![]() |
Artık bende para dıyorum para olduktan sonra satın alamıyacagın kadın satın alamıyacagın duyguları yok tabıkı :D |
ya kardeşim tonbalayı kızma birader oyununu hep kazanıyor piyongo çektirsek ona çıkar mı? ben yeni üyenüzüm var mı bana yan bakan herkez şöyle diyor senden korkuyoz çünkü çok güçlüsün mal sınız demi? herkz şöyle dedi malız |
GECENİN EN KARANLIK ANI ŞAFAKTAN ÖNCEDİR |
Devir Artık Herkesin Kendi Başının Çaresine Bakma Devridir.Mantıklı Düşünür Olursak Gelecekteki çoluk cocuğumuza iyi bir gelecek sağlamak için maddi imkanlarımızın iyi olması şart.Bu yüzden Aşk Ekmek Verseydi Şimdi Fırınımız Olurdu Derim Ben:):$ |
Alıntı:
parayla sadet olmaz derim . Yetecek kadar paramız çok mutlu olacak kadar hiç bitmeyen aşkımız olsun isterim insanlar hayat derdine düştü aşk ve sevgi bitti yanında insanlıktanda eser kalmamaya başladı.Öyle insanlar oldukki artık kimse umrumuzda olmuyor ve bencil bir toplum olmaya doğru yol alır olduk buda hep bir hayat mücadelesi ve kaygı ,yetinmeme duygusu içinde bir girdapta boğuşuyoruz,eski insanlara baktığımızda yetinmesini bilen ve mutlu olan insanlar en ufak şeylerle şimdi ise herşey var mutluluk yok sebebi ise parayı düşünmek bence aşk önemli gerisi iyi kötü gelir yapmacık değilde gerçek aşkların geri gelmesi dileği ile AŞK DERİM :) |
kesinlikle para..aşka inanmıyorum |
Aşk bnce.. Para bir şekilde kazanılır.. (wm) |
Bende AŞK diyorum.. Mutluluk aşkta parada değil. |
jkskdbnjkd para daha iyiy elbette ama sorun burda arkadaşlar kulun aşkını satın alırsın buna şüpe yok allahın sevgisini almak ne paranı gücü yeter nede kulun na yalvarakcaksın hergün belki bir ümittir diye af etti diyerek kafanı yastıga koyacaksın çünkü hicri takvimden önce islamiyet yeni kulmuş henüz ve bir mümin kardeşimiz çok zenginmiş phalı elbiseler pahalı yiyyecekler mekkenin sayılı zenginiymiş kızlar önünde pervane bir gün hz muhmmed in sohpetine denk gelmiş ve etkilenmiş sohpetten kısa süre sonra müslüman olmuş artık pahalı elbise giymez sokalarda tozmaz olmu ve tüm servetini babası elinden almış kızlar çevresinde kalmamıış artık eskisi gibi şımarıklı yapmıyormuş birtmiş artı herşey o rabbine dönmüş para geride kalamış ama kullar selam vermez olmuş işte arkadaşlar tüm herşeyini geride bırakıp dönmüş rabbine işte o mahşerde rabbinin şefaatine nail olur dünyada aşka ve para tartışılır o zamanki pranın gücüyle şimdi aynı bence allaha dönersen tek yemek tek giyim tek ayakkabı ve tek eş e nail olursun hemde en yiyisinden arkadaşlar belki dünyada sevenin kalmaz takmassın atrık |
tabikide para aşk olmadan da bişekilde yaşarız da parasızda hiç olmuyor yaa :D |
Her kim buna ask cevabini verse de, sonucta hep para kazaniyor. Kendi ekonomik ozgurlugunu kazanamayanlar hep ask diyor... Kendimizi kandirmayalim... 2 gönül 1 olsa da samanlik seyran olmuyor... |
wallah para paran olmasa bellı bi zaman da aşk yoksa biter paran olursa sevgide bitmez aşkta hiç bitmez |
para tabi ki |
aslında bu sorunun cevabını yunus emre vermiş Sofilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leylâ gerek Bana seni, gerek seni. ------------------------- kimine para gerek kimine cennet kimine sağlık bana seni gerek seni |
bence para çünkü para olunca aşkta olur |
Aşk her şeydir aşk olsa parayada ihtiyac var ama aşkı bilmeyenler olursa para ister bende parayı isterdim |
Para her kapıyı açar. |
ask bnce ask bana göre en buyuk para |
Tabiki de benim için aşk :D |
Bu devirde paran yoksa, aşkta yok. Ben uyku diyorum :rofl: |
AŞK :) |
TABİ Kİİ AŞKK |
aaşk tabıkı |
Hiçbiri.. |
bu devirde para olursa aşk da olur hayat da olur herşey olur |
Tabii ki aşk aşk aşk! |
Tabiki para :D Napolyon boşuna sölememiş heralde :D Büyük sözü dinlemek lazım bazen :P |
Biraz zor soru ama AŞK! |
Aslında Aşk Ama.. Para :) Olmadan aşk olmuyor bu devirde :) |
PARA OLMADAN KIZ ARKADASINI YEMEGE GÖTÜREMESSİN DİMİ :D |
Keşke aşk diyebilseydim. Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Konuyu rast gele buldum. Erkek arkadaşlara tavsiye eğer paranız, eviniz, arabanız, iyi bir işiniz yoksa sakın ola aşık olmayın. Çünkü kızla buluştuğunuz da size sorulacak sorulardan biri ''araba ne tarafta'' olacak. Sorunun cevabına keşke aşk daha önce gelir diyebilseydim ama malesef para daha önemli. Hiç olmazsa paranız olduğunda aşkınızın karşısında dik durursunuz yoksa çok ezilirsiniz. Hayal dünyasında yaşamayı bırakın. Çok çalışıp çok kazanmaya bakın. Para belki her kapıyı açamayabilir ama sayısı çok azdır emin olun. |
Önce Sağlık, sonra para para varsa aşk olur zaten... |
Aşk sonra Para huzur olmadıktan sonra neyleyim parayı. |
benim için tabikide AŞK... para illakide olur ama az ama çok ama gerçek aşk zor bulunurr......... |
bence aşk para gelir gider aşk dediğin kavram aşık olmadan bilinmez aşık olduğum kişiyle paraya bakmam sevdiimle birlikte olmak isterim ne olursa olsun ben sevdiğim kişiyle parayı yan yana tutmam bile kısaca aşk ( dünya insanın gözünü karartıyor bağlanıyosun ) |
(L)(L)(L)Herkesin içinde sabırlı bir tohum gibi kendi kozasında saklı duran bir aşk yatar, bir gün bir güneş parlar, bir yağmur düşer ve tohumun çatlayıp çiçekler açtığını, ruhumuzun rengarenk bir ağaç gibi rüzgarlarla dans ettigini görürsünüz. Sonra(…) O rüzgarlarla dans eden çiçekler, bazen manasız kaprislerle, yanlış anlamalarla, hoyrat fırtınalarla örselenip, yeniden insan ruhuna dökülür ve bu kez acının tohumları olur aşkın çiçekleri. Zakkum yeşili çiçekler halinde büyüyüp, içinizi yakıp kavurur. Aşka lanet eder, unutmaya çalışır, acıyı öldürebilmek için aşkıda öldürmeye uğraşırsınız. Ve “unuttukça bir şeyler eksilir” sizden. Acıdan kurtulabilmek için eksilmeye bile razı gelirsiniz(…) Zamanla, hayatın geniş bir bahçe olduğunu, yalnızca sevincin ya da yalnızca acının çiçeklerini değil, kaçınılmaz olarak hepsini birden içinde barındırdığını, çiçeklerin bir kısmından vazgeçmenin bahçenin bütününden vazgeçmek olduğunu anlar, bahçeyi bütünüyle seversiniz…AŞK .AŞK |
ask için para lazım :) neden mi peki siz sevgilinize cafeye goturdugunuzde hesabı öpücükle mi ?ödüyosunuz.. ask=para=ask=mutluluk |
Evlenmeden once Kadinlar icin Ask Erkekler icin para evlendikten sonra da tam tersi :) |
AŞK (L) |
AŞK (L) AŞK ... |
Kesinlikle PARA. |
Aşkın hikâyesini, durmaksızın feryâd eden bülbüle değil, sessiz sedasız can veren pervanelere sor. Ben bir balığım, aşk ise daldığım bir derya… Aşktan gözlerim yaşlı olsa da, o derya gözyaşımı nereden bilir? Başımı o denizden çıkarayım desem, balığım ya; nefesim kesilir. Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır; ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın. Aşk,her şeydedir ama hiçbir şeyde görünmez. |
tabiiki aşk parayı her zaman kazanabilirsin ama sadece 1 defa aşık olursun |
Alıntı:
|
(mo) |
Günümüzde A$$K..... |
No comment.Göreceli... |
Alıntı:
bence AŞK....ama günümüzdeki aşklar A$k |
Bence aşk. Paranı bir gecede kaybedebilirsin.Bu kavram göreceli.Ben aşk derim,bacıma göre para.Aynı karından çıkana göre bile değişken.Sana göre kafede sevgilinle çay içmektir aşk, bana göre sevdiğimin omzudur.Birde hayat, yaşadıkça hangisi kıymetli öğretiyor... |
Aşk diyorum ama bir yandan da para diyorum neden derseniz hiçbir aşk sonsuz olmayacaktır ben buna kalpten inanıyorum ki Para asla önemli değildir ama bir yandan da aşkta baya başlarda süper, ortalarda biraz huzur sonralarda ise sıkıntılı geçer maalesef :( |
| Saat: 13:50 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık