![]() |
Ne kadar iyiysem o kadar kötüyümdür...:) |
bilamacuk |
intihar edip arkamdakileri düşünmeyecek kadar |
İHTİYAR Bİ KADİNİ SOPAYLA DOVECEK KADAR... YADA Bİ ÇOCUGUN ELMA ŞEKERİNİ CALACAK KADAR... YADA YAZİN APARTMANALARIN ZİLLERİNE BASİP KAÇACAK KADAR...YADA İZMİRİN GÖBEGİNDE BOMBA PATLATACAK KADAR... YADA MSXi HACKLEYECEK KADAR...YADA ÖSS SORULARINI ÇALIP MILYONLARI MAGDUR EDECEK KADAR...YADA YAVRU BİR KEDİYİ ARABA İLE EZECEK KADAR... (yahu ben bayagi kötü bir insanim ):P yaşasın kötülük.:P:D |
Çok kötü sözler söyleyecek kadar.. |
kedi kuyruğu kesecek kadar(6) |
Ben bile ne yapacaklarımı bilemem ...:@ |
suanki oldugum kadar.hic bişi yapmıorum sadece kendi kendimi yiyip bitiriorum:@:@ |
Turistler kaba davranack kadar |
BENİ SİNİRLENDİREN KİŞİ BENİM KARŞIMDA DURMASIN DERİM DAHA BAŞKA BİRŞEY DEMEM.... |
çok kötü olabilirim. bir adamı motoksiklet veya jip le 24 kere üztünden geçebilirim yada kafasını acımadan kesebilirim kafasında sandalye masa kırabilirim on ne kadar kırılmış ve sinirlenmiş olduğuma bağlı oalarak en hafifi balkondan aşağı atarım |
tahmin edemiyorum |
şans verilse 2 temmuzda sivas katliamını gerçekleştirenleri müebbet hapisle yargılamak yerine teker teker kendi ellerimle asacak kadar(gerçi bu kötülük sayılmaz) |
ben kötü olamam:( |
hiç olamadığım kadar:P |
baldızımı öldurecek kadar |
Alıntı:
|
kötülük derecem o an'a bağlı,belli olmaz |
İçimdeki şeytan kadar.... |
ben kadar kötü olabilirim |
temizlenmiş bir evi dağıtacak kadar... |
ya ben en buyuk kötügü yaptım hemde kendıme ( kendi kendime acı cektiriyom ) |
seven insanları ayıracak kadar:(:(:( |
yerıne gore cok kotu olabılırım |
cok kotu olabılırızz.. ınsanlık hali... |
bana yapılan şeyin kötülük ve aşağılama derecesine bağlı.kafamdan aşağı bir kova su boşaltılmasının bedeli ders masasını o kişinin kafasına geçirmemdir mesela. |
sonuna kadar... |
ortaligi yikarim sonra kendime zarar veririm okadar yani |
hiç olmadıgım kadar olabilirim |
insanlari kira bilicek kadar ola bilyiorum |
yerine göre degişiyo benim için ve hiç insan fark etmio |
Kötü olmak yere ve kişilere göre değişiyor ama yinede kötü olmamak için iç dünyamızı ve yüreğimizin bizi görürecek iyi yerlere yönelelim..:) |
çoookk kötü oLab!L!rm....:rofl::rofl::skull::skull::skull: |
arkdaşların bir çoğu aynı cevabı vermiş sanırım Yerine göre değişir ve oanki sinire bağlı doğrudur o anki sinrimde eğer bi adamı öldürecek kadar sa hiç tereddütsüz keserim kafasını;) |
oyy oyyy oyy korkulur senden üst komsuu:):) ne kadar kötü olabilirim hiç denemedim ama sanırım çok kötü olabilirim:D:D:D |
olabildiğim kadar... |
kime sinir olduguma bagli |
yerine göre e sinirli ben olabilirm |
bunu tahmin etmek çok zor : ) |
kokain kullandığım sıralar hiç birşeyi gözüm görmüyordu tedavi gördükten sonra akıllandık :D |
Sabır taşım çatladığı zaman .. |
bizm patronla kavga edecek kadar |
hiç olmadıgın gene |
busene fındık tan kaçacak kadar |
ne kadar kötü oluna biliyorsaaa o kadar.. |
sonuna kadar:) |
kayseriye atom bombası atacak kadar:) |
ajdar hayranı olabilecek kadar:P |
kötülük yapanlara iyilikle karşılık vercek kadar^o) |
sonsuza kadar ama olmam :D |
| Saat: 15:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık