![]() |
açıkcası bu siteye yeni kayıt oldum ama çok güzel formatta olduğu için site içinde gezmekten zevk alıyorum bilgileriniz için sağolun :) |
selam dostlar. ben Ali, yazacak çok bişey yok yaşım ilerlemiş olduğu halde bilgisayarla tanışalı çok olmadı. şimdilik basit programlar ve internet gezintileri ilgimi çekiyor. ama sizlerin de yardımı ile başka birşeyler de öğreneceğime eminim. Sitede emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkesten Allah razı olsun. Hepinizin eline koluna sağlık |
selamlar herkese ben bi arkadaşımın isteği üzerine girdim ve cok beğendiim gayet güsellll...:D |
Tek kelimeyle SÜPER bir site yapmışsınız... Tebrikler ve teşekkürler... |
merhaba site mükemmlel. ben bu siteye googleda kafama takılan bir konuyu araştırırken. tesadüfen gördün hrika bi site oldugunu farkettim eskiden takıldıgım sitelere benzemiyor. zaman buldukça buralarda olacagım hepinize saygı ve sevgilerimle |
inter netı dolasır gen sitenısı buldum ve program arar gen karsıma sitenız geldı üye oldum sahoasınız aradgımı buldum ama su an da baska program arıyorum |
güzel ben beğendim üye olmadan öncede hep takılırdım şimdi üyede oldum kaliteli bir forum ama biraz yavaş |
hıms siteyi rüyamda bi aksakallı dede verdi demicem unutmayıon ki gzl olan herşey keşfedilir |
:D:)live messengerın son sürümünü ararken ulaştım siteyi daha yeni tanımya başladım şimdilik güzel gidiyor bakalım ileride nelerle karsılaşacağız:):D |
valla solenecek cok sey yok aslında sıtenızı sorf yaparken buldum ve cok cıcı geldı konulara bır goz attım doyurur cınsten ve yasamadan sıtenıze guvendıgım ıcın sık kullanılanlarımdan dört sıteyı hemen sıldım sadece buraya yyogunlasmak ıstıyorum ....herkes kıs sever ben sıtenızı sevdım yahuuuu ıcım bır hos oldu asıkmı oluyorum nee:D saygılarımla &sefa& |
Slm ben bu siteyi tesadufen gezinirken buldum a,z, hepsi var burda emek veren butun arkadaslara tsk ediyorum.... |
merhaba bu siteyi tesadüfen buldum çok beğendim bourda olmaktan mutluyum |
rap adına bı arama yaptım Google da, bu sıte geldı. Bu sekılde...... Onun dışında ben talha,, bu mesajı daha once gondermelıydım, bundan dolayı ozur dılıyorum herkesten. :( herhangı bı tehtıt olmadıgı surece uyumsuz bırı degılımdır. |
selam arkadaslar biraz önce üye oldum siteyi program ararken buldum aradığım programıda buldum neyse ben siteyi geziyorum herkeze iyi çalışmalar |
Merhaba MsXLabs Hi-Tech Forum bir arkadaş önermişti onun sayesinde tanıştım. Evet 2. soru cok zor kendimi tanıtmak .:D Evli ve 2 cocuk babasıyım. Bir kamu kurumunda memurum bilimiyorum başka bişey söylemeye gerek varmı. ileriki zamanlarda daha iyi tanışır ve iyi vakit geçirirsek burada siz beni tanıtırsınız.:):) |
ya ben bu siteyle nasıl tanıştım heh şimdi hatırladımm şey bir programın peşine daldım ve burda buldum kendimi :D |
ben bilmiodum acikcasi.nette bi konu arastiriyodum sonra bu site yardimci oldu uye oldum ve zaten yeni uyeyim dilerim ii arkadaslar edinicem ve yararlanicam bu siteden sitede benden:D |
ben elektronik ve bilgisayar eğitimi elektronik öğretmenliğinden yeni mezun oldum...merak ettiğim bişeyler vardı ...biraz araştırma yapayım derken sitenizi gördüm ve hoşuma gitti.. bütün başlangıçların bi ayrıcalığı vardır...şimdilik bu kadar.... saygılar...... |
Selam ben sahin sayfanizla tanismak benim icin bir seref olmustur msn avatar larini ararken tesadufen sayfanizi buldum ve inanin cikamadim . bu kadar genis icerikli bir web sayfasi daha görmedim . Basarilarinizin ve emeklerinizin devamini dilerim . sahin Selam adim suleyman kütahya lıyım yasim 43 devlet memuruyum internette degisik ve enterasan cep programlari ve pc programlari ilgimi cekiyor. Bu da zaten sitenizde hayli cok onun icin sitemi bulduguma inaniyorum. gec oldu ama temiz oldu.Emegi gecenlere Tesekkürler. SAHIN |
Selam.E-mail adresime mesajınız geldi.Merak ettim,sitenizi görünce üye oldum.Bu konuda fazla deneyimim yok.Klavyem ve teknik bilgim çok iyi değil.Öğrenmek ve geliştirmek istiyorum.Van da öğretmenim,ilçede olduğum için internetin dışında fazla yapacak bir şey yok.Eğitim,satranç,coğrafya,tarih,politika,ülkem,dünya ve tabiki insanlar ilgi alanlarım. |
sağol kardşim hfd_1001 sayende güzel bir yer buldum hem bilgi ve içerik bakımından çok iyi duruyor. üye olmama yardım ettin sende güzel olan her şeye layıksın bilgi paylaşımında cok cömertsın her zamanki gibi kib. burada emeği geçen herkese ayrıca teşekkür ederim.. |
Ben ByKiLLer .. Gerçek İsmim Eyüp Sizinle Tanısmak İstedim Girdim Cok Güzel Özellikle.. Ulead GIF Animator 5 Ögrenmek İçin Girdim YArdımcı Olursanız Özel ;) |
çok güzel bie site yaptığınız için emeği geçenleri tebrik ederim. ellerinize sağlık... bilgi paylaşımında yardımcı olduğunuz kadar mütevazi,bir o kadarda dostca karşılama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim .siteye hayran kaldım... msn eklentilerinden aldım adresinizi iyiki almışım :) sadık bir üyeniz olacağım kesin.. sevgi ve saygılarımla... kolay gelsin... |
Selamlar sevgili msxlabs yonetici,uye ve tum alakali dostlar. Ben Yurt disinda ikamet ediyorum.MSXLABS sitesini gecen yil yanilmiyorsam bir arama motorundan bulmustum.Ben MSXLABS dan cok memnundum ta ki makinam zarar gorene kadar.Evet bilgisayarim zararli bir yazilima mahkum olmustu.Bence bu benden kaynaklaniyordu.Amma neyse onemli degil ben MSXLABS dan cok memnum kalmistim ve su an uzun bir zamandan sonra tekrar uye oldum ve tekrar faydalanmaya baslayacagim insallah.Umuyorumki daha da gelismis ve daha da guzel olmustur hadi bakalim. |
Teşekkürler.Ankara'da doktorum.Bilgisayarda yeniyim.MsXLabs'ı google'da buldum |
çok uzun zamandır google da ne arasam karşıma çıkıyordu en sonunda inceleme fırstı buldum gerçekten çok farklı ve ilgi çekici bir şekilde tasarlanmış ve kaçınılmaz son olarak ta en sonunda üye oldum işte benim hikayem :) |
aslında bu siteye ilk girişim değil ama daha sonra siteyi kaybetim isminden olsa gerek farklı bir isme sahip tesadüf oldu ve bu gün buldum umarım fazla kısıtlama yoktur ve saygı sevgi vardır çünkü saygını olmadığı yerde hayat yoktur teşekür ederim. |
ben burdan indirmiştim msne beta 8.5 i sonra güvenli buldum öylelikle tanıştım çok güzel güvenli bir site tebrikler...:) |
Bu siteyle tanışmam nette gezerken tesadüf olarak buldum. Fakat içeriğine ve konulara bakınca yararlı olabileceğini düşünerek kayıt oldum ve o andan itibaren sitede çok güzel konular ve paylaşmanın olduğunu gördüm başarılarınızın devamını dilerim. |
Gagıl amca sağolsun:D Msnle ilgili bir şeyler arıyordum, burası çıktı üye oldum bayağı oldu bu yeni üyeliğim nickimi sevmedim deiştiriyim dedim hhe:D |
herşey 2007de başaldı bir eylül ayıydı program ararken ortaya çıktı:banana::walk::dontknow: |
tek kelimeylen sitenizi çok muazzam buluyorum |
selam arkadaslar benimkisi bir ask hikayesi gibi hehe gecen senelerde ara ara girer bakar cikardim pcyle diologum kisaydi su siralar is duzenim nette dolasmama engel olmadigindan cesitli guzel ve msxlabs gibi secme yerlere tekrar uye olup bilgi paylasimi daha dogrusu sizlerin bilgileriyle pcmi gelistirmeye calisma maksatli uye oldum aranizda olmak keyif verir umarim saygilar |
merhaba..sadece 1980 leri araştırıyordum nette ( çavuşesku,yu ) ama sayfanın birinde o degil burası açıldıhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/shock.gif ilgimi çekti.biraz bakındım ve siteye üye olmaya karar verdimhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif |
Mrb Arkdaslar Ben Bu Foruma Yeni üye oLdum.. Uzun Süredir BüyüK Bir Forum Arıyordum Ve Galibada buLdum :) Neyse Ben Can ist 93 DoğumLuyum.. EğLenCe Ve geyiK qeneLde Tarzımdır Burda eğleniceğime inanıyorum Herkese Simdiden hoş sohbetler Ve iyi Çalışmalar diliyorum.. |
Google dan Buldum Zaman Buldukca Giriyorum Öğrenciyim 2 sene veda edicem Öss yüzünden Pc me :( |
Sitenizle tesadüfen tanıştım. forum siteleri hakkında fazla içerik bilgim yok ama gözattığımda her istediğimi bulabileceğim bi site merak ettiğim her konuda yorumlar var herkese çok faydalı bir site yakında benimde yorumlarım olucak, size ve emeği olan herkese tşk ederim. |
Coğu Kişi Gibi bende TesadüfeN Buldum. üYe olmadan Bi gezdiN doLaştım :D Hoşuma gideN Çok sey Oldu üYe oLmaya Karar verdiM. Herkese Bol PayLasımLar diLiyorum ve emek vereN HerkeSe Teşekkür ediyoruM :) |
ben merve sıte çok guzel hersey cok buyuleyıcı aglamak ıstıyorum:*( |
herkese selamlar.nette dolaşırken rastladım buraya ve kayıt olmaya karar verdim.Kısaca ben İzmir'de yaşıyorum,35yaşımdayım,yalancılardan nefret ederim. |
tesadüfen buldum sizi, avustralya yerlileri aborjinlerle ilgili bilgilere ulaşmaya çalışırken , katşıma çıktınız. iyi olacak galiba. renginiz ve adınız güzel. mavi karanlık, yanlış olmadı herhaldse. en sevdiğim renklerdendir. renkler benim için şu ara çok önemli he duygunun bir rengi olduğunu, yaşanılası her şeyide renge bağladığım bir dönem yaşıyorum sanırım. sizlerede bol renkli günler diliyorum. merhaba |
adım Muhammed birde sizi nasıl buldum elbette güzel ejder resimlerinizi görerek sizi tebrik ederim bu kadar paylaşım takdir edilmesi gerek doğrusu bu yüzden kullanıcı adımda ejder :D aslında başka bir nickle üye olcaktım neyse detaylara fazla inmeyyelim arkadaşlar hepinzi gördüğüme çok ama çok sevindim :) |
süper bnişe bu bide video filin indriliyo mu burdann eğer indirilrse süpper olur:D:D:D |
slm ben de memnun oldum bu siteye üye olduğum için acaba tavsiye edebileceğiniz bi msn hack yuöntemi yhada programı var mı? |
çok,güzel,bir,site,sitede,emeği,geçenlere,çok,teşekkürler,böyle,yararlı,pro gramları,türklerin,sitesinden,bulmak,gurur,verici,çok,saolun |
Alıntı:
ÜYELERİN BİLMESİ GEREKENLER |
tanışalım:) Selam ilk basta ben anime hastasıyım googlede aratırken buldum burayı takıldım kaldım. Kalıcıyımda sanırım:) Herkese ii eğlenceler. |
hımmm ya ne yalan söleyeyim nette geziyodum ve msn nin yeni bi sürümünü yüklemek istedim yüklerkende msxlabs sı gördüm ve kayıt yaptım daha yeniyim acemiyim yani ama bana bayagı yardımçı olaçak her şeyi burda buldum teşekkürler....:$ |
Msn programlari ararken karsilasmistim 2005 civariydi sanirim.Bir süre sitede takılmıştım fakat okulumun eve uzak olup erken gidip gec gelmem netten kopmama neden olmuştu şimdi ise okulda bitti ve tekrar siteyle karsılasmam kalma kararımı guclendirdi iyi vakit gecirmek umuduyla.! :$ |
Merhabalar... Merhabalar arkadaşlar çok değerli Dostum Jöly'nin tavsiyesi üzerine buradayım... |
| Saat: 10:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık