![]() |
benim bir gün ödevim vardı bu nsiteye girdim işte abla |
ben kardeşim sayesinde buraya üye oldum çok güzel bir site burayı çok sewdim <3 |
MSXLABS a En çok Ders Konusunda Yardım Alıyorum Ve Her Ödevimde Bana gerçekdende çok yardımcı oluyor teşşekkürler MSXLABS :D;):) |
boyumun nasıl uzayacaqı hakkında bilqi öqrenmek için internete qirmiştim karşıma bu site çıktı ve qerçekten süper bii sitee sizlerii çok sewiyorum sohbet etmek isteyen varsaa.. edelim ---------- Mesaj tarihi 01:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 01:26 ---------- sizin cinsiyetiniz nedir |
Alıntı:
---------- Mesaj tarihi 20:23 ---------- Önceki mesaj tarihi 20:23 ---------- leaaaaaaaa |
bilmem:*( |
ARKADAŞLARIMIN TAVSİYESİYLR ÜYÜ OLDUM BANA DESTEK OLUN ARKADAŞ OLUN BEN,MLE :d :d |
Ben sıkılıyorum dar geliyordu duvarlar bana duvarlara sıkışır oldum.Ödevimi yaparken bu site geldi ve ben buraya üye oolmak istedim ve sonunda oldum... |
Merhaba Ben Kaan Yaşım 16 Ankara'da yaşıyorum . Komik biriyim Yazım kurallarına Uyarım uymayanları Uyarırım Hiç bir zaman " Okby .s.s " V.B Kelimelerim Olmamıştır Foruma Daha Çok Bilgisayar'Dan Veya Tabletten giriyorum :) Şimdiden Herkeze Başarılar dilerim :)(sw) |
bende google de gezinirken tesadufen girdim bu siteye bır daha çıkamadm emeği olan herkese saygılar teşekkür ederiz... ---------- Mesaj tarihi 23:49 ---------- Önceki mesaj tarihi 23:43 ---------- kaancım yazım kurallarına dikkat ediynda herkez diye yazılmaz o kelıme herkes diye yazılır:) |
| Saat: 06:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık