![]() |
en askerimiz en bebem devilim:baby::kiss: en ekilen efnalya:P en hastalıklı abişim BLue NiGHT:tender: en aşka aşık Noranynn:inlove: en ağır ThinkerBeLL:rose: en yardım rehberim virtuecat:D en burda burdayım:D en şeker kafeyelmer:drool: en cici arwen:bebe: en hocam dream team:hug: en canım lionhead;) en cool biphoprack(H) en kral kralaslan hatırlayamadıklarım kusura bakmasın bu saatte bu kadar |
En Sevdiğim kardeşim Bugs Bunny En Sevdiğim Abim The encryped En Komik Modetör Ahmetseydi En Ciddi Modetör The Devil En Süper Flashı DreamTeam En Süper Admin Neutralizer |
en şeker kardeşler....isokolik yk,bugs bunny,P.U.S.U en ablalar....Blue Eyez,Jöly en sabırlısı.... BURDAYIM en tatlısı...AY IŞIĞI |
profesyonel futbolcusu ben |
en sıcakkanlısı:frog into prince en sıkı dostlar:p.u.s.u & buggs bunny en görünmezi: DreAmTEAM en yeteneklisi:Roziel en yardımsever:kompetankedi & DreAmTEAM & Kafeyelmer en hüzünlü: arwen en ciddi:noranynn & Thinkerbell en bilgini:neutralizer en taraftar:virtuecat en iyi:tabii ki msxlabs ve bunların hepsi tabii ki "BENCE" |
en ıyı ark. pusu en guzel isokolik yk en kara karakız_38 en cadı nur_08 |
en iyi arkadası:nur_08 en zekisi:thedoctor_611:P en kankisi:isokolik yk en rapcısı:halim duman en superzekalısı:catgirl en beyazıda ben kara degıl:D :D :D :rose: :kiss: |
en kankası pusu en ark. bags banny en şakacı sevmeksesev en karası karakız... |
En arkadaşım .. the doctor En kardeşim .. Bugs Bunny En ablası jöly Burdayım En abisi the encryped |
en kardeşlerim...........Pusu,frog_intro_prince,tatlybela,voodoosool,burdayım en sempatiği..............bugsbunny en yardımsever modu................virtuecat en komikleri...............lionhead,bluenight en "dede"si...................unknownshare en arkadaşı..................esmerkız |
En tipsizi benim..:D |
en karizmatik:pusu:D en kankası:karakız_38:kiss: |
en kankisi:nur_08 en güzeli:isokolik yk en eniştesi:thedoctor_611 en şekeri:halim duman |
en eski cadı yeni kraliçesi ben:D |
En abisi ...Ahmetseydi..:kiss: |
en kankisi: excel en şeker: my love for you en kardeş:pusu en bala: noraynn en baba:babaeski :D |
en abısı virtuecat en ablası thinkerbell en en abısı virtuecat en ablası thinkerbell en sevimlisi my love for you en kankası unkownshare en serserisi the encrypted en admini neutralizer |
en hızlı giden....P.u.S.u en yakışıklı....the encrypted en şirinler...karakiz_38--nur_08--isokolik yk en ablalar...BurDaYım-AY_IŞIĞI-jöly en abisi--frog_intro_prince-[MsX©] en enerjik...._ERDEM_ en aşığı....thedoctor_611 |
Detaylı bi liste yaptım ama kimseye haksızlık yapmak istemedim vazgeçtim o yüzden kimse küsmesin istedim :D tabi bende ayrı yeri olanlar var ve diyorum ki ben sizi ''EN'' seven kişiyim :inlove: hepinizi.. |
en kankisi:isokolik yk en yakışıklısı:thedoctor_611 en aşığı:nur_08 en cici abisi:BuGS_BuNNY en karası da benmişim:D:D |
en hızlı giden....P.u.S.u en yakışıklı....the encrypted en şirinler...karakiz_38--nur_08--isokolik yk en ablalar...BurDaYım-AY_IŞIĞI-jöly en abisi--frog_intro_prince- en enerjik...._ERDEM_ katılıyom :D |
en tatlı abim:bugs_bunny en kankası:karakiz_38 en deli doctoru:thedoctor_611:) en şirini de ben...:) |
en abısı virtuecat en sevimlisi my love for you en kankası pusu en serserisi the encrypted en admini neutralizer |
en sevdiğim:isokolik yk en kankası:nur_08 en delikanlı abisi:bugs_bunny en rapperi:halim duman en süperi:catgirl en şıpsevdisi de ben:):P |
en sevdiğim:isokolik yk en kankası: pusu en delikanlı abisi:bugs_bunny en rapperi:halim duman en süperi:catgirl en şıpsevdisi karakız_38 |
en atik : karakiz38 en fanatik : bugsbunny en romantik : mystic en ormantik : aslan kral |
en tipsizi:galiba ben |
En başarılısı:Neutrelizer En anlayışlı ve iyisi:kompetankedi,virtuecat En cici ben :D En candan:RUYA Sempaty kayamel [MsX©] DrAm3vLH En Güsel ben:P |
en admini Neutrelizer en elfi thinkerbell en fenerlisi virtuecat en kankümm UnKNoWnShaRe en güzeli ve en tatlısı My Love For You |
En moderatörü Ahmetseydi En abisi the encryped En kardeşi Bugs Bunny En arkadaşı the doctor En ablası Gülcan |
En galatasaraylı recruit En beşiktaşlı BuGS BuNNY En fenerbaheçli virtuecat En Konyasporluda ben..:) |
en nazlısı:ben:D en aşıgı:thedoctor_611 en kankiler:karakız38,nur_08,catgirl,halim duman en espirili:frog_into_prince en efendi abi:bugs bunny en cılgın abi:the encrypted |
en nazlı kardeşim--isokolik yk en aşık uşak--thedoctor_611 en şirincikler--karakız_38--nur_08 en coşkulu uşak--the encrypted en genç uşak--_ERDEM_ en süper abi--frog_intro_prince en iyi ablalar--AY_IŞIĞI--BurDaYım--jöly en delikanlısı en kardeşi en hızlısı en formcusu---P.u.S.u en yalnızıda---ben |
EN KÖTÜLERİMİZ..... BEN,BEN,BEN:D EN TALI VE ŞİRİN OLANLAR......My Love For You,ThinKirbell EN ESPİRİLİ.....MSX@ (BENDEN SONRA TABİ) |
En Deger Verdıgım recruit87 En Karızma & Yakıısklı & Orlando Bloom 'u recruıt87 En Mutevazı & Cömert recruıt87 En 80'ci recruit87 En Rocky 'ci recruit87 En Galatasaray 'LI recruit87 Kısacası EN'Lerin Enleri recruit87 En Harbi ps2 PES6 Oyuncusu Recruıt87 Senı Cok Sevıyorum Recruıt87 iyiki varsın ADASIM :kiss: |
en seker ablası:my love for you en sempatik:frog_into_prince en burda olan:burdayım en beşiktaslı:ben,thedoctor_611,nur_08,bugs bunny en fenerli:karakız_38,careless_WHISPER sabahları en cok karsılastıgım:recruit87 en kızları sevmeyen:pusu en ders notları sıfır olan:erdem:D en yakısıklı ve zeki:thedoctor_611:kiss2: |
en şeker..isokolik yk en kara..karakız_38 en şirin.. nur_08 en aşık..thedoctor_611 en sevdiğim kardeş..P.u.S.u en has uşak.._ERDEM_ en iyi arkadaşlar.. recruit87--careless_WHISPER en sevdiğim ablam..AY_IŞIĞI |
en salagı ben:*( |
En gıcığı = VooDooSouL |
en ölüsü ben:( |
en gözleri yaşlısı ben |
En Tanıdıklarım : ThinkerBeLL, ahmetseydi, kompetankedi,Nihle, Noranynn, Morrigan... En Naziği: My Love For You En sigara içen: KANDASKAN En Chatbox'cu : Salih85 En Teşekkür eden: RUYA Beni En Sevmeyen: Funda En Şekeri: inloVe En cici annesi : KafeYeLmeR En meraklısı en mavi kelebeği: Efnelya En FlashChat 1'ci : Venüs Kızı En mesajlarımı silen : Noranynn En Sevdiğim : ThinkerBeLL, ahmetseydi, Noranynn (Hepinizi seviyorum o ayrı) En Rockçısı : Rocker En Dertlisi : thedoctor_611 En cicisi : CaNaTarY |
en pessimist style olmayı beceremeyen ben:D |
En kardeşi Bugs Bunny En abisi the encryped En arkadaşı the doctor |
en yakışıklısı........the encrypted:tender: en serserisi...........the encrypted:kiss: en sevdiğim..........the encrypted:inlove: |
en yakışıklı pusu en capkını the encrypted en güzel isokolik yk en ablası sempaty |
en zayıf:thedoctor_611 en iyi ark:karakız_38 en cok sevdigim abim:bugs bunny |
En Tanıdıklarım : ThinkerBeLL, ahmetseydi, kompetankedi,Nihle, Noranynn, Morrigan... En Naziği: My Love For You En sigara içen: KANDASKAN En Chatbox'cu : Salih85 En Teşekkür eden: RUYA Beni En Sevmeyen: Funda En Şekeri: inloVe En cici annesi : KafeYeLmeR En Tarif Edemediğim : Efnelya En FlashChat 1'ci : Venüs Kızı En mesajlarımı silen : Noranynn En Sevdiğim : ThinkerBeLL, ahmetseydi, Noranynn (Hepinizi seviyorum o ayrı) En Rockçısı : Rocker En Dertlisi : thedoctor_611 En cicisi : CaNaTarY |
bu forumun en tanıdığım şimdilik:isokolik yk,birde bugs bınny var bu kadar:) |
En kardeşi... Bugs Bunny En arkadaşım ... the doctor En abisi the encryped |
| Saat: 15:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık