![]() |
http://img299.imageshack.us/img299/4803/77564wx1wp1ec2.gif Ne kadar sıcaktı ellerin bilsen “Bırakma” derken İki satırlık mektubunda. Hala o sıcaklık var avuçlarımda Bırakmadım,bırakamadım seni Yalnızlığın soğuk kollarına. Sesimi duymuyorsan da bilmelisin Omzuna hasret bir baş taşıyorum Derbeder gönlümün kıyısında; Hergün o melek uyandırıyor beni Güneşin ilk dansına.Ve ben Yine aynı şarkıyı mırıldanıyorum Titreyen dudaklarımla |
esmer akşam üstlerim vardı ağlamaklı, yaslı birde senli sayıklamalar uyandıran sersem uykusuzlukları... sonra koşmalar, sana varmayan hayali kavuşmalar kendimi delirmiş sandığım anlamsızlıklar... .....ve dinmeyen mola sancıları.... acıma yetişmek isteyen sigaralar peş peşe .....izmariti her söndürdüğümde ........iki parmağımın zaferi diye .........takındığım saçma bir gülümseme .... izini süremeyecek kadar silip süpürülmüş bir aşk meçhul ve kimliksiz bulmak istedikçe karışık şimdi aşk; yamalı bir elbise sırtımda her sevdadan bir parça özlemlerim diz boyu hüzün dekoltem fazla /......bi tarafa sen bi tarafa ben ..............................'v' yamalı bu ayrılık.../ |
Gönül dalgaları ayaz vuruyor ayaz gönlümün sahiline yürek ayak altında, ezik ve çırılçıplak ömür hiba edildi, insanin cahiline kimlere el uzatsam, ya çaresiz, ya korkak pas tuttu düşünceler,eskirken yüzüm tuzdan acı çeşitleriyle yogruldum da pişmedim hiç bir haz alamadım ne bahardan ne yazdan yine de bir ayıpla kem dillere düşmedim susuzluk değil derdim, açlık, ancak huzura ey cirkin kalabalık, toplanın gidin artık küçük bir dünya kurdum, o da geldi nazara tekne karaya vurdu, heyhat! yelken de yırtık ne iz kaldı ne nakış, bir zamanlar bastığım kumlar bir kaç dalgayla, eski halini aldı kokum da unutuldu, taşa döndü yastığım başımın gömüldüğü küçük bir çukur kaldı yagmur nasıl yağıyor, ah nasıl da yağıyor toprak, doyumsuz toprak, yutuyor damlaları her gece gökyüzünden bir kaç yıldız kayıyor ne yıldızlar bitiyor, ne gönlün dalgaları |
YALANMIŞ Sen sevgi nedir bilmezsin Sen aşk nedir anlamazsın Sana hiçbirşey demiyorum Senin cezanı Allah versin Senin sevgine inanmıştım Meğer aldanmışım ben Sende sevgi ne ararki Senin cezanı Allah versin Senden hoşlanmıştım sevmiştim Niye neden yaptın bunu Hani seviyodun hani nerde Hani ayrılmıyacaktık asla İşte bukadarsın sende Sende sözünde duramayanlardansın Neden ümit verdin bana Oysaki ne ümitlerim vardı Ümitlerimide sevgimide yıktın Verebilecekmisin onları geri Yo sana hiçbirşey demiyorum Senin cezanı Allah versin |
Deniz Gibi Biliyor musun? Bir deniz gibisin bende. Kalbimin en derinlerinde sakladığım, Bir türlü çıkarıp bakmaya kıyamadığım. Tıpkı gelinlik kızların sandıklarındaki çeyizleri gibi. Bir an içimi dökmek istiyorum sana Ruhumu yoldaş edip ruhuna , Yağmurlara inat, Onları kıskandırırcasına ağlamak istiyorum. Yeniden ve yeniden yaşıyorum sana aşık olduğum ilk anı. Sen hala haylaz bir çocuksun, Bense sana sevdalı. Bİr rüzgar esiyor uzaklardan, Yanağıma dokunan her meltemde ürperiyorum, Sana bir adım daha yaklaşıyorum. Hüznün sarıyor etrafımı hanımelleri gibi... Ve ben bir kez daha söylüyorum şarkımızı; Ne kadar acı olsan da sen , Ne kadar hüzünlü, Bir o kadar mavisin, Mavimsin... Uçsuz bucaksız bir gök, Ağlayan bir bulut, Dedim ya sen bende bir deniz gibisin... |
gozlerımde dogdu bu karanlık sarkısını yazdım notalarda kın kustum kufur ettım dunyaya dunya halen bıraktıgım gıbı gormeyen bır sekılde yasıyor ıcınde kokuyorum artık buyudum dıye bu yuk agır gelıyor tasıyamıyorum ruhuma karanlıklar coktu anne ele gecırıyorlar benı sen ınsan degılsın dıyorlar neresnde kaldım yasamın neresındeydım ınsanlıgın sevgı dedıgın sey kelımlerde mı kaldı kıtablardamı yazılıydı bu ne bıcım dunya gercek olan kader alnımıza kötümü yazılıydı. yıllar vardı ya bızı degıstıren askımız vardı ya yalan olan arkadaslıgımız dostlugumuz vardı ya menfate donen soyle bana sımdı degısen ney senı özümden cok sevmek sıcaklıgını yanımda hıssetmek kalbımı sonsuzluga acmak sanan bır demet cıcek getırebılmek sana sen oldugun ıcın senı sevıyorum dedıgım ıcın soyle kötü olan benmıydım yalan olan aslında sana deger vermek senı cok seve bılmek sana elbebek gulbebek dıyebılmek sımdı oralı olmuyorum artık duygular bır ruzgarın pesınde suruglendı ve orda kaldı artık bende kaln o masum yurek sımdıu seytanın elınde gözlerimin icinde karanlık düşüncelere saplandı |
http://www.turklove.com/e-kart/dilekler/resimler/dilekler001.gif Seni Diliyorum Sessizliği çöküyor gecenin Alışamadığım kentin sokaklarına Ve biraz masum, biraz sönük Biraz yaramaz, Bir yıldız kayıyor gökyüzünde. Aklıma geliyor yine o şarkı Hiç getiremediğim sonunu belki de cesaretim yok ama yine de sen diyorum. çırpınırken yüreğim sessizce kayarken bir yıldız gökyüzünde Ben yalnızca.. Seni diliyorum... |
Yanlıs bır oykudeyım sımdı yerimi bulamıyorum kaybolmuslugun ıcınde terk edılmıslık korkusu sarıyor bedenımı yanıldım sana guvenmekle savruldum fırtınlarala carpıstım duruldum bır mum sondü icimde belkide kalbım cok fazla kırıldı kım bılır askın kaydıgı yıldız sımdı teker teker dokuluverıyor sen sımdı bırak gıt ben buralarda takılmaya devam edecem benı bıraktıgın yerde benden ote hıc bır sey kalmadı gerıye saydıgım sevdıgım ınsan sen kocamn bır ruyaydın en guzelınden duslerımı susleyen sımdı en buyuk kabus uyanı verıyor ıcımde bır yerlerde |
Yaban Çiçeği Kış tan kalmış Solgun kardelen Ben yorgun serseri Günlerden cumartesi Mevsimlerden yaz Çilek sepetine Yorgunluk topluyorum Arada bir,taze açmış Yaban çiçeği kokluyorum Uçuşuyor beynimde Neşeli kelimeler Kalbim aralık kalmış Çilek kokusu Semayı sarıvermiş |
BEKLENEN Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? Necip Fazıl KISAKÜREK |
| Saat: 19:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık