![]() |
Telefonumun güvenlik kodunu kırmam gerekiyordu googledn aradım önüme ilk bu site geldi baktım üyelik istiyo bide sorduğum sorulara cevap alabileceğim bi site hemen kayıt oldum ve iyi kayıt oldum :-) |
Ben 8.sınıftayken performans ödevimi arıyordum karşıma birden msxlabs çıktı ödevimi buradan yaptım.Bu site bana çok güzel geldi ve üye oldum yaklaşık 1 yıldırda kayıtlıyım. |
Saygılarr MsXLabs anlamı vedir nasıl okunur :) |
Alıntı:
|
Google'den forumlar demiştim hepsine baktım ancak saçma sapandı MsX geldi karşıma bu site güzel dedim sonra gitgidede ısındım. |
facebookdakı onay kodu yuzunden :D google da ararken sorunu cozmek ıcın bırden msxlapla garsılasdım ve bırakmadım :D |
Ben ödevlerimi yaparken hep bu siteden yapıyordum ve dedimki ben madem herseyımı bu siteden yapıyorum kayıt olayım barı ve oldum ve msxlabstanda cok mutluyum :rose: |
Kısaca google tanıştırdı. |
Merhabalar! Sitenize Japonya'yı araştırmak için girdim. Ve böylece içim kaynadı sitenize. |
İlk önce merhaba...Sitenizle tanışmak bir mucize olmuştu!Hikaye:Kışın bir gece.Googleda müzik dinlemeyi arıycaktım...Yanlışlıkla mscl yazmışım.Sonra karşıma bu site çıktı!Siteyle böyle tanıştım...:-#;) |
| Saat: 06:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık