MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

rehali 27 Ağustos 2007 08:37

SLM BEN SİTEYİ GOOGLE DE MSN HAKINDA BİLGİ ARARKEN BULDUM .KENDİMİ TANITIM BEN MEHMET ALİ ÖZEL BİR HASTANEDE BİLGİ İŞLEM OLARAK GÖREV YAPIYORUM

KettoKero 27 Ağustos 2007 08:46

Aiko kuzen onerdi.

KANTOS 27 Ağustos 2007 10:31

SELAM BU SİTEYİ İYİ Bİ DOST TAVSİYE ETTİ. BÜTÜN SORULARINA CEVAP BURDA BULABİLİRSİN DEDİ. UMARIM HAKLIDIR

eXeLLanC 27 Ağustos 2007 14:49

herkese slm ben cafer.Bu siteyi istanbuldan hellboy726 abim sayesinde üye oldum ve çok beğendim...

serkan_kaf 27 Ağustos 2007 18:09

ben serkan kara kalem çalışmalarım var. ve internete yeni bağlandım.karakalem resimleri görebilmek için serserice geziniyordum.sizin bu sitenize çarptım bu sevindiricibenim için site hoş etkinlik dolu seviyeli tşk. serkan

cecilee 28 Ağustos 2007 01:38

çok güzel bir site içinde kayboluyor insan sanki..okadar cok sey var ki çok emek verildiği belli tesekkür ederizz...bende tesadüfen bulmustum :) ama iyiki bulmusum..

by feci 28 Ağustos 2007 12:48

Merhabalar ben by feci nickimdede görüyorsunuzdur daha önce çok rastladım fakat birden içimden girmek geldi msnde arkadaşımın ne dinliyorum özelliğinde adres vardı biliyordum Temasıda çok harika ilgi çekici kaliteli olduğunuda ortaya koyuyor bu sayede benimde sitem vardı fakat server hacklendi ve bizim sitede gitti :( arayış içersindeyim Mükemmel bir site :.:.SaYgIlAr:.:.

civat 28 Ağustos 2007 15:08

urfada köylerinde yaşarım evli iki çocuk babasıyım ve ttnet cafe 'im var bir'de 40 dönüm fıstık tarlam var ve beni aranıza kabul ettiğiniz için teşekürler saygılar..

EndopLazmik 28 Ağustos 2007 15:56

Google a Windows Themes yazdım karsıma ilk bu site cıktı.. icerik gercekten cok guzel tebrik ederim...

PiSDj 28 Ağustos 2007 16:55

Selam Ben 7/24 Pijlik Yapan TurnTable(Djmixer) Ve Break Dans Yapan Hayatını Rap Ve Hip Hop Uzerine Koymus Birisiyim Sitenizi Hareketli Gif Resimleri Ararken Buldum Buldugumada Hiç Pişman Olmadım Tüm Forum Üye VE Yetkililerine Saygı Sevgi Selam...

alix xl 29 Ağustos 2007 11:31

selamlar ben bu siteye bi arkadaşımın önerisi üzerine girdim ve üye oldum cokda iyi yapmışım cok güsel bi site...

arkadaşlar ben bu görüntü resmini nasıl değiştirecem bi yardımcı olursanız..

rambo67boy 29 Ağustos 2007 12:52

merhaba öncelikle cok tesekkür ederim bu siteyi sans eseri bir program ararken buldum ve cok memnun kaldim ben almanyanin bielefeld sehrinde yasiyorum

NeTWoRK 29 Ağustos 2007 17:34

NASIL TANIŞMAM ONEMLI DEIL ONUN KARISMASI YETER ARTAR BILE :D KARISMALI SITEYE KIM TANISMAK ISTEMESKI WALLA DIGER FORM SITELERINE ALT UST EDER BURAYI KURANLARA TSK EDIYORUM. MUHTESEM OLMUS BENCE BİGİ VERMESIDE SAHANE WALLA TAM CAHIL INSANLARIN BILGI OGRENEBILCEGI YER ORNEGIN BEN :D HERNEYSE BU KARISMALI SITEYE UYE OLDUGUM ICIN MUTLUYUM

:) :) :) :) :) :) :)

tugrulgulersoy 29 Ağustos 2007 17:39

ben msxlabs tan başka bir site tanımıyorum artık:)

elfgzl 30 Ağustos 2007 02:25

iş yerımde bulunan bir arkadası chat yaparken yakaladımmmm :):) onun sayesınde tanıstım siteyleee :D:D sessiz_dj tsk ederım :D

Misafir 30 Ağustos 2007 10:07

sağol canım babam(sancaker1001) her zaman yanımda olman ve doğruyu göstermen çok güzel. Babaların kralı sensin msx i tanıdık sayende gercekten iyi insanlar varmış burada;:):) ayrıca ablam (gizemli_88 ) özel teşekkür sağolun .... sizlerin güvenine her zaman layık olacağım...

unicorn_1976 30 Ağustos 2007 11:44

sitenize ismimden de anlaşılacağı gibi unicorn resimleri ararken rastladım
ilgimi çekti açıkçası fantastik geldi. üye olup daha fazla bilgi almak istedim. umarım siz bana bende size yararlı olabiliriz.

cadic 30 Ağustos 2007 12:09

msn hakkında arama yaparken desek :D Acıkcası heerkese kolay gelsin!:tender::turkiye::smiley32:

HIGHWOLTAGE 31 Ağustos 2007 04:10

GOOGLE :D space'ime video kaydetmek ve oynatmak istemiştim bi baktim orda bi ışık var hmn içine girdim ve burdayım COK MUTLUYUM :) dehşet bi site inş. itibarimiz yükselir :muz:

terrain 31 Ağustos 2007 11:22

suan adini hatrlamadgm bi dosya ariyordum bu sitede buldum indirirken uye olym dedm pek fazla gremedgm icn site hakknda hcbsey blmiorum ama kisa zmanda ogrencm insallah:)

arslan_92 31 Ağustos 2007 12:06

ÇOK GÜZEL Bİ SİTE.bana bu siteyi kuzenim vip kullanıcı olan ahmetgns tavsiye etti
.bende kayoldum.gerçektne güzel bi site

rakşin2727 31 Ağustos 2007 13:43

merhabalar ben fahri sitenizle rastgele tanıştım! msn hata kodu çözümlerini ararken karşıma çıktınız nasıl anlatsam bilmiyorum ama sitenizin ana giriş sayfası çok dikkatimi çekti bence mega süper olmuş!. içeriğide çok süper
insanın hayal gücünü zorlayan tasarımlar .Benim sizden bir ricam olacak ben bir şirkette çalışıyorum GHDSL adlı bir internet ağı kullanıyoruz buda bana haliyle baya bir yasaklama getirdi ben msn i kullanamıyorum ne kaar yol varsa denedim ama olmadı .Hata kodu 800701f4 veriyor çözümünüveren siteye bile giremiyorum ne yapmalıyım sizden acilen cevap bekliyorum . msn siz bir pc düşünemiyorum şim:*(diden teşekkürler eder çalışmalarınızda başarılar dilerim! :*(

Professionals 31 Ağustos 2007 13:54

Bende bu siteyi msn araçlarını ararken buldum yani rastgelede denebilir. :D

BsM 31 Ağustos 2007 14:15

arkadaşım sayesnde :)

pegasus2163 31 Ağustos 2007 22:42

öncelikle benide aranıza kabul ettiğinizden dolayı çok teşekkür ederim sizleri tanıdığım için ayrıca çok mutlu oldum ve siteyi mükemmel buldum açıkçası inşallah bende aranızda olduğum süre içerisinde sitemize nacizane katkıda bulunmayı çok isterim son olarak saygılar daima bizden sevgiyle kalmanız dileğiyle...

siyais 1 Eylül 2007 03:44

Herkeze merhabalar, arama motorundan buldum burayi ve iyiki bulmusum :) neden daha once bulamamisim burayi diye uzuluyorum bile aslinda :D

obahasan 1 Eylül 2007 11:25

slm ark lar ben bu site de daha yeniyim siznasılsınız:)

uykucu_prens_213 1 Eylül 2007 12:19

:turkiye::turkiye::turkiye:
msn programı arıyordum buldum ama galiba güzeldir [STRIKE][/STRIKE]
:turkıye:

perfectionist_human 1 Eylül 2007 12:43

MERHABA ARKADAŞLAR,

SİTEYİ ÇOK BEĞENDİM AMA YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN BİRAZ ÇÖZMEM GEREKİYOR.. BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... ;)

reiko 1 Eylül 2007 16:50

GERÇEKTENDE MUTESEM BİR SİTE BU .benide kabul ettiğiniz için hebinize ayrı ayrı tesekürle

arrjin 1 Eylül 2007 23:10

resim ararken tesadüf bu sitteye baktım iyikide baktım

estudiantes 1 Eylül 2007 23:21

virtuecat kaydetti beni bu siteye ve cok sevdim simdiden bu siteyi

tanemm 1 Eylül 2007 23:29

merhaba ben tanem ist dan bi arkadaşımdan aldığım programda sizin adres vardı. o programı çalıştıramadık bende sizin adrese girerek üye olmaya karar verdim. sitenizin görünüşü hoş ilgimi çekti. umrarım aradığım programları bulurum burda. nezaketiniz için çok çok teşekkürler.

scabos 2 Eylül 2007 01:24

Selamlar,
Sitenizle tesadüfen tanıştım ama güzel bir tanışma oldu. Meltem cumbulun Gönül Yarası filimde söylediği türküyü arıyordum (Etek Sarı Sen Etekten sarısan) Sitenizde bu türküye hakkını vermiş desem yalan olmaz:$ bu hoş karşılama hoşuma gittiğinden üye olmaya karar verdim.Tebrik ederim sizleri türküye hakkını vermişsiniz.
:P:P:P:P

MüLTeCi_1 2 Eylül 2007 01:47

google sayesinde buldum gercekten çok büyük bir içeriğe sahip bir site aradığın herşeyi rahatlıkla bulabiliyorsun bu durum benim gibi bir çok arkadas içinde can sıkıcı bir durum olabiliyor aslında paylasım yapamamak gibi bizede paylasıma saygı göstermek kalıyor

kabus 3 Eylül 2007 10:41

selam :)
ben siteye karanlıkla ilgili bir şeyler bulmak için, ben karanlığı çok severim karanlıkla ilgili bir şeyler ararken bu siteye üye oldum ben liseyi bitirdim allah izin verirse de üniversite sizlerle tanıştığıma memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle ;) by

SaMa 3 Eylül 2007 13:20

Selamlar Herkese...:)
Ben bu sityi tesadğfen Google'da buldum...
Japonca ile ilgili dersler,birlgiler vs. araştırıyordum karşıma bu site çıktı...
Japonca il ilgili her içeriğe sahipti ve çok güzel bilgiler vardı,
ana sayfayada göz atınca üye olmaya karar verdim çünkü site olabilecek her türlü içeriğe sahip...
Site çok güzel ellerinize emeğinize sağlık herkese iyi forumlar....;)

killer_bean 3 Eylül 2007 13:26

aslında benim böle bi siteden haberim yoktu taki kankam pesimist bize gelene kadar forma girdi chat falan yaptı aslında chati sevmem girmrmde fakat baktım burdaki chat seviyeli hoşuma gitti ayrıca formu çok beğendim yapan kardeşimin ellerine sağlık sonra üye oldum yani msxlabsla kısacası böle tanıştım...

pasa35 3 Eylül 2007 20:28

sitenize tesadüfen rasladim ve cok ilgimi cekti,burda iyi zaman gecirecegime inandim.Ayrica yeni dostlar arkadaslar bulacagima inaniyorum.Umarim sizlerde beni tandiktan sonra benim ictenlgime inanirsiniz.Saygilarimla pasa35

H€L€N 3 Eylül 2007 22:48

merhaba burayı googdan buldum üye olmadan içeriğinizi inceledim ve hoşuma gitti ve üye oldum

Laurana Amy 3 Eylül 2007 23:36

Merhabalar!

Aslına bakarsanız fantastik kız resimleri arıyordum googleda ve birden karşıma bu site çıkıverdi. Görür görmez sevdim tabii ki. Her sitede kulandıım Laurana nickini burada da kullanmak istedim meğer başka Lauranalarınız da varmış. Bİ ay kadar kendime bir nick aradım durdum. Sonra aklıma bir hafta önce bitirdiim Lanetli Topraklar kitabındaki Amy karakteri geldi. İlk ölen o olmuştu ama çok sevmiştim onu. Neyse. nickimi de bulunca hemen kaydoldum zaten

murat23 4 Eylül 2007 05:29

selamlar ben sitenizin eski bir üyesiyim.Daha kuruluş aşamasındayken clearsky023 nikiyle katılmıştım.Sonradan site adresiniz değişti.Uzun süredir internete pek vakit ayıramadığım için yoktum.İnşallah bundan sonra sizlerin çalışmalarını daha yakından takip edeceğim.Saygılarımla

wedamix 4 Eylül 2007 15:59

walla rastgele oldu desem çünkü karakalem resimlerine karşı ilgim var ama nedense yetenegim yok.buradaki resimleri gördüm ve çok begendim ayrıca çok özendim :Ddaha birçok resme göz atamadım o yüzden üye oldum ve diğer arkadaşlarımada tavsiye ettim.burası mükemmel yaaa iyiki buradayım

Sigarasekicilmez 4 Eylül 2007 18:11

benim sık kullanılanlar listeme eklemişim ama hangi ara ve ne zaman ekledim hatırlamıyorum :) bu gün bu neymiş bi bakayım dedim ve üye oldum:) dilerim ofiste sıkıldığım dakikaları doldurabileceğim güzel bi sitedir ki şimdilik çok beğendim:) bakalım hayırlısı...

betarix 4 Eylül 2007 19:50

slm ben beatrix kendi capimda iyi bir bilgisayarkullanicisiyim ancak bu siteye uye olduktan sonra daha ogrenecegim cok konu oldugunu anladim site kurucularina ve yoneticilerine teskkkurler uye oldugum icinde hic pisman degilim iyi calismalar

esperanto_fo 4 Eylül 2007 23:17

slm.valla ben ööle nü tablo arattırırken karşıma çıktı.ve site ööle canlı geldi ki bana .üye oldum.şimdi detaya igremicem zaman kısıtlılığı yüzünden.daha sonra iice gezmek için vakit kolluyorum.ama ilk intiba güsell.teşekürler

halil_sycho 5 Eylül 2007 01:34

SLM BEN HALİL BURDA OLMAKDAN MUTLUYUM LAKABIM SYCHO SİZDE ÖYLEDERSENİZ SEVİNİRİM iyi forumlar

güngörmüş 5 Eylül 2007 01:51

selam bende bir tesadüfle kendimi bu sitede buldum ilgimi çekti umarım iyi vakit geçiririz hepinize selamlar

volture 5 Eylül 2007 02:05

2006 yazında başladı büyük macera...
google arama motoruna yanlış yazdıım birşey yüsünden "mavi karanlık"die bir site çıktı karşıma...dedim bir bahkayim şuraya neyin nesi_??? nasıl biryer_??? hemen girip bahktım üye oldum...ama fazla sürmedi...2 gün sonra bir tartışma yüsünden ilk üyeliğim iptal edildi...ama ben "crayz" durur muyum_? ıı durmam...dedim ben bu siteyi bırakmam...hemen yeni bi üyelik aldım...(=sora annadım kie orda akıllı uslu durmak lasımmış:)) işte o günden bu yana ben de bu büyük ailenin içindeyim ...ve de bundan dolayı çok mutluyum!!! sonsuza kadar "MAVİ KARANLIK"

zuzucadii 5 Eylül 2007 13:18

en son gelenlerden biriyim heralde.. bu siteyi erkek arkadaşım tavsiye etmişti.. pc me format atmıştım msn plus,çoklu oturum ararken en dogru yerin burası oldugunu sölemişti bana.. ondan sonrada burdayım ve aranızda kalıcı olmak dileğiyle..

Saat: 04:44

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık