MsXLabs
Sayfa 5 / 6

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Aşk mı? Para mı? (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/750-ask-mi-para-mi.html)

king nothing 3 Ocak 2010 10:03

Artık bende para dıyorum para olduktan sonra satın alamıyacagın kadın satın alamıyacagın duyguları yok tabıkı :D

recep 4 Ocak 2010 18:27

ya kardeşim tonbalayı kızma birader oyununu hep kazanıyor piyongo çektirsek ona çıkar mı?

ben yeni üyenüzüm
var mı bana yan bakan

herkez şöyle diyor senden korkuyoz çünkü çok güçlüsün

mal sınız demi?

herkz şöyle dedi malız

recep 4 Ocak 2010 18:33

GECENİN EN KARANLIK ANI ŞAFAKTAN ÖNCEDİR

yasamaatesi 19 Mayıs 2010 03:24

Devir Artık Herkesin Kendi Başının Çaresine Bakma Devridir.Mantıklı Düşünür Olursak Gelecekteki çoluk cocuğumuza iyi bir gelecek sağlamak için maddi imkanlarımızın iyi olması şart.Bu yüzden Aşk Ekmek Verseydi Şimdi Fırınımız Olurdu Derim Ben:):$

nicely 23 Haziran 2011 21:21

Alıntı:

king nothing adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1637916)
Artık bende para dıyorum para olduktan sonra satın alamıyacagın kadın satın alamıyacagın duyguları yok tabıkı :D

arkadaşım bu fikrine hiç katılmıyorum ancak ucuz, basit olan kadınları para ile belki alırsın senin değildir parayla aldığın bir eşyadır sadece fakat aşk para ve pulla ölçülmez hiç bir zaman bir kadının duygularını parayla satın alamazsın para dediğin geçim ve hayat şartları için önemli belki fakat duygu ve aşk olmayan yerde ise para kar etmez bu yüzden aşk ama gerçek aşk önemlidir para iyi kötü kazanılır tabiki gözün yükseklerde değilse
parayla sadet olmaz derim . Yetecek kadar paramız çok mutlu olacak kadar hiç bitmeyen aşkımız olsun isterim insanlar hayat derdine düştü aşk ve sevgi bitti yanında insanlıktanda eser kalmamaya başladı.Öyle insanlar oldukki artık kimse umrumuzda olmuyor ve bencil bir toplum olmaya doğru yol alır olduk buda hep bir hayat mücadelesi ve kaygı ,yetinmeme duygusu içinde bir girdapta boğuşuyoruz,eski insanlara baktığımızda yetinmesini bilen ve mutlu olan insanlar en ufak şeylerle şimdi ise herşey var mutluluk yok sebebi ise parayı düşünmek bence aşk önemli gerisi iyi kötü gelir yapmacık değilde gerçek aşkların geri gelmesi dileği ile AŞK DERİM :)

gel_pc_pc 23 Haziran 2011 21:22

kesinlikle para..aşka inanmıyorum

Bendis 11 Temmuz 2011 11:55

Aşk bnce.. Para bir şekilde kazanılır.. (wm)

tokiohotel 15 Ağustos 2011 21:12

Bende AŞK diyorum.. Mutluluk aşkta parada değil.

Misafir 17 Ocak 2012 16:59

jkskdbnjkd

para daha iyiy elbette ama sorun burda arkadaşlar kulun aşkını satın alırsın buna şüpe yok allahın sevgisini almak ne paranı gücü yeter nede kulun na yalvarakcaksın hergün belki bir ümittir diye af etti diyerek kafanı yastıga koyacaksın çünkü hicri takvimden önce islamiyet yeni kulmuş henüz ve bir mümin kardeşimiz çok zenginmiş phalı elbiseler pahalı yiyyecekler mekkenin sayılı zenginiymiş kızlar önünde pervane bir gün hz muhmmed in sohpetine denk gelmiş ve etkilenmiş sohpetten kısa süre sonra müslüman olmuş artık pahalı elbise giymez sokalarda tozmaz olmu ve tüm servetini babası elinden almış kızlar çevresinde kalmamıış artık eskisi gibi şımarıklı yapmıyormuş birtmiş artı herşey o rabbine dönmüş para geride kalamış ama kullar selam vermez olmuş işte arkadaşlar tüm herşeyini geride bırakıp dönmüş rabbine işte o mahşerde rabbinin şefaatine nail olur dünyada aşka ve para tartışılır o zamanki pranın gücüyle şimdi aynı bence allaha dönersen tek yemek tek giyim tek ayakkabı ve tek eş e nail olursun hemde en yiyisinden arkadaşlar belki dünyada sevenin kalmaz takmassın atrık

byseus 30 Mart 2012 14:14

tabikide para aşk olmadan da bişekilde yaşarız da parasızda hiç olmuyor yaa :D

_COLT_ 25 Mayıs 2012 13:46

Her kim buna ask cevabini verse de, sonucta hep para kazaniyor. Kendi ekonomik ozgurlugunu kazanamayanlar hep ask diyor... Kendimizi kandirmayalim... 2 gönül 1 olsa da samanlik seyran olmuyor...

Misafir 1 Temmuz 2012 21:08

wallah para paran olmasa bellı bi zaman da aşk yoksa biter paran olursa sevgide bitmez aşkta hiç bitmez

kerberosss 13 Ağustos 2012 13:36

para tabi ki

Misafir 23 Ekim 2012 10:48

aslında bu sorunun cevabını yunus emre vermiş

Sofilere sohbet gerek
Ahilere ahret gerek
Mecnunlara Leylâ gerek
Bana seni, gerek seni.
-------------------------

kimine para gerek kimine cennet kimine sağlık bana seni gerek seni

MELEK YILMAZ 25 Mart 2013 16:52

bence para çünkü para olunca aşkta olur

ejder lordu42 14 Mayıs 2013 14:05

Aşk her şeydir aşk olsa parayada ihtiyac var ama aşkı bilmeyenler olursa para ister bende parayı isterdim

SweetLolly 29 Eylül 2013 21:21

Para her kapıyı açar.

muronoloji 8 Ocak 2014 17:16

ask bnce ask bana göre en buyuk para

furkancs1 8 Ocak 2014 18:11

Tabiki de benim için aşk :D

Intersect 8 Ocak 2014 18:47

Bu devirde paran yoksa, aşkta yok. Ben uyku diyorum :rofl:

NAZLI 26 Mart 2014 12:52

AŞK :)

NİLDOĞA 28 Mart 2014 15:12

TABİ Kİİ AŞKK

SeLFoNi~ 28 Mart 2014 21:14

aaşk tabıkı

_VICTORY_ 2 Nisan 2014 22:41

Hiçbiri..

sercankeskin10 28 Nisan 2014 12:51

bu devirde para olursa aşk da olur hayat da olur herşey olur

_AERYU_ 28 Nisan 2014 12:58

Tabii ki aşk aşk aşk!

d_n_z 15 Mayıs 2014 14:52

Tabiki para :D Napolyon boşuna sölememiş heralde :D Büyük sözü dinlemek lazım bazen :P

Nidalee 15 Mayıs 2014 21:55

Biraz zor soru ama AŞK!

BlueNighT 21 Mayıs 2014 12:25

Aslında Aşk

Ama..

Para :) Olmadan aşk olmuyor bu devirde :)

d_n_z 31 Mayıs 2014 17:20

PARA OLMADAN KIZ ARKADASINI YEMEGE GÖTÜREMESSİN DİMİ :D

Misafir 31 Mayıs 2014 23:30

Keşke aşk diyebilseydim.

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Konuyu rast gele buldum. Erkek arkadaşlara tavsiye eğer paranız, eviniz, arabanız, iyi bir işiniz yoksa sakın ola aşık olmayın. Çünkü kızla buluştuğunuz da size sorulacak sorulardan biri ''araba ne tarafta'' olacak. Sorunun cevabına keşke aşk daha önce gelir diyebilseydim ama malesef para daha önemli. Hiç olmazsa paranız olduğunda aşkınızın karşısında dik durursunuz yoksa çok ezilirsiniz. Hayal dünyasında yaşamayı bırakın. Çok çalışıp çok kazanmaya bakın. Para belki her kapıyı açamayabilir ama sayısı çok azdır emin olun.

_EKSELANS_ 1 Haziran 2014 01:53

Önce Sağlık, sonra para para varsa aşk olur zaten...

ÇINAR 6 Haziran 2014 11:20

Aşk sonra Para huzur olmadıktan sonra neyleyim parayı.

mavisiyah 8 Haziran 2014 11:37

benim için tabikide AŞK...
para illakide olur ama az ama çok
ama gerçek aşk zor bulunurr.........

Kamtira 8 Haziran 2014 15:13

bence aşk para gelir gider aşk dediğin kavram aşık olmadan bilinmez aşık olduğum kişiyle paraya bakmam sevdiimle birlikte olmak isterim ne olursa olsun ben sevdiğim kişiyle parayı yan yana tutmam bile kısaca aşk ( dünya insanın gözünü karartıyor bağlanıyosun )

mavisiyah 14 Haziran 2014 14:23

(L)(L)(L)Herkesin içinde sabırlı bir tohum gibi kendi kozasında saklı duran bir aşk yatar, bir gün bir güneş parlar, bir yağmur düşer ve tohumun çatlayıp çiçekler açtığını, ruhumuzun rengarenk bir ağaç gibi rüzgarlarla dans ettigini görürsünüz.
Sonra(…)
O rüzgarlarla dans eden çiçekler, bazen manasız kaprislerle, yanlış anlamalarla, hoyrat fırtınalarla örselenip, yeniden insan ruhuna dökülür ve bu kez acının tohumları olur aşkın çiçekleri. Zakkum yeşili çiçekler halinde büyüyüp, içinizi yakıp kavurur.
Aşka lanet eder, unutmaya çalışır, acıyı öldürebilmek için aşkıda öldürmeye uğraşırsınız. Ve “unuttukça bir şeyler eksilir” sizden. Acıdan kurtulabilmek için eksilmeye bile razı gelirsiniz(…)
Zamanla, hayatın geniş bir bahçe olduğunu, yalnızca sevincin ya da yalnızca acının çiçeklerini değil, kaçınılmaz olarak hepsini birden içinde barındırdığını, çiçeklerin bir kısmından vazgeçmenin bahçenin bütününden vazgeçmek olduğunu anlar, bahçeyi bütünüyle seversiniz…AŞK .AŞK

d_n_z 20 Haziran 2014 18:09

ask için para lazım :) neden mi peki siz sevgilinize cafeye goturdugunuzde hesabı öpücükle mi ?ödüyosunuz..

ask=para=ask=mutluluk

mavisiyah 20 Haziran 2014 19:06

Evlenmeden once
Kadinlar icin Ask
Erkekler icin para
evlendikten sonra da tam tersi :)

blackcatSevcan 5 Temmuz 2014 17:10

AŞK (L)

mavisiyah 5 Temmuz 2014 17:15

AŞK (L) AŞK ...

KoRn 13 Temmuz 2014 15:29

Kesinlikle PARA.

mavisiyah 18 Temmuz 2014 22:45

Aşkın hikâyesini, durmaksızın feryâd eden bülbüle değil, sessiz sedasız can veren pervanelere sor.
Ben bir balığım, aşk ise daldığım bir derya… Aşktan gözlerim yaşlı olsa da, o derya gözyaşımı nereden bilir? Başımı o denizden çıkarayım desem, balığım ya; nefesim kesilir.
Aşk; topuklarından etine kadar işlemiş bir nasırdır; ya canın acıya acıya adım atacaksın, ya da canını acıta acıta söküp atacaksın.
Aşk,her şeydedir ama hiçbir şeyde görünmez.

gooolochua 5 Ağustos 2014 11:45

tabiiki aşk parayı her zaman kazanabilirsin ama sadece 1 defa aşık olursun

gooolochua 7 Ağustos 2014 20:01

Alıntı:

gooolochua adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2766181)
tabiiki aşk parayı her zaman kazanabilirsin ama sadece 1 defa aşık olursun

ve ben aşkı asla akılla yürütmem

Jumong 19 Ağustos 2014 10:23

(mo)

mavisiyah 29 Ağustos 2014 12:48

Günümüzde A$$K.....

perlina 29 Ağustos 2014 13:07

No comment.Göreceli...

mavisiyah 29 Ağustos 2014 17:20

Alıntı:

nefertiti adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2770925)
No comment.Göreceli...

bence AŞK....ama günümüzdeki aşklar A$k

perlina 5 Nisan 2015 09:06

Bence aşk. Paranı bir gecede kaybedebilirsin.Bu kavram göreceli.Ben aşk derim,bacıma göre para.Aynı karından çıkana göre bile değişken.Sana göre kafede sevgilinle çay içmektir aşk, bana göre sevdiğimin omzudur.Birde hayat, yaşadıkça hangisi kıymetli öğretiyor...

Martinaa 30 Temmuz 2015 15:40

Aşk diyorum ama bir yandan da para diyorum neden derseniz hiçbir aşk sonsuz olmayacaktır ben buna kalpten inanıyorum ki Para asla önemli değildir ama bir yandan da aşkta baya başlarda süper, ortalarda biraz huzur sonralarda ise sıkıntılı geçer maalesef :(

Saat: 13:50
Sayfa 5 / 6

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık