![]() |
Ben msxlabsı bişiler ararken tesadüfen buldum ve üye oldum artık msxlabsla iç içeym :D |
S.a iyi forumlar herkese mann.. Siteyi daha ilk günlerinden bu yana bilirim.. En başta tr.gg olarak açılmış sonrada .org a taşınmıştı ) Site kurucusu bizzat arkadaşımdı.. xat chatı olurdu sitede ordan konuşulurdu.. Sonrada sanal alemle tamamen ipleri kopardığımdan dolayı birdaha ne nete girdim nede siteyi ziyaret ettim :) Bu aralar nette takılıyoruz birşeyi araştırırken burda buldum kendimi.. Dedim madem üye olalım :) |
Ben inci.nasıl vampir olunur diye araştırdığımda çıkan sayfalardan biriydi aslında :) şu an bağlılık durumları yok ama güzel bir site. |
bir araştırma ödevim vardıı ve birden bire karşıma çıktı bende üye olayım dedim :) |
ben kardeşim sayesinde tanıştım burayı çook sewiom çok güzel bir site :))) |
kojiro_hiyuga kullanıcı emir sayesinde okulda akıllı tahtada tanıştım :D :D |
Ödev yaparken onume çıktı ama birazda ablamın katkısı var |
slm ben Askerim oylesine internetde bos bos geziyordum ve siteyi gordum ve 1anlik girmeye karar verdim ve girdim iste bu kadar....D |
Konu ararken karşıma çıktı,fare imlecini gezdirirken çıkan sesler ilgimi çekti ve şöyle bir tur atayım dedim o gün bugündür yörüngedeyim. |
Merhaba, ben KlavyeHırsızı araştırma yaptığımda birçok kez bu siteyi buldum . Bende bu siteye üye olmak istedim . Artık birşeyi öğrenmek istiyorsam burdan önce arıyorum bulamazsam forumda soruyorum . Teşekürler Msxlabc Mk |
| Saat: 13:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık