![]() |
Baktım site güzel kurulmuş bazen bana yardımcı olan konular gördüm derken.Kaydolmuşum :D |
Ödevimi yaparken karşıma hep bu site çıktı.Geçen gün gözüm takıldı ben de üye olayım dedim.Tek üye olmadığım yer sanırım.Abartı yapıyorum.8-| |
Cevap yazmıştım galiba bu konuya ama olsun. Bu site mükemmel ötesi bir site Türkiye'nin 1 numaralı .org ' lu sitesi bile olabilecek kadar iyi. Ben ne kadar bir şeyler yazsamda bu site için yeterli olmaz.Geçelim konumuza. Ben bu siteyle google'de tanıştım.O günü hiç unutmam 5.Sınıf Fen ve teknoloji ödevimi ararken buldum bu siteyi.Onda sonra baktım içeriklerinize ve hayran oldum tam benlik bir site olduğunu ilk günümden anladım. Bu Siteyi Yaratmakta Emeği Geçen Herkese Teşekkürler! I (L) You MsxLabs |
Ödevlerimi yaparken buldum.Çok güzel bir forum artık giriyorum ama daha yeni üyeyim |
5 yıl ödevlerim çoktu ve sürekli araştırma yaparken en iyi veriyi burd buluyordum,2 sonra sonra msxlabs a girmeye karar verdim ve çok mutluyum iyi varsın msx... |
bu şiteyi çok beğendim çok güzel(H) |
Bir konuda araştıma yaparken girmiştim ilkokul yıllarında sonra vazgeçilmezim oldu neye bakıcaksam ilk bu sitede aramaya başladım sonra neden hep ben misfirim birazda ev sahibi olayım dedim :) |
Daha önce 2 üyeliğim vardı fakat 1i ban yedi diğerinin şifreyi unuttum.Bunu 2012'de [kısaca bugün actım]:D |
Bir pazar günüydü.Ödevler yapılmamıştı, öğretmenden dayak yeme korkusu içime çoktan sinmişti.Büyük bir telaşla "ödev ödev!" diye bağırıyordum.Sonra aradığım cevabı bulmuştum.Farenin sol tuşuna bastım ve karşıma mavi bir ekran çıkmıştı.Mönitörün ayarı en yüksekteydi ve ışıktan gözlerimi kısmıştım.Ardından tüm oda mavi bir karanlığa bürünmüştü.Ben içimden "Aman Tanrım bilgisayar kafayı yedi, mavi ekran hatası verdi!!" diyordum fakat aradığım cevabı aslında o zaman bulmuştum.Gözlerimi yavaş bir şekilde açıyordum ve gördüğüme inanamadım.MsXLabs diye bir site ismi gördüm en başta, aşağı indiğimde "İşte aradığım cevap bu!!!" dedim yüksek bir sesle ve ödevi defterime geçirdim.Sonra siteyi gezmeye başladım.Üye oldum ve hayatım o andan itibaren değişmişti.Bazen ben ona sorular sordum bazende ben sorulara cevap verdim.Yıllardır bu sitedeyim ve ayrılmayıda düşünmüyorum.İşte benim MsXLabs'la tanışmam böyle oldu... |
ben buraya arkadaşımın tavsiyesiyle geldim ve iyi ki gelmişim en iyi forumu türkiyenin bence :D |
| Saat: 10:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık