MsXLabs
Sayfa 5 / 11

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/688-msn-space-msn-spaces-windows-live-space-hakkinda-her-sey-msn-space.html)

I3uz_KaLpLi 25 Eylül 2006 13:37

Alıntı:

YOL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 214888)
ZİYARETCİ DEFTERİNİ ACAMIYORUM HER ŞEYİ UYGULAYAMIYORUM CÜNKÜ SİGN OUT --TAN SONRAKİ PREVİER MY SPACES DİYE Bİ ŞEY GÖREMİYORUM CEVAP YAZAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ..TŞK.

Alıntı:

esmerim_220_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 222535)
spaceimi açınca Space Not Available diyo yardım lütfeeeeeen

Servis dışıymış yeniden denemen gerekiyomuş.

skut 25 Eylül 2006 23:56

Merhaba
Yaklaşık 1 hafta önce ismimin yanında görülen sarı yıldız kayboldu ve tüm ayarları kontrol edip düzeltmeme rağmen bir türlü yıldızı çıkartamıyorum.
Tüm seçeneklerde "everyone" işaretli ama yıldızı ne kişilerim görebiliyor ne de kişi kartımda görülüyor.
Yardım lütfen...:(

CaptainFC 27 Eylül 2006 17:33

Herkese selamlar..
şimdi burda anlatılanlar eski msn spaces göre uyumlu sanırım..
live spaces düzenleyenler burdaki kuralları yazınca olmuyor en azından bende olmuyor..
bunun için gerekli açıklmayı ben bulamadım sanırım hangi sayfadan sonra bakmam lazım yoksa burda anlatılanların hepsi live içinde uyumlumudur...

Misafir 27 Eylül 2006 18:01

Alıntı:

CaptainFC adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 224482)
Herkese selamlar..
şimdi burda anlatılanlar eski msn spaces göre uyumlu sanırım..
live spaces düzenleyenler burdaki kuralları yazınca olmuyor en azından bende olmuyor..
bunun için gerekli açıklmayı ben bulamadım sanırım hangi sayfadan sonra bakmam lazım yoksa burda anlatılanların hepsi live içinde uyumlumudur...

Ilk sayfalar MSN Spaces icin gecerli, daha sonra ki sayfalarda hem MSN Spaces hem de Live Spaces ile ilgili, karisik yani. Live Spaces icin pek aciklama yok sanirim. MSN Spaces ya da Live Spaces ile ilgili bir sorunuz varsa bu konu altinda belirtebilirsiniz.

CaptainFC 27 Eylül 2006 20:57

ee live messenger ile ilgili şeylere bakıyorum ... eski spaces artık yok ki..
biraz daha gezinim ben en iyisi .. bunun bi düzenlemesi olacak mı ? Live spaces ile ilgili bi konu açabilirmiyiz.

I3uz_KaLpLi 28 Eylül 2006 10:14

Sen sor arkadaşım bilgimiz dahilindeyse buradan cevap verebilirim.

ezgi_my 28 Eylül 2006 16:39

lütfen bana bir yardımmm...........
arkadaşalr ben güsel güse spacemi hazırladım. ama listemdekilern yarısnda gözüküyor yarısında gözükmüyor... kimind eyıldz var kimdne yok.zaten ekelr eklemz kimsede çıkmıyor..ya 1-2 satt geçecek ya da 1-2 gün..ya da hiç çıkmıyor.ne yapacağımı şaşrıdım..seçeneklerde NO ONE ya da meseenger işaretli.sanırım ayarlarda bi sorun ama derdime açre bulamadım.lütfen yardıımm.delircem yoksa:*(

I3uz_KaLpLi 28 Eylül 2006 18:26

Alıntı:

ezgi_my adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 225166)
lütfen bana bir yardımmm...........
arkadaşalr ben güsel güse spacemi hazırladım. ama listemdekilern yarısnda gözüküyor yarısında gözükmüyor... kimind eyıldz var kimdne yok.zaten ekelr eklemz kimsede çıkmıyor..ya 1-2 satt geçecek ya da 1-2 gün..ya da hiç çıkmıyor.ne yapacağımı şaşrıdım..seçeneklerde NO ONE ya da meseenger işaretli.sanırım ayarlarda bi sorun ama derdime açre bulamadım.lütfen yardıımm.delircem yoksa:*(

Spacesine gir, Options linkini tıkla açılan sayfada soldakiki options seçeneklerinden Permissions'ı seç ve oradaki ayarı Everyone olarak değiş savele ve çık.

bekmez 29 Eylül 2006 14:48

live spaces de arkaplanı nasıl degiştireceğim...

ezgi_my 29 Eylül 2006 14:48

saolasn arkadaşım ama zaten everyone işaretliymiş..yine güncelleme yapıyorm yıldz yok.. bazı arkadaşalrımda d açıkmıyo.. napıcam bilmiyorum..

bana yardım edebilecek yok muu....? lütfen arkadaşlar.. şimdi de resm siliyorum.ama kişi kartıma bakınca o resm küçük olarak gözüküyor ama spacemi çaınca sildğim için yok.. yıldızım çıkmıyo..arkdaşlarımn bazılarında gözükmüyor.herkes engellendiğini zannediyor.lütfen yardııımm..:bow:
arkadaşlar yok mu bilen yaa
:*(
arkadaşlar ya ..bi tek kişi bile bilmiyormu.zor durumdayım lütfenn

arkadış aç spaceni.sağda üstte customıze var.tıkla oraya.orada themes var.oraya gir..istediğin arka planı seç. daha sonra pencereyi kapadıktan sonra save yap.artık arka planın değişmiştir;)
Alıntı:

bekmez adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 226027)
live spaces de arkaplanı nasıl degiştireceğim...

netperest 30 Eylül 2006 02:49

Spacesime swf obje eklemek istiyorum bunun için blogda htmlye tıkladıktan sonra
<div align="center">
<OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
codebase="<censored>//active.macromedia<censored>/flash2/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0"
ID=myfile WIDTH=400 HEIGHT=200>
<PARAM NAME=movie VALUE="http://falanfilan.com/net2.swf">
<PARAM NAME=quality VALUE=high>
<PARAM NAME=bgcolor VALUE=black>
<EMBED src="http://falanfilan.com/net2.swf" quality=high bgcolor=#003399 WIDTH=400 HEIGHT=200 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="<censored>//<censored>macromedia<censored>/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash">
</EMBED>
</OBJECT></div>

kodunu kullanıyorum. Prewiev entry e baktığımda kullandığım objeyi görebildiğim halde publish entry den sonra spacesime baktığımda göremiyorum. acaba koddamı bir hatam var yoksa uygulamada mı. Yardımcı olabilecek kişiye şimdiden teşekkür ederim.
Spaces sayfam
Netperest İs Here
önerilerinizide beklerim.

I3uz_KaLpLi 30 Eylül 2006 13:40

Alıntı:

ezgi_my adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 226343)
arkadaşlar ya ..bi tek kişi bile bilmiyormu.zor durumdayım lütfenn

Biraz sabret ha deyince senin için messenger güncelleme yapacak değil. Gözükür herkeste rahat ol. Relax vs vs. Yazıları okuyan kaçırıldığını flan sanır.

CaptainFC 30 Eylül 2006 23:52

şimdi arkadaşlar bu kurallar yeni live spaces yükleyenler için geçerli dğeil sanırım..
bununla ilgili bi açıklama yapacak olan yok mu ya..
msn live spaces ile ilgili neler yapabiliyoruz ?

beyza7414 1 Ekim 2006 06:50

ya arkadaslar tum sayfalara baktım ama kımse sormamıs space mıze gırenlerın ıp sını tam olark kac kişi girdigini ögrenebılıyoruz bunu anladım da space mıze gırenlerın kım olduklarını gormemızın bır yolu var mı mesela zıyaretcı gırdıgınde bıze bır uyarı verse falan:))

I3uz_KaLpLi 1 Ekim 2006 10:37

Statics bölümünde kimin nereden yönlendirildiği gözüküyor. Geçmiş sayfalarda bunu söylemiş olmamız gerek. Ama sizin sorduğunuz gibi 81.185.55.10 Ip nolu Ahmet, Canan vs vs sizin spacesinizi gezdi diye bişey yok.

martyn161 2 Ekim 2006 14:48

SPACE'E MÜİK KOYMAK İÇİN MODULES BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEWINIRIM.

stormex 3 Ekim 2006 12:29

SPACE de RSS

Arkadaşlar spacede ki RSS ekleme olayıyla ilgili bir sorum olacaktı.

Benim bildiğim spaceye 1 tane RSS eklenebiliyor. Ben de space me bir tane ekledim. Son dakika haberleri sunan bir sitenin RSS ni. Ama şimdi birkaç tane daha eklemek istiyorum.

Şöyleki benim yönettiğim bir google grubum var. Buradaki iletileri bu yolla (RSS) spacemde yayınlamak istiyorum.

Artı bazı RSS özelliği olan sitelerinde yayınlarını spaceme taşımak istiyorum.

Yani bu işi blog içinde html kodları ile falan yapabilme şansımız var mı?
Varsa örnek kod sunabilir misiniz ?

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

ByHufo 11 Ekim 2006 01:25

Alıntı:

Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 59)
MSN Messenger kişi listenizde bazı arkadaşlarınızın isimlerinin yanında sarı bir yıldız sembolü görmüşsünüzdür... Bunun ne anlama geldiğini merak edenler ve o yıldızdan edinmek isteyenler için bu makaleyi yazıyorum...

MSN Spaces, MSN'in verdiği ücretsiz bir hizmettir... Yararlanabilmek için .NET Passport'a kayıtlı bir hesabınızın olması yeterli... (@hotmail.com, @msn.com vs...)

Bu Space'e (Alan) mesajlar yazıp resimler ekleyebilirsiniz... Space'inizi internet'te herkesin görebileceği şekilde ya da MSN Messenger kişi listenizdeki arkadaşlarınızın görebileceği şekilde ayarlayabilirsiniz... Çevrimdışı olan arkadaşlarınızın önceden eklediği mesajları oradan takip edebilirsiniz... Bazıları bu hizmeti bir nevi günlük olarak kullanıyorlar

Not: İngilizce bilmeyen ve " 'Sarı Yıldız' ne anlama geliyor ? " diyenler için hazırlanmıştır...

* 5. resim için düzeltme... "Buraya Space'İNİZİN başlığını yazacaksınız..." Bu düzeltmeyi dikkate almazsanız işleminiz başarısız olur :p

Etiketler: msn space, msn spaces, live space, live spaces, space, spaces, wlm spaces

allah razı olsun sayende spacem oldu...

CaptainFC 18 Ekim 2006 15:21

Msn live spaces de bu konuşulanların hiçbiri olmuyor. daha önce space açanlar yaşadı ama yeni kuranlar bu uygulamalardan yararlanamıyor.

busecikcik 22 Ekim 2006 19:50

yaaa ben kurmak ıstıom ama kuramı0m ing. fakırı bı ınsan nası yapsın bunu yaaa:'( lüfteeen bana yayydım ediiin:(

I3uz_KaLpLi 23 Ekim 2006 09:37

Lesson 1 :

aren't you knowing english

Şaka bir yana space yapabilmen için ingilizce bilmene gerek yok. Takıldığınız yerleri sorun bilgimiz dahilince yardımcı olalım.

sami_a44 24 Ekim 2006 23:08

kişi listemdekiler msn spaces imi göremiyor..
nerden ayarlıycam. yardım...

I3uz_KaLpLi 25 Ekim 2006 11:23

Alıntı:

sami_a44 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 244429)
kişi listemdekiler msn spaces imi göremiyor..
nerden ayarlıycam. yardım...

MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space)

munise 28 Ekim 2006 13:10

bende shoutbox actim ama html almayi beceremedim yardim edermisiniz??

hawk84 5 Kasım 2006 23:07

iyi günler msn de sağ click yapılarak resim alınmasını engellemek daha önceki yazılardaki html kodlarını uyguladım(eğer doğruysa bu kodları blog içinde htlm kısmına yazdım) ama herhangibir sonuç alamadım konu hakkında yardımınızı alabilirmiyim.

excalibur__ 12 Kasım 2006 17:00

yaa bn live speces yapamıyorum resimli anlatcak biri varsa yardım edebilrimi???????????????????????? ltfnnnnnnnnnnnnnn:(

nurdan26 15 Kasım 2006 12:06

merhaba arkadaşlar spaces im kilitlendi hiç bi işlem yapamıyorum bana yardım edebilecek biri varmııı ):

eskioglu 15 Kasım 2006 15:41

hala msn spaces im yok yükleyemiyorum

endy 15 Kasım 2006 17:04

bu işime yaradı

MALIBU_62 16 Kasım 2006 12:56

arkadaşlar msjlara baktım fakat tam olarak açıklamasını bulamadım... varsa özür dileyerek bir soru sormak istiyorum...
arkadaşlar ben space'mi, msn adresimde olmayan kişilerin yada daha önce olupta sildiğim kişilerin görmesini istemiyorum...
bunu için ne yapmam gerekiyor bana tam olarak bir açıklar mısınız(ingilizcem olmadığnı varsayarak :)) arkadaşlar bu konuda baya dertliyim yardımcı olursanız çok sevineceğim şimdiden çok teşekkürler...

I3uz_KaLpLi 16 Kasım 2006 17:29

Resimdeki ayarları yapman yeterli. Sadece messenger kişilerin ve arkadaşların görecek.

http://img387.imageshack.us/img387/5892/yakalamrw0.gif

MALIBU_62 17 Kasım 2006 13:13

Alıntı:

I3uz_KaLpLi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 263233)
Resimdeki ayarları yapman yeterli. Sadece messenger kişilerin ve arkadaşların görecek.

çok teşekkürler çok yardımı oldu msnden sildiğim kişilerin görmemesi için orayı sadece "Messenger" yaptım ve denedim artık göremiyorlar yardımların için tekrar teşekkürler...+rep

nunushu 17 Kasım 2006 18:07

ya arkadaslar ben bisey sorcam bilmiyorum bu soru soruldumu ama neyse
yaa diyelimki mesela ben bi arkdasin spacesine girdim bakmak icin ozaman o beni görebiliyormu bu kisi sizin spacesine bakiyor diye??? cvp icin simdiden tesekkürler

MALIBU_62 18 Kasım 2006 08:29

verilen sağ klik engelleme kodlarının uyguladım fakat hiçbiri olmadı bana yardımcı olabilirr misiniz? teşekkürler...

can_8390 22 Kasım 2006 19:48

harika çok teşekkürler her aradığımızı bulmak mümkün kötü yanı içine girildimi çıkılmak bilmiyor . başarılar diliyorum

sn_poyraz 24 Kasım 2006 13:36

slm oyle guzel anlatıyosunuz ama ben bı turu yapamıyorum yaf nasıl olcakkı bu ıs anlamadım bı turlu offfffffffffffffff

ben hıc bı sekılde spacesıme muzık yada baska bısey koaymıyorum yaf neden sadece resım koyabılıyorum bıde arka palanı degıstırıyorum dıger olanaklardan yararlanamıyorum olmaz kı boyle yardımlarını su masum ınsandan sakınmayıp yardım edersenız cok cok muteşekkir kalırım (yanı menmun olurum)ok yardımmmmmmmmmmm:*( :$ :$ :$ :*( :*( :*( :$

askix 24 Kasım 2006 13:53

medya playeri nasıl etkinlertirebilirim

pazzo19 26 Kasım 2006 23:12

Alıntı:

yargı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 70494)
ARKADAŞLAR SPACES ÖRNEĞİ İSTEYENLERE BURAYA BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM
»-(¯`v´¯)-»Y@RGI»-(¯`v´¯)-»

stelyo arkadaşım o verilen (&powertoy=musicvideo )kodu adresinin sonu na ekliceksin orda kod yazdığına bakma sen sadece ekle ve sağ üstte cutomize falan yazar ona tıkla ondan sonra sol tarafta üç tane seçenek çıkacak ikincisine tıkla ve power toy:windows media player falan var ona tıkla sonra sağ üstte save tıkla işte bu kadar

ya ben hiçbişey anlamadım daha açıklamalı bi şekilde anlatırsanız daha iyi olur:(

yases 28 Kasım 2006 03:16

gercekten anlamadım denedım yapmayı ama yapamadım:(

TECHNO 28 Kasım 2006 11:53

YA TABİ BU SPACES OLAYI GÜZEL HOŞ DA BEN AYARLARI DEĞİŞTİREMİYORUM SAVE/CLOSE BUTONUNU BEN Mİ GÖREMİYORUM YOKSA YOK MU ANLAMADIM VALA 1 HAFTADIR BAKIYORUMM AMA
Bİ YARDIMJI OLUN BEE SEVİNİRİM .

exper 29 Kasım 2006 21:57

slm ben tarık ben de üye onmak
istiyorum

baygeldi 2 Aralık 2006 09:58

bilgisayarımdaki kayıtlı msn görüşmelerini nasıl okuyabilirim

I3uz_KaLpLi 2 Aralık 2006 14:42

Alıntı:

askix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 273122)
medya playeri nasıl etkinlertirebilirim

Alıntı:

pazzo19 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 276365)
ya ben hiçbişey anlamadım daha açıklamalı bi şekilde anlatırsanız daha iyi olur:(

Sağ köşedeki Customize sekmesine basıcaksınız ve resimde işaretli yere gelip Add diceksiniz.

Alıntı:

TECHNO adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 278107)
YA TABİ BU SPACES OLAYI GÜZEL HOŞ DA BEN AYARLARI DEĞİŞTİREMİYORUM SAVE/CLOSE BUTONUNU BEN Mİ GÖREMİYORUM YOKSA YOK MU ANLAMADIM VALA 1 HAFTADIR BAKIYORUMM AMA
Bİ YARDIMJI OLUN BEE SEVİNİRİM .

Aradığınız şey resimde .))

Alıntı:

baygeldi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 282357)
bilgisayarımdaki kayıtlı msn görüşmelerini nasıl okuyabilirim

Plus kullanıyosanız menülerden Plus+Sohbet günlüğünü görüntüle demeniz kafi. Eğer kullanmıyosanız C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Adı\Belgelerim\Alınan Dosyalarım\ içersinde bulabilirsiniz.

exper 4 Aralık 2006 13:55

slmm
arkadaşnar mrb ben tarık

exper 5 Aralık 2006 14:54

hahah ya tammiyi onur valla

juninho 11 Aralık 2006 00:44

arkadaşlar benim space im açılmıyo galiba kilitlendi tam bilmiyorum ama sayfamı açıcam bu yazı geliyo
http://img169.imageshack.us/img169/1003/adsznh6.jpg

ahuu 11 Aralık 2006 19:57

arkadaşlar mrb ben spaceme resim ekleyemiyorum o resimler kısmından resim ekleme yerine falan giriyorum ama eklenmiyor ınstall now active x denetimini yükle flan gibi bişeyler çıkıyor yükle diyorum hiç bişey çıkmıyor ekleyemdim resim :(
yardımcı olursanız çooook sevinirm:S

I3uz_KaLpLi 12 Aralık 2006 16:37

Active X denetimin yüklenmesini bekledikten sonra istediğin işlemi yapabilirsin. Biraz sabır sadece.

ahuu 13 Aralık 2006 00:07

evet kardeş dediğin gibi biraz sabırmış :) şu anda ekleyebiliyorum çok şükür sonunda yüklendi tşk ederim..:)

excalibur__ 13 Aralık 2006 22:21

merhabe bende spacesime resim ekleyemiyorum ama active-x feland eğil bnde rety and cancel die bir hata veriyor ve diyorki bu ay resim ekleme limitiniz doldu ve resimlerim eklenmiyor aylık sınırmı var? yardımlarınız için tşkler

Saat: 21:51
Sayfa 5 / 11

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık