley32: webmaster larının emeklerine sağlık çok iyi iş çıkarmışsınız.:smiley32: bu sınavlar peşimi bıraktıkça buraya uğramak istiyorum. (bizim adfmine söyliycem sizden biraz örnek alsın 8-| ) |
merhaba dostlar ben namı diğer Bykatip her kes bana noterde katipmisin diye sorar genelde burada da tekrar açıklamasını yapayım bari. soyadım yazıcı olduğu için kelime anlamını da eş kabul ettiğim için bu rumuzu kullanıyorum sanal ortamda. msxlabs'la nasıl tanıştığıma gelince bir gün msn de bir kardeşimle sohbet ederken göz kırpmaları yolluyordu sürfekli kıskanç biri olduğum için hemen nerden yüklediğini sordum önce sadece bende olsun diye bencillik etmeye kalktı ama ben inadını kırdım bana msxlabs.com adresini verdi ve hemen yükledim. bir müddet ara verdim vede bende aynı şekilde sevgili dostum arkadaşım kompetan kediye bu linki verdim vermez olaydım (şaka şaka ) adam işi gücü bırakmış msxlabs.com a takılıyormuş benim haberim yok . bir gün aramızdaki özel bir konuşmada msxlabs ailesinde aktif görev almış olduğunu vede bana burda görev alabilirmisin (msxteam)diye sorunca seninle ölüme giderim orası neki dedim ve sevgili Büyük şefimiz NeutralizeR dende kabul görünce o gün bu gün burdayım inanmazsanız kompetankediye sorun :) vede burada olmaktan siz değerli dostları tanımaktan son derece mutlu olduğumuda belirteyim. sizleri seviyorum dostlar ALLAH 'a emanet olun |
valla ben şansa geldim başlat menüsünü karıştıtırken msn discovery yani mmsn ispiyoncusunun içinde bu adresi buldum valla tam hecker işi bi site galiba dost ortamıda sağlam bakalım bu ilk günümüz aranızda barına bilecekmiyiz birolakkus @hotmail.com bana ulaşırsanız sevinirim özellikle arkadaşlar sizleri beklerim |
Slm ben kısaca rid :D Arkadaş sağolsun o verdi siteyi ve öle tanıştım msx 'le ii de oldu süper bir şey inş. hep böle devam eder yenilikleri beklioz :D şuı avatar arşivi bir düzenlense resimgalerisi:D birde savaşçı resimleri olsa tmmdır :D |
ya arkadaşlar yardımcı olun yeni üye oldumda ben.şu mafya oyununu nasıl oynıcaz nerden gircem ve türkçe olmasını istiourm çünkü başka yerden girdim ingilizceydi.bıraktım.türkçe istiorum resimdeki gibi..yardımcı olursanız çok sevinirim ve sizi öldürmem oyunda :D :p |
MsX'le daha bi kaç saat önce tanıştım. nette bişiler arıyodum kendimi burda buldum ve hemen üye oldum çok hoşuma gitti. anlıcağınız gibi bn daha çok yeniyim. bu arada bn seda :)) |
slmm ben bu sıteyıı bır dıssı ararkenn buldumm bı arkadası8mm soledı ama uye deıll buraya neysee ole ustee uye oldumm ve gusell bı sıteye bensıyoooo...:) |
Rastgeldiniz.Girdim.Renkleri cezbetti.Adminleri berbattı.Ama beni aranıza bir gül kattı.Teşekkürler.Gençlik akıldan çok duygu yoğunluğu yaşıyor.Bu burada dorukta.Kelimeler beynin ayaklarıdır.Hızlı ve güçlü düşünce ve duygu üretir.İyi duygular ve düşünceler bulaşıcıdır .İyi bulaştırmalar... |
Önce okumalı,okumalı,okumalı ...yazmalı yazmalı sonra.Okunacak kaç kitap var ki???Ya ileri ya yukarı ya içeri yolculuklar ilgi çekici gelir bana... |
bu sıteyi bir arkadasım tavsiye etti ve gerçekten çok samimi söylüyorum'ki bu kanal bir harika zannedersem bu site artık hayatımın bir parçası olacak :) umarım buarada güzel dostlukklar da edinirim.ve site yöneticileri gercekten uyelerle yakında ilgileniyorlar bunun için onlara çok tskkr edıyorum. ve belırtmek isterimki aslında ben bu işlerden pek anlamam yani blgsyrdan nese söylemek istedigim çok sey var ama bu kadarı yeterli sanırım. ;) |
öncelikle herkeze selam.buraya arkadaşımın tavsiyesi üzerine üye oldum.inşallah memnun kalırım.biraz inceledim güzel bir site.(Y) herkeze iyigünler.:wave: |
selam .baya bi inceleme üzerine çok iyi buldum sitenizi.önceki msj da bunu araştırmadığım için yazmamıştım.içerik olarak çok güzel.tebrikler. |
merhabalar ben ordubozan sitemizle google amca sayesinde taniştım iyikide tanışmışım aradığım teknik konuların hemen hepsini burada buldum ,yapmış olduğunuz paylaşımlarınız için başta adminimiz olmak üzere bütün arkadaşlara teşekkür ederim. bu arada ben program paylaşımına katkıada bulunamasamda sizlerle çok güzel fotoğraflar paylaşabilirim kendi çapımda güzel çekimlerim var.teşekkür ederim |
bn tamamen tesadüfen buldum ve çok beğendim.Şöle şimdi google girdim msn yazıp bu site dikkatimi çekti. |
arama motorundan buldum.....msn yi aramıştım |
sayfa yı yaparken güzelliğe önem verilmiş ama bu syfayı heryerde acarsam güzel olur bence ve beklememkmi hiç düşünenmeme beklemeyi sevmem ama bu sayfaları biraz cin işkencesi gibi yapmışsınız insanın eli bu sayfaya zor geliyor |
Alıntı:
Forum arayüzümüz çok fazla sayıda flash, grafik, animasyon vb. içermektedir. İlk kez gelen ziyaretçilerde bu içeriklerin önbelleğe alınması biraz zaman alır. Bir kez forum arayüzü tam olarak yüklendikten sonra sayfalar makul bir hızda görüntülenmeye başlayacaklardır. Sayfa geçişlerindeki beklemeden şikayetçiyseniz lütfen tarayıcı olarak Firefox'u deneyiniz. Yavaşlık problemi ortadan kalkmış olacaktır. -Bütün bu grafikler, animasyonlar, sesler çok can sıkıcı... Ben sadece içerikle ilgileniyorum. Sadeleştirme olacak mı? Alt + F4 ... |
bana arkadaşımın amcası tavsiye etti ve çok gzl bi site |
Merhabalar ben burak.Msn için yeni ifadeler ararken karşıma çıktı.biraz dolaştım siteyi hoşuma gitti.üye oldum.iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum. |
MsXLabs 'ı keşfedeli 1 saat, üye olalı ise yalnızca 10 dakika geçti... Bir arkadaşımın tavsiyesi şu şekildeydi; ya ben anlamam biliyorsun bu sitelerden,forumlardan ama tam sana göre:) Ben de inceledim ve bana göre olabileceği izlenimine kapılarak üye oldum...Umarım bu birlikteliğimiz uzun sürer, aranızda olmak şimdilik güzel...Sevgiler... |
:wave: :) :D arkadaşlar bu mesajlar çok güzel ama ben sık sık bilgisayara giremiyorum ben bir bilgisayar tamircisiyim o yüzde mesajlarınızı okuyamıyorum hepinizden çok çok çok özür dilerim arkadaşlar |
selam millet umarım eylenceli ve hayecanlı vakit geciririz ben kendimi şanslı hisssediyorum ozaman kendime rap alemine hoş geldin giyorum............. |
msn de dinamik görüntüler yazısı dikkatimi çekti.merak ettim ve tıkladım.karşıma ücretli dinamik görüntüler sayfası çıktı.bunu üzerine google girip dinamik görüntüler yazdım ve karşıma çıkan ilk sayfayı tıkladım.bu şekilde sizinle tanışmış olduk.siteniz şimdilik güzel gibi görünüyor bakalım .......??? |
merhabalar.MsXLabs'La bir arkadaşım sayesinde tanıştım ve bundan cok memnunum.:smiley32: |
merhabalar.. standart bir giriş radikal bir cıkış olacağına emin oldugum anlardan biri..çok yenıyım henüz kaydoldum msn için ıvır zıvırlar ararken..burdayım umarım ben dahil herkes mutlu olur ..önce kendini sonra başkasını mutlu et.. |
Teşekkürler Merhaba, Sitenizi google da messenger live için çoklu ortam yaması ararken buldum.Böyle bir site kurduğunuz için teşekkürler |
Ben cem ,burayi nasil buldugumu bende bilmiyorum bir arkadasdan dosya aldim icinde buranin linki vardi ve buradayim insaallah beraberligimiz uzun sürer |
bncede gzl bi site ama biraz yawaş açılıo sanki...gerçi bn gireli daha 20 dk oluyo ama sadece gözüme bu çarptı.ama grçktn gzl bi site aradığını bulabiliosun:) :D |
Merhaba aranıza katılmak büyük bir zevk sizlerte tanışmakta büyük bir onur.Ben beni aranıza aldığınız için teşekkürler R3B3L sevgilerle:) |
Walla, tanıdığınızda aklında sorun var diyebileceğiniz çılgın biriyim işte e-gitar çalarım, MetalKingdoM grubunun vokal ve solocusuyum o kadder:) Dark Is The Sunlight |
ben msn space nasıl yapılır onu öğrenmek isityodum..firefox google dan windows live space yazdım.. ve bu siteyi gördüm tıkladım üye oldum daha biraz öncee |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık