![]() |
msxlabs sitesini tesadüüfen buldum, konu ararken .İYİ ki bulmuşum. bu site ne emekle hazırlanmıştır kim bilir ??? HARİKA BİR SİTE HAZIRLAYANLARIN EMEKLERİNE SAYGILAR |
Kurt Adam Resimlerine bakınırken buldum :) . (S):P ayrıca *TeoDora*http://v2.msxlabs.org/ambience/misc/Bayan-F.gif hanıma teşekkür eder saygılarımı arz ederim. |
Allahım beni buraya gönderdi:turkiye: |
Çözünme Nedir? Bir sıvıyla maddenin bu sıvı homojen bir bütün oluşturulacak biçimde karışması. |
Merhaba ben FunREALeR [İsmail Yüksel Akyağ]. Msxlabs'ı nasıl bulduğumu sorarsanız; Benim araştırma ödevim falan olduğu zaman internete konuyu yazdığımda neredeyse her zaman Msxlabs karşıma çıkıyor bende üye olayım dedim. Ben böyle üye oldum :) |
aslında çok eskiden baya takılırdım bu sitede ama malesef biraz uzak kalmak zorunda kaldım..tekrar döndüğüm için mutluyum..çünkü her anlamda kaliteli bi site... |
Googlede takılırken buldum hoşuma gitti :) |
ÖDEVLERİMİ YAPARKEN YALAN YANLIŞ ŞEYLER HEP EĞİTİMİME ENGEL OLDU. ARTIK MSX VAR. DOĞRU GÜVENİLİR BİLGİLER VE DAHA FAZLASI.... MSXLABS.ORG :) :) :) |
araştırma yaptığım bi konu hakkında siteyi ziyaret ettim yani tesadüf ama sitenin formatı hoşuma gitti emeğinize sağlık |
İnternetten birşeyler araştırırken özellikle de biyografilerde çok karşıma çıkıyor burası. Wikipedia'yı geçecek nerdeyse! Hadi abartmayayım :) wikipedia ile yarışıyor diyelim (en azından biyografiler konusunda ve google da arama yaparken edindiğim izlenime göre). |
| Saat: 05:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık