![]() |
ben bu siteyi nette gezerken kazara buldum ve bu güne kadar görmediğime gerçekten pişmanım sevgiyle kalın |
slm millet hosgeldim bildiklerimi ve öğreneceklerimi sizlerle paylasmak dileğiyle |
slm Ben tesadüf eseri buldum bu siteyi.Yeni üyeyim daha bir kac dakika oldu üyeliğim.İleriki zamanlarda nasıl bir site olduğunu dile getiririm.Ancak hep şunu beklemişimdir.Samimiyet ve paylaşılan konularda saygı sevgi ve virussuz bir paylaşım olması taraftarıyım. |
Eee bende geldim burdayım işte İzmirden geldim hemde siteyi googlde arama yaparken buldum güzelmiş yane |
SeLam ArkadaşLar Msxlabs.org'u nasıl tanıdığım kimi ne kadar ilgilendirir bilmiyorum ama; geçen iftara gelen arkadaşlardan birinin sayesinde öğrendim bu siteyi.Onun nasıl tanıştığını merak ediyorsanız o da googleden buLmuş :) Kısaca dikkat çeken bi site ve oldukça detaylı ilginç konuları var.Bizi Düşünüp de siteyi açan admin arkadaşlara teşekkür ediyorum. |
slm msxlabs tanışmam tamamen tesadüf şuan forumda ve sitede çok fazla gezmesemde gerçekten sağlam kişiler tarafından hazırlandığını anlamak zor diil.burda olmanın gerçekten yararlı ve zevkli olacağını düşünüyorum...:D :D :D :D |
:smiley32: ÖNCELİKLE HERKESİ TEBRİK EDİYORUM BÖYLE BİR PAYLAŞIMDA BULUNDUKLARI İÇİN BU FORMU HERKESE TAVSİTE EDİYORUM ..İNŞALLAH BEN DE FAYDALI OLABİLİRİM..SAYGILARIMLA:smiley32: |
meraba ben grennday msn den sweetim.com zayesinde sizinle tanışma fırsatı buldum.site bayağı ilginç diyerlerine hiç benzemiyor.henüz yeniyim bu sitede.inşallah devamı gelir. tanıştığımıza memnun oldum iyi geceler GREENDAY. |
Selam dostum siteniz cok hosuma gitti bir arkadasin tavsiyesi üzerine kayit oldum ve cok hosumada gitti umarim sik sik görüsürüz insallah selamlar. |
internette dolasirken gozume takılddi masa ustum de msn nem silinmis ttiii birdeen buraaya girdiiim ama guzeel bi sitteee(H) |
| Saat: 06:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık