![]() |
yanlışlıkla buldum desem yalan olmaz :) |
Bir Perşembe Gecesiydi... Ve Türkçe Sınavıma Çalışıyordum. Bir Konu Araştırırken Diğer Sitelere Göre En Kapsamlı Anlatımı Bu Sitede Buldum İyikide Bulmuşum Bu Siteyi Sewiyorum I Love You MsX --> --> <3 MsX MsX ---> ---> Bu Site Süper Herkeze Tavsiye Ederim :) |
Kusursuz............. |
gogıla rastgele forumlar yazıp bulmaya herzaman:P:P:P:D:D:D zamanım böyle bitiyo abi yaaa(O)(O)(O)(O):banana::muz::noangel::noangel::dede::dede::dede::sus::sus: :sus::cop::cop::cop::dans::poke::poke::bck::turkiyem::turkiyem::turkiyem: |
Bnim çok acil simple past tense falan onları öğrenmem gerekiodu herşeyi aradığım herşeyi burda buldummmmm spppppp ondan sonra üye oliim dedim dahada vazgeçemedimmmm spppppppp(Y):smiley9: |
Ödevlerim için her zaman bu siteye giriyordum.Bugün "Madem hep bu sitedeyim,üye olmazsam olmaz" diye bir düşünce geçti aklımdan.Ve bu siteye böylelikle üye oldum.Gerçekten harika bir site.İyi ki tanışmışım burasıyla :tender: Gerçekten iyi ki varsınız.Artık bende buradayım :) Kısaca kendimden bahsedeyim:Benim adım Erva.Aksaray'da yaşıyorum.Gerçekten yabancı ünlüleri çok seviyorum.Özellikle One Direction grubunu.Müzikleri,görüntüleri her şeyleri çok iyi bence.Umarım burada bir çok iyi arkadaş edinirim.Sizinle tanışmak çok güzel.İyi günler :) |
Bilgisayara Msn inderecektim dayıma sormuştum o da bu siteyi vermişti. Öyle garip birşey işte. |
Ödevimi yetiştiremeyeceğimi düşündüğüm bir gün msx'in yardımıyla ödevden 100 aldım. Bu nedenle tanıştım. :dede: |
bunu okuduysan ve siteyi sevdiysen mesajı begenceksin arkadaşş.. başka çaresi yok |
Alıntı:
:P:) AYNEN :D :naughty: |
| Saat: 11:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık