![]() |
ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM BEN YENİ ÜYE OLDUM AMA BAKTIM Bİ GÖZ GEZDİRDİM GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAGLIK:):):) |
Herkese Selamlar Olsun! |
tskler arkadaslar |
saulun beyler cok zamet oldu:) |
sagol emegine,ellerine saglik.hazar denizi kiyilarindan binlerce selam |
xp de acılmıo bu yardım pls:'( |
MSN'İ 2 HAFTADIR KULLANAMIYORUM YENİ SÜRÜMÜ YÜKLEMEK İÇİN HOTMAIL ANA SAYFAYA GİRİYORUM FAKAT SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR YAZISI ÇIKIYOR NE YAPABİLİRİM? |
Alıntı:
Açamadığınız Zip dosyası olabilirmi ? winzip,winrar altarnatiflerini deneyin. yada kısıtlı kullanıcı olmadığınızdan emin olun. Alıntı:
|
Msn bende sürekli hata veriyor ,bende bu eklentiyi yüklüyorum umarım o hatayıda düzeltir bu yenilik. |
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER:) MRB ARKADAŞLAR PAYLAŞIM GÜZEL ŞEY AMA PROGRAMI YÜKLEDİĞİN ZAMAN PROGRAM HATA VERİRSE EROR YOK TANIMLANMAMIŞ YOK ARŞİFDE SORUN VAR DİYE KOYMATIN BÖYLE PROGRAMLARI SİTEYE MİLLETİDE KANDIRMAYIN YÜKLÜYORUZ KULLANALIM DİYE BEKLYİROUZ YÜKLEMESİNİ HEM KOTAYA GİRİYO HEMDE Bİ İŞE YARAMAIYO NE İŞTR BU ÖNCE Bİ KONTROL EDİN MADEM ONDAN SONRA KOYUN MSN 8,5 SÜRÜMÜ HATA VERİYO DAHA KURMADAN SIKIŞTIRMA PRGORAMINDAN ATIYO YETKİLİLERE DUYURULUR |
çalışmıyor kardeş yaa hata veriyor buuu |
Alıntı:
|
çok teşekkürler |
memnun oldum herşey için teşekkürler |
ben yuklemeye girince ileri ileri diyorum,kabul ediyorum ama ekteki resimde gozuken uyariyi veriyor,sebebini ya da cozumunu bilen var mi??? bu arada guvenlik programim komple kapaliydi,firewall dahil.. http://img516.imageshack.us/img516/1617/hataua7.jpg[/IMG][/url] |
Alıntı:
windows update |
Herşey için çok saol, güzel paylaşım ... |
paylasım için teskkrler..her program düzgün calisiyo fakat space de alanımdaki resimleri açmiyo neden kaynaklaniyo olabilir?Programı kaldrp tekrar kurdum ama yine olmadı:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
flash playeri yeniden yüklemeye calştm ama program çalışmadi,eklentileri nasil yuklüycem konusunda yardimci olursanız sevinirim...hiç bi şekilde spacedeki resimler gözükmüyo.. |
Alıntı:
Adobe Flash Player Download |
elinize yüreğinize sağlık saolsınızzz |
yardımın ve yönlendirmen için teşekkürler,o linkteki programı bende yüklemeye çalştım ama program kurulmuyo.Çalıştırdım kurma işlemini gerçeklestiriyo gibi gözüküyo ama program yüklenmiyo napmam lazım,sorun başka bişi galiba:S |
tşkkrler elinize sağlık |
bilgi için teşekür ederim |
saolun saygılar |
teşekkürlerr |
Teşekkürler... |
Arkadaşlarımın hepsi süper bi program olduğunu söylediler ama bundan bi önceki versiyonada çok alıştım kaldırmak gelmiyor içimden,yinede indirdim bir ara denemek için,umarım anlatıldığı kadar vardır. |
arkadaşıma gösterim 8.5 kurdu karıştırmışşşş. Anında Avatardaki Resmimi Aynı Boyutlarda Çaldı. Bende Şmdi Kurdum Ama Bulamıyorum Nrden Çaldını. Bi Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba? |
eywallah ellerine sağlık dostum tşkrler...:D(H):P |
ben aldım bi problem yok saolasınızz... çokta şekil yanlızzz :D |
tesekkurler arkadaslar inşallah işe yarar |
SÜPERSİNİZ TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞLAR |
MERHABALAR WİNDOWS LIVE MESSENGER 8.5 İ İNDİRDİM FAKAT Bİ DEĞİŞİKLİK OLMADI NE YAPMAM GEREK LÜTFEN YARDIM TEŞEKKÜRLER |
Alıntı:
|
bende messenger,toolbar,fotograf galerisi falan çalışıyo ama live mail çalışmıyo açmaya çalıştığımda Windows Live Mail uygulamasını ilk kez başlatmak çevrimiçi bağlantı gerektirir.Lütfen internete bağlanın ve yeniden deneyin.(0x80048883) yazıyo.Virüs programı erişimi engelliyosa diye onu kapatıp tekrar da denedim.Bu uyarıda tamam deyince de Msmail.dll başlatılamadığı için Windows Live başlatılamadı.Windows Live Mail düzgün yüklenemeyebilir. yazıyo bunu nasıl çözebilirim? |
Alıntı:
Windows Live Mail beta aşamasında olduğu için sorunlar yaşanabilir final sürümü bekleyiniz... |
cok mersı sagolun :turkiyem: |
Alıntı:
|
tşk |
(H)tesekkürler...(H) |
hayır tabikide |
yüklenmiyor yada yükleyemedim |
Ben Vista kullanıcısıyım. Programı yükledim çok güzel tesekkürler fakat Live Mail kısmını açamıyorum. Msmail.dll dosyası çalışmadığı için başlatılamadığını söylüyor. Ne yapmalıyım ?? |
iyide bunun finali cıkdı dıyolar dorumukı |
Alıntı:
silip tekrar kurunuz wlm yi ... Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
merhaba ya ben nasıl öğrenirim birisi çewrim dışı açtığında yine online olduğunu? bunun programı warmı?:( |
Alıntı:
|
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık