![]() |
SELAMÜN ALEYKÜM SAYGIDEĞER YÖNETİCİ BEN 21 YAŞIMDAYIM AÖF LİSE 1E GİDİYORUM GÜNDÜZLERİ İŞ YERİME GİDİYORUM AKŞAMLARI İSE OKULA GİDİYORUM.BENİM MEMLEKET,VATAN VE PLAKAM 27=GAZİANTEPLİYİM ANNEM İSE KİLİSLİ BENİM SEVDİĞİM DİZİLER 1.)ŞEFKAT TEPE 2.)SAKARYA FIRAT 3.)KURTLAR VADİSİ PUSU BENİM BURCUM BAŞAK İNTERNET SİTENİZDEN ÇOK MEMNUNUM İYİKİ BÖYLE BİR İNTERNET SİTESİ VAR SAYGI VE SEVGİLERİMLE HAYIRLI AKŞAMLAR |
Msxlabs'ı yaklaşık 2-3 sene önce ülkelerle ilgili bir araştırma ödevimi araştırırken bulmuştum.Ve ödevime çok da yararlı olmuştu.Siteyi fazla araştırmadım ama konu yelpazesi çok geniş ve çok güzel bir site hep misafir olmıyım üye olıyım dedim bende.:) |
Msxlabs'ı Google amca sayesinde buldum ve iyiki de bulmuşum diyorum.Çünkü her açıdan yararlı bir site. ;) Şimdiden Msxlabs ailesine böyle bir site kurdukları için teşekkürlerimi sunuyorum..Bu arada Tüm Türkiye'nin 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun.Tüm şehitlerimize minnettarız.. <3 |
şans eseri denk geldi hemen üye oldum .. güzel yararlı site |
Bilgisayara sinirlendim vurdum bu sayfa geldi :D Kayıt oldum :) |
ben hep ödev filan araştırdığımda bu site çıkardı genelde bende hep girer cevabı öğrenirdim sonra bi kayıt oluyum dedim oldum :D |
soru cevab sitesi ariydodum karsima cikdi :):) |
merhabalar arkadaşlar bir konuyla alakalı araştırma yapıyordum sizin sayfa karşıma çıktı ve istediğim bilgiye ulaşınca bu sayfaya üye olmalıyım dedim size çok teşekür ediyorum |
mrb ben sitenizi aslında ihtiyaçtan buldum..bilgisayarımdaki msn skype kardeşliği arasındaki problemleri çözmeye çalışıyodum ve googleda arama yaptığımda karşıma çıktınız çokta iyi yaptınız :):) hadi bakalım bu işin sonu nereye varcak hepberaber yaşayıp görcezzz...;) |
ilk ablam keşfetmişti:ben bu ne be daha iyilerini gördüm demiştim. ama yanılmıştım.ben de 30 nisan 2013 tarihinde hemen üye oldum.çok zevkli bir yer. |
| Saat: 12:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık