![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
Merhaba Yaklaşık 1 hafta önce ismimin yanında görülen sarı yıldız kayboldu ve tüm ayarları kontrol edip düzeltmeme rağmen bir türlü yıldızı çıkartamıyorum. Tüm seçeneklerde "everyone" işaretli ama yıldızı ne kişilerim görebiliyor ne de kişi kartımda görülüyor. Yardım lütfen...:( |
Herkese selamlar.. şimdi burda anlatılanlar eski msn spaces göre uyumlu sanırım.. live spaces düzenleyenler burdaki kuralları yazınca olmuyor en azından bende olmuyor.. bunun için gerekli açıklmayı ben bulamadım sanırım hangi sayfadan sonra bakmam lazım yoksa burda anlatılanların hepsi live içinde uyumlumudur... |
Alıntı:
|
ee live messenger ile ilgili şeylere bakıyorum ... eski spaces artık yok ki.. biraz daha gezinim ben en iyisi .. bunun bi düzenlemesi olacak mı ? Live spaces ile ilgili bi konu açabilirmiyiz. |
Sen sor arkadaşım bilgimiz dahilindeyse buradan cevap verebilirim. |
lütfen bana bir yardımmm........... arkadaşalr ben güsel güse spacemi hazırladım. ama listemdekilern yarısnda gözüküyor yarısında gözükmüyor... kimind eyıldz var kimdne yok.zaten ekelr eklemz kimsede çıkmıyor..ya 1-2 satt geçecek ya da 1-2 gün..ya da hiç çıkmıyor.ne yapacağımı şaşrıdım..seçeneklerde NO ONE ya da meseenger işaretli.sanırım ayarlarda bi sorun ama derdime açre bulamadım.lütfen yardıımm.delircem yoksa:*( |
Alıntı:
|
live spaces de arkaplanı nasıl degiştireceğim... |
saolasn arkadaşım ama zaten everyone işaretliymiş..yine güncelleme yapıyorm yıldz yok.. bazı arkadaşalrımda d açıkmıyo.. napıcam bilmiyorum.. bana yardım edebilecek yok muu....? lütfen arkadaşlar.. şimdi de resm siliyorum.ama kişi kartıma bakınca o resm küçük olarak gözüküyor ama spacemi çaınca sildğim için yok.. yıldızım çıkmıyo..arkdaşlarımn bazılarında gözükmüyor.herkes engellendiğini zannediyor.lütfen yardııımm..:bow: arkadaşlar yok mu bilen yaa :*( arkadaşlar ya ..bi tek kişi bile bilmiyormu.zor durumdayım lütfenn arkadış aç spaceni.sağda üstte customıze var.tıkla oraya.orada themes var.oraya gir..istediğin arka planı seç. daha sonra pencereyi kapadıktan sonra save yap.artık arka planın değişmiştir;)
|
Spacesime swf obje eklemek istiyorum bunun için blogda htmlye tıkladıktan sonra <div align="center"> <OBJECT classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="<censored>//active.macromedia<censored>/flash2/cabs/swflash.cab#version=4,0,0,0" ID=myfile WIDTH=400 HEIGHT=200> <PARAM NAME=movie VALUE="http://falanfilan.com/net2.swf"> <PARAM NAME=quality VALUE=high> <PARAM NAME=bgcolor VALUE=black> <EMBED src="http://falanfilan.com/net2.swf" quality=high bgcolor=#003399 WIDTH=400 HEIGHT=200 TYPE="application/x-shockwave-flash" PLUGINSPAGE="<censored>//<censored>macromedia<censored>/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash"> </EMBED> </OBJECT></div> kodunu kullanıyorum. Prewiev entry e baktığımda kullandığım objeyi görebildiğim halde publish entry den sonra spacesime baktığımda göremiyorum. acaba koddamı bir hatam var yoksa uygulamada mı. Yardımcı olabilecek kişiye şimdiden teşekkür ederim. Spaces sayfam Netperest İs Here önerilerinizide beklerim. |
Alıntı:
|
şimdi arkadaşlar bu kurallar yeni live spaces yükleyenler için geçerli dğeil sanırım.. bununla ilgili bi açıklama yapacak olan yok mu ya.. msn live spaces ile ilgili neler yapabiliyoruz ? |
ya arkadaslar tum sayfalara baktım ama kımse sormamıs space mıze gırenlerın ıp sını tam olark kac kişi girdigini ögrenebılıyoruz bunu anladım da space mıze gırenlerın kım olduklarını gormemızın bır yolu var mı mesela zıyaretcı gırdıgınde bıze bır uyarı verse falan:)) |
Statics bölümünde kimin nereden yönlendirildiği gözüküyor. Geçmiş sayfalarda bunu söylemiş olmamız gerek. Ama sizin sorduğunuz gibi 81.185.55.10 Ip nolu Ahmet, Canan vs vs sizin spacesinizi gezdi diye bişey yok. |
SPACE'E MÜİK KOYMAK İÇİN MODULES BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEWINIRIM. |
SPACE de RSS Arkadaşlar spacede ki RSS ekleme olayıyla ilgili bir sorum olacaktı. Benim bildiğim spaceye 1 tane RSS eklenebiliyor. Ben de space me bir tane ekledim. Son dakika haberleri sunan bir sitenin RSS ni. Ama şimdi birkaç tane daha eklemek istiyorum. Şöyleki benim yönettiğim bir google grubum var. Buradaki iletileri bu yolla (RSS) spacemde yayınlamak istiyorum. Artı bazı RSS özelliği olan sitelerinde yayınlarını spaceme taşımak istiyorum. Yani bu işi blog içinde html kodları ile falan yapabilme şansımız var mı? Varsa örnek kod sunabilir misiniz ? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
|
Msn live spaces de bu konuşulanların hiçbiri olmuyor. daha önce space açanlar yaşadı ama yeni kuranlar bu uygulamalardan yararlanamıyor. |
yaaa ben kurmak ıstıom ama kuramı0m ing. fakırı bı ınsan nası yapsın bunu yaaa:'( lüfteeen bana yayydım ediiin:( |
Lesson 1 : aren't you knowing english Şaka bir yana space yapabilmen için ingilizce bilmene gerek yok. Takıldığınız yerleri sorun bilgimiz dahilince yardımcı olalım. |
kişi listemdekiler msn spaces imi göremiyor.. nerden ayarlıycam. yardım... |
Alıntı:
MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Space Hakkında Her Şey (MSN Space) |
bende shoutbox actim ama html almayi beceremedim yardim edermisiniz?? |
iyi günler msn de sağ click yapılarak resim alınmasını engellemek daha önceki yazılardaki html kodlarını uyguladım(eğer doğruysa bu kodları blog içinde htlm kısmına yazdım) ama herhangibir sonuç alamadım konu hakkında yardımınızı alabilirmiyim. |
yaa bn live speces yapamıyorum resimli anlatcak biri varsa yardım edebilrimi???????????????????????? ltfnnnnnnnnnnnnnn:( |
merhaba arkadaşlar spaces im kilitlendi hiç bi işlem yapamıyorum bana yardım edebilecek biri varmııı ): |
hala msn spaces im yok yükleyemiyorum |
bu işime yaradı |
arkadaşlar msjlara baktım fakat tam olarak açıklamasını bulamadım... varsa özür dileyerek bir soru sormak istiyorum... arkadaşlar ben space'mi, msn adresimde olmayan kişilerin yada daha önce olupta sildiğim kişilerin görmesini istemiyorum... bunu için ne yapmam gerekiyor bana tam olarak bir açıklar mısınız(ingilizcem olmadığnı varsayarak :)) arkadaşlar bu konuda baya dertliyim yardımcı olursanız çok sevineceğim şimdiden çok teşekkürler... |
Resimdeki ayarları yapman yeterli. Sadece messenger kişilerin ve arkadaşların görecek. http://img387.imageshack.us/img387/5892/yakalamrw0.gif |
Alıntı:
|
ya arkadaslar ben bisey sorcam bilmiyorum bu soru soruldumu ama neyse yaa diyelimki mesela ben bi arkdasin spacesine girdim bakmak icin ozaman o beni görebiliyormu bu kisi sizin spacesine bakiyor diye??? cvp icin simdiden tesekkürler |
verilen sağ klik engelleme kodlarının uyguladım fakat hiçbiri olmadı bana yardımcı olabilirr misiniz? teşekkürler... |
harika çok teşekkürler her aradığımızı bulmak mümkün kötü yanı içine girildimi çıkılmak bilmiyor . başarılar diliyorum |
slm oyle guzel anlatıyosunuz ama ben bı turu yapamıyorum yaf nasıl olcakkı bu ıs anlamadım bı turlu offfffffffffffffff ben hıc bı sekılde spacesıme muzık yada baska bısey koaymıyorum yaf neden sadece resım koyabılıyorum bıde arka palanı degıstırıyorum dıger olanaklardan yararlanamıyorum olmaz kı boyle yardımlarını su masum ınsandan sakınmayıp yardım edersenız cok cok muteşekkir kalırım (yanı menmun olurum)ok yardımmmmmmmmmmm:*( :$ :$ :$ :*( :*( :*( :$ |
medya playeri nasıl etkinlertirebilirim |
Alıntı:
|
gercekten anlamadım denedım yapmayı ama yapamadım:( |
YA TABİ BU SPACES OLAYI GÜZEL HOŞ DA BEN AYARLARI DEĞİŞTİREMİYORUM SAVE/CLOSE BUTONUNU BEN Mİ GÖREMİYORUM YOKSA YOK MU ANLAMADIM VALA 1 HAFTADIR BAKIYORUMM AMA Bİ YARDIMJI OLUN BEE SEVİNİRİM . |
slm ben tarık ben de üye onmak istiyorum |
bilgisayarımdaki kayıtlı msn görüşmelerini nasıl okuyabilirim |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
slmm arkadaşnar mrb ben tarık |
hahah ya tammiyi onur valla |
arkadaşlar benim space im açılmıyo galiba kilitlendi tam bilmiyorum ama sayfamı açıcam bu yazı geliyo http://img169.imageshack.us/img169/1003/adsznh6.jpg |
arkadaşlar mrb ben spaceme resim ekleyemiyorum o resimler kısmından resim ekleme yerine falan giriyorum ama eklenmiyor ınstall now active x denetimini yükle flan gibi bişeyler çıkıyor yükle diyorum hiç bişey çıkmıyor ekleyemdim resim :( yardımcı olursanız çooook sevinirm:S |
Active X denetimin yüklenmesini bekledikten sonra istediğin işlemi yapabilirsin. Biraz sabır sadece. |
evet kardeş dediğin gibi biraz sabırmış :) şu anda ekleyebiliyorum çok şükür sonunda yüklendi tşk ederim..:) |
merhabe bende spacesime resim ekleyemiyorum ama active-x feland eğil bnde rety and cancel die bir hata veriyor ve diyorki bu ay resim ekleme limitiniz doldu ve resimlerim eklenmiyor aylık sınırmı var? yardımlarınız için tşkler |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık