![]() |
her ödevimi googleye sorduğumda her zman öncelikli olarak bu sayfa karşıma çıkıyordu. çoğu kişinin üye olduğunu ve hepsinin akıllı bir insan olduğunu düşündüm. ben de msxlabs a üye oldum |
Alıntı:
iyi cevap... |
ben hyoakie takma isim tercih etmeyi seviyorum benim özel bi maceram yok ben araştırma yapıyordum her siteyi tarıyordum ve bu site çıktı tıkladım ve güzel bir forum olduğunu fark ettim sonra geçen günlerde öğretmenimiz forum sitelerine kayıt yapmanız cevaplama isteğinizi arttırır gibi bişi söyliyince aklıma tek siz geldiniz bu kadar (ff)(ff)(ff) |
günaydın arkadaşlar açık lisde okuyan varmı bişey soracam ---------- Mesaj tarihi 09:34 ---------- Önceki mesaj tarihi 09:29 ---------- kimye yokmu ---------- Mesaj tarihi 09:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 09:34 ---------- açıklise de okuyan |
Slm Sitenize yabancı değilim daha önce üyeydim uzun zamandır gelmiyordum sadece aklıma geldi gördüğünüz gibi yeniden Destination :) |
Herkese merhaba (çok sık karşılaştıgınız bir başlık eminim) :) valla aslında sürekli bilgiye ihtiyacım oldugunda girip bakıp cıkıyordum sonradan farkettım kı buradakıler bı aile gibi e bende bu aileye dahil olmayı istedim ve aranızdayım :)) tabi ki sorularım da var herkese tekrar merhaba :) |
Öncelikle herkese merhaba ben Dmaness oyunlardan tanıyan olabilir. İyi günler geçirmek dileğiyle... |
mehba ben yusuf busite çok güzel hem derslerimi burdan yapıyorum müthiş bir site |
avatar resmi ararken bu siteye denk geldim harika bi forum sitesi |
tamamen bir tesadüf fakat iyiki rastlamışım çok süper bi yer |
| Saat: 10:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık