![]() |
kız=}melisa su erkek=}burakcan ve ya efe |
Kız_Setenaysu Erkek_Egecan |
erkek yada kız .........deniz |
erkek...isa kız...evşen |
Kız____Cansu Erkek___Cenk |
erkek----tan kız----mısra |
deniz...........kız=erkek |
sezai erkek esra kız... |
akın==erkek:*( :*( :broken: kumsal==kız |
asla kurandan isim koymazdım cunku yanlıs bişey soylesem cocuk cok buyuk cezası var derin olabilrdi belki:) |
senih==erkek elvan==kız |
Kız...Yağmur-Damla-Naz Erkek...Burak |
benim adım:) kız==duygu erkek==ege |
:dontcry: Ben 2 isim koyardım kız olsaydı meselaa *-) peygamber efendimize her yönüyle benzeyen FATMA ZEHRA (Fatıma-tül Zehra) erkeğe biraz daha düşünmem lazım :smiley9: |
ece==kız fatih==erkek |
Kız___Ecenur Erkek___Metehan |
lavinya_______orçun |
olcay--erkek ezgi---kız hasan--erkek... ümmahan---kız sedat--erkek seda--kız erkek---emirhan kız---yağmur erkek...hasan kız...melek erkek---tolga kız--pelin erkek...ali kız...ayşe erkek...murat kız...gül erkek...emre kız...seda erkek---özgür kız---öznur oğuz....erkek buse...kız erkek...isa kız...sogül erkek--osman kız...züleyha erkek---enis kız---esen erkek...yakup kız...sabiha olcay...erkek ezgi...kız erkek...burak kız...ecren erkek...sezai kız...evşen erkek...hasan kız...zeynep erkek....oktay kız...sevgi erkek...mehmet kız...sevim erkek....uğur kız...inci erkek...yusuf kız...ayşe erkek...bulut kız....yağmur erkek....musa kız....evşen erkek....özgür kız...öznur erkek...hasan kız...cemile ali ayşe oktay cansu erkek....sinan kız...sinem fahri fahriye murat... duygu hasan ali.. gülhanım erkek...naszım kız...nazan sedat seda.. olcay esra burak cansu |
Acelya=========Murat |
erkek : RÜZGAR-INAN; SANCAK kiz: SAHNAZ; EFSANE |
kız: zelal erkek: ateş |
benim oglum olursa adını furkan yada berkay koyardım kızım olursa pembe yada tuğce koyardım |
kız olursa:simten veya su erkek olursa:orkun veya alikan |
Kız___Saadet Erkek___Seat |
kız=nur erkek=batuhan |
beren |
erkek = metehan ,yağız kız = gizem , alya |
kız da olsa erkek de olsa adı DENİZ olsun:) |
Kız___Ferkizsu Erkek___Fedon |
kız= melis erkek= doruk |
kızım : ayşecik oğlum : servet ................! |
Kıs : Beyza Erkek :Kerem |
benim tek ismim var kız..........Deniz erkek......Deniz |
kız olursa:abdülkerim ...:) erkek olursa: fadime...:) erkek = adem kız= havva erkek musa kız hatice erkek yağmur kız deniz.. erkek serhat kız ayşe erkek .. servet kız ....ayşe erkek nazif kız süheyla erkek nihat kız hatice erkek ... kasım kız ... eylül erkek mustafa kız ayşe erkek muhammet kız hatice erkek ... kazım kız ..... hatice erkek ... nihat kız..... seda erkek .... orhan kız .... fatma.. erkek .. mustafa kız ... ayşea erkek adem kız havva erkek ... nazif kız... süheyla.. erkek ... kemal kız... ece erkek.... kaan kız.... merve erkek... serhat kız .... ceylan fatih kezban musa hatice erkek ...kaşif kız.... kadriye serhat ayşe mehmet merve servet ayşe |
erkek=BUĞRA kız=BUSE |
bence ULAŞ |
Kız___Yağmur Erkek___Bulut |
erkek= kutlay kız= hanzade |
ERKEK-TAYLAN KIZ-MISRA |
Kız___Emel Erkek___Esin |
yusuf ve zeynep... Allah herkese hayırlı evlatlar versin. |
erkek_burak kız_ceyda |
Kız ____Selin Erkek___Selim |
bi oğlum olsa adını HARUN koyardım....kızada HAYAL olurdu |
erkek : vatan................! kız : sevgi ................! |
Kız___Elif Erkek___Erim |