![]() |
orhun anıtlarını yazardım :D yazayımmı :D kızarsınız yazmam çok uzun :D |
Vallahi yazana kadar buğulanmıs cam kalır mı bilmem :D Bugün İstanbul'da bir yağmur kokusu var.. |
Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım derdim:) |
yaşamak mıı hayat mı buuuu :D |
92li rockçı gençlik :P |
krala selam damara dewam |
|
sigaramın dumanı sen:D |
kalp kalbe karsıdır:) |
kalp kalbe karsıdır:) |
[STRIKE] varmı cesaretin aşka bak şimdi kalbime param parça göz yaşlarım karıştı yağmura damla damla sevdan kanıyor yüreğimde hala kokun burnumda nereye baksam senin hayalin var orda takılıp kaldım beraber geçirdiğimiz zamana bak gökyüzündeki dolunaya gözlerime bakarcasına söyle bana neyin uğruna kıydın aşkımıza haa hani benden başka kimse yar olmazdı sana yazıklar olsun terkedip bıraktın beni tek başıma canın sağolsun varlığın yeter bana ama şimdi mutlumusun uzaklarda yaşıtlarımızın hepsi oldu hatıra arada sırada hatırla unutma sen beni çoktan unutmuş olsanda sevdam sonsuza kalbimdesin hala paramparça resmine baktıkça damlıyorum uzaklara aklımdan çıkmıyorsun bebeğim ne olur anla anla karşılaştığımız ilk gün gibi geliyor adeta aşkın gözü kör ola öksüz kaldım yolunda senden sonra sevemedim bir daha bıraktın acılarla yalnız kaldım sonunda bir daha sev gülüm bir daha |
aşk;tutku ve gözün kör olma durumudur...sevgi ise bağlılık ve sadakattir;) |
(L)Ö&A(L) |
ellere umut bağlamadım;) |
S.O.S |
yine buğulandım silen yok:D |
yıka beni:D:D:D |
Çok kirlendim :D |
yalan |
Artık beni ruyanda bile göremezsin!!!!!! |
Rock & Evanescence |
Gitme SevgiLim... |
karmakarışığım,hatta yarı ölü sayılırım :P |
HeLp Me |
SagOpa KajmEr.. |
İNSAN BİR KERE SEVER;BİR DAHA SEVEMEZ Kİ :hih!: |
dandanakan savaşı 1040 yılında selçuklularlan gasneliler arasında oluşmuş :D :P |
kendimden geçmiş bi şekilde buğulanmış cağğğğğğğğmyuıhauhuahm hep bunu yazıyorum |
keşke biraz anlasaydın beni.. |
canın cehenneme!! |
P.u.s.a.T |
Sen ben, ben sen .... |
aşk ise aşk =%50 yasam %50 ölüm..ortası yok:S her ikisinde de ucurumun kenarındasın ve hazırsın o tek adımı atmaya.. |
Ay Işığında Saklıdır... |
depresyondayım unutuldum aldatıldım:*( |
Bu Gece Son |
seviyorum işte |
Özlüyorum İmkansız Geliyorsun Bana ... |
mesgul...bes kurus, kadife....latife, kaymak......kamyak:rofl:,kokart.....kakort:moo: işte karakızım ve benim yanlıs telafuzumuzda son nokta :faint::muz: |
hocam a(bunu unutmuşsun):noangel: |
sevmek ve karsılıgını gormek kadar guzel bırsey yok..... |
herşey herkes iğrenç:*( |
Ay Işığında Saklıdır... |
|
Senmiydin Sevgilimi Çalan....Anladım ki Dostluklar yalan... |
Bunca yıllık ömrümü sende kalan gönlümü Yüzümdeki kırık tebessümle topladım hediye yaptım Kendimi getirir verirdim ama Bende kalan tek vasfın gurur yaptım Asla sevmedim yine gözümde bi damla yaşsın ..AŞKIM.. |
onur (L) mehtap |
olmaz olmaz deme hic,olmaz olmaz sevgilim..zaman neler gösterir belli olmaz sevgilim:muz: |
hey sen ;) |
mantı seni çok seviyorum... :D |
| Saat: 23:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık