![]() |
Arife tarif Öyle bi aş olsun ki derim... "Biraz taş biraz hayvan biraz düş" Ve göğe aşırdığım kuş Denizin mor bostanından Süngerim al soğanım Soluğumdan açan lale Mutluluğa geleceğe Yeter ki bir döşün olsun kocaman Bu aş ve bu vurgun seksen kulakta yenir Ve sıkarsa tabiy toplumsal petkan Öyle bir Aşk olsun ki derim... (Sevgi Duvarı) Can Yücel |
şimdi gidiyorsun... GİT !!! oysa senden tek bir damla istemiştim sana kocaman bir deniz sunmak için.. şimdi gidiyorsun.. GİT !!! ne zaman başladı bu hikaye ...anımsamak zor.. gençtim..hazırda fırtınalarım vardı dört nala sevdalarım koymazdı öyle üç beş nöbetleri geceler içimi acıtmazdı böyle.. bir insan bukadar eksilebilir mi ?? !! hatırlarsan.. sesine uyku kaçmış bi adam vardı bu şehrin bi yerlerinde.. düşler ormanının gece bekçisi derdin sen ona.. gözlerinde gizledi o seni.. sen bilmedin.. o adam bendim ! unuttun mu... bak sevdiğin adam gülmeyi bile unuttu ..seni unutamadı .. işin kolayına kaçmadım uğruna ölmedim yani !! uğruna ölünecek sandığım biri için yaşadım hep ... sen bunuda bilmedin... ben bir bakışına bin anlam yükledim.. sen aşka kestirmeden gittin... bir hayatın özetini bırakıp avuçlarıma... şimdi gidiyorsun... GİT !!! bana karanlığın ne demek olduğunu öğretmeden bütün ışıklarımı söndürüyorsun.. bu cehennem cinayetlerini işliyorsun..sonra bunlara intihar süsü veriyorsun.. YAZIKLAR OLSUN ! YAZIKLAR OLSUN ! susuyorsun..susuyorum..susucaklarım bitmiyor... HANİ SEN SEVDİĞİNİ YARI YOLDA BIRAKACAK KADAR YÜREKSİZ DEĞİLDİN ! ? ! HANİ SEN BANA KALKMAYI DEĞİL ! DÜŞMEMEYİ ÖĞRETECEKTİN ! ? ! nerdesin ... nerdesin .... uzun lafın kısası yoktur..anlatacağım çok şey var... hoyrat bi rüzgar gibi geldin.. aklımı hayatımı dağıttın.. şimdi gidiyorsun... GİTTTT !!!!!! daha ayrılığa bile çarpmadan aşk bizden döndü... bir yılan gibi soktun koynuma kimsesiz geceleri... artık ölüm sana dokunamamaktan kötü değil... ama sana dokunmakta yasak bana ... göz çukurlarımdaki karanlık bunu anlatır... sen varya sennnn !!! ALLAH KAHRETSİN ! YANİ ŞİMDİ GÖZLERİ SANA BENZEYEN Bİ KIZIM OLMİCAK MI ? YANİ ŞİMDİ BAŞKALARIMI SEVECEK SENİ .... ben saçlarını okşadığım zaman ellerin öksüz kalırdı.. ŞİMDİ GİDİYORSUN..... GİİTTTTTT!!!!!!!!! anonim |
-Pir sultan ölür dirilir- Bak şu bebelerin güzelliğine Kaşı destan Gözü destan Elleri kan içinde Kör olasın demiyorum Kör olma da Gör beni Damda birlikte yatmışız Öküzü hoşça tutmuşuz Koyun değil şu dağlarda San kendimizi gütmüşüz Hor baktık mı karıncaya Kırdık mı kanadını serçenin Vurduk mu karacanın yavrulusunu Ya nasıl kıyarız insana Sen olmazsan öldürmek ne Çürümek ne zindanlarda Özlem ne ayrılık ne Yokluk ne yoksulluk ne İşşiz güçsüz dolanmak ne gün gün ile barışmalı kardeş kardeş duruşmalı koklaşmalı söyleşmeli korka korka yaşamak ne kahrolasın demiyorum kahrolma da gör beni kanadık toprak olduk çekildik bayrak olduk döküldük yaprak olduk geldik bugüne ekmeği bol eyledik acıyı bal eyledik sıratı yol eyledik geldik bugüne ekilir ekin geliriz ezilir un geliriz bir gider bin geliriz beni vurmak kurtuluş mu körolasın demiyorum kör olma da gör beni Hasan Hüseyin Korkmazgil |
Gitmek Ve Gitmek Gidişler vardır, memleket terkedersin, Gidişler vardır geri dönüşü beklersin Gidişler vardır, gidişe benzemez... Gidişler vardır bir daha o kalbe dönülmez! ! ! Eylül GÖKDEMİR |
Sen Vurdunda Ben Ölmedim mi? Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, mah****a gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun. Yasaklar koydun... Bitmez tükenmez engeller koydun Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara...Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim-titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim-küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına'arka çıktım'olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı -yandım olmadı-taptım olmadı Benden artık pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyorsan Çek silahını-daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? Ahmet Selçuk İlkan |
http://img404.imageshack.us/img404/543/elfbunaslgidiec3.jpg Bu nasıl bir gidiş böyle! Hastalık bulaşmış bir köyü terk eder gibi... Suya sabuna karışmadan akıp gider gibi... Suç işlemişcesine vatanından kaçar gibi... Bu nasıl bir gidiş böyle! İmge toplamak için mi istila ettin yüreğimi! Batırdın bayrağını göğsüme... İsteseydin... Sana el değmemiş ilhamlar verirdim... Gerek yoktu uygarlığımı ateşe vermene! Şimdi... Küllerinde duman tüten... Ve içinde ekmek pişen ker*** fırınların yıkıldığı... Harabe bir bedende soluk alıyor sevdan... Bu muydu istediğin! Yakışmadı!!! Yakışmadı bu galibiyet erliğine../...Sırıttı... Can özüm../..Yaşlı kurdum../..Serserim... Bir zamanlar hasretle bekleyenim... Söylesene... Bu nasıl bir gidiş böyle! Cinayet mahalinden uzaklaşır gibi... Kan davalını görüp saklanır gibi... Bir evi soymuşcasına pencereden atlar gibi... Bu nasıl bir gidiş böyle!!! |
Ask Basit Bir Ask Olsaydı ne kadarda zor "geri dön" diyebilmek...yaşanılan onca şeyi biranda hatırlamayacak olmak ne zor.. sonunda bitti...bitiremediğin,gidemediğin sevda da bitti.daha iyisi olabilirmiydi senin için? en kolay yol buydu.... ihanetinle sarsıldı bedenim... "seni seviyorum" demelerinin arkasında bile başka bir yürek varmış oysa...başka bir yürek için böylesine cesaretliymişsin.. adam gibi adam sandım ya seni.. adamlık bekledim.. oysa bilemedim korkaklığını... tek bir sözün bağlardı beni sana.. sen kendinle savaşırken bile seviyordum seni... bir başkasını sevdiğinde bile... ve bunu bile bile... sonunda bitti... artık ne kendimi kandırıyorum beni seviyor diye nede yalan söylüyorum dostlarıma.. "beni çok mutlu ediyor..." demek oysa nekadarda basitmiş... bu yalanı okadar çok söyledimki... sen o sırada bir başkasını severken... ve ben bunu bilirken... nedersen de bana... seni kaybetmemek için kendime bile yalan söylerken, nedersen de... susmaların zamanı şimdi... odam soğuk,odam karanlık.. duvarlarda iki yüz görüyorum artık... sen ve ortağım... ben neredeyim cancazım... yüreğinin derinliklerinde mi yoksa? seviyormusun beni hala? bak nekadar kolay kendime yalan söylemek... ihanetinle sarsıldı bedenim.. acıdı yüreğim.. bu aşk basit bir aşk olsaydı kabullenirdim gitmeni.. ama basit olmadığı için senin saçının bir tek telini bile bir başkasıyla paylaşamam.. yolları ayrı olanlar birbirlerine danışmazlarmış.. o zaman bana sormadan git sende.. ama unutma; herzaman herşeyim oldun... beni sevmenin bu kadar zor olduğunu bildiğim halde.... |
Sevmeyi bilmeyen ne anlasın Gül yüzlerde solmuş güller açmaz oldu söyle Niçin garip aşıklar düşmüş sefil yüreklerde Sevda bağlarında bülbül feryat eder güle Aşık şem a yanar sevmeyi bilmeyene Kaç aşık bir maşuk uğruna düştü çöllere Umut besledi benim gibi kuru bir gülde Aşık olanın derdi vuslat bulmaktır sevgiliye Naz eder sevmeyi bilmeyen merhametsiz zalimce Kim var benim gibi derde düş olup aşka yanan Bir hayale uğrunda koşan varmı benim gibi yorulmadan Aşk ehlinden olup ölümü bekleyen aşkı tatmadan Varmıdır benim gibi Firavun yürekliye aşk ilan eden Zaman nedir sevmeyi bilmeyene aşk hikayedir Çile dost olur şem a yanan aşığa şerbettir Zehir aşık olan için bir tebessüm ilk bahardır Sevmeyi bilmeyen ne anlasın aşk sevgi nedir? Yılmaz Öztürk |
Artık soru sormayacağım sana, Dilediğini yapmakta serbestsin. Yaşa yaşayamadıklarını... Ama unutma, Zaman her dakika yalnızlıklar yaratır, Beni dinleme istersen, Ama hayat bu, ağlatır. Artık soru sormayacağım sana, Anlatmak zorunda değilsin yaptıklarını Sözlerinden belli, İçinde çığlıklar sakladığın... Ve aradığın, Geride bıraktıklarını... Ama unutma, Seni kimse sevmedi benim kadar, Hatıralarıma dokunma ne olur, Dokunsan ağlayacaklar... Ahmet Beltekin |
NEYLEYİM SEN YOKSAN EGER DÜNYANIN SERVETİNİ NEYLEYİM SEN YOKSAN EGER YAZI, KIŞI, BAHARI NEDE HAKLIYMIŞ MEGER AŞK UGRUNA YANANLAR SENDE BENİ YAKIP GİTTİN GEÇEN YIL BU ZAMANLAR ELİMDE YOK ADRESİN ŞİMDİ BİLMEM NERDESİN AŞKININ ÖDÜLÜMÜYDÜ HABERSİZCE GİDİŞİN SANA ÖYLE HASRETİM BU TEMMUZ AKŞAMINDA NEYLEYİM SEN YOKSAN EGERNEYLEYİM İSTANBULDA ferdi tayfur : neyleyim sen yoksan eger |
| Saat: 23:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık