![]() |
Matematik dersiyle ilgili bir konuyu araken karşıma bu site çıkıverdi çok beğendim ve hemen üye oldum. :D |
Uzun süredir zaten nimetlerinden faydalanıyodum üye olmak bugüne nasip oldu:smiley9::smiley9: |
Alıntı:
|
Canım sıkılmıştı sitede geziniyordum MsX görünce bakıyım dedim baktım ve çok güzeldi ben burda daha çok görceksin çünkü bu site harika |
Okul arkadaşlarım bu sitede konuşuyorlardı brnde sonra açmak istedim açtım bu sitenin eğlencesini,hareketliliğini ve iyi biyer oldugunu farkettim üye oldum bu siteden çok memnunum |
merhabalar |
merhaba ben kahramanmaraştan salih akçakoyun. 22 yaşındayım. koç burcuyum. Galatasaraylıyım. kendi çapımda şairim. güzel şiirlerim vardır. herkes şiirlerimi beğeniyor. ve çok seviyor. ayretten ben görme engelliyim. ama bir çok işimi kendim yapabiiyorum. forumda görev almayıda istiyorum ama biraz tanımam lazım. tamamen öğrenmem lazım. sitede DeRDeST adını kullanacağım. ben başka formlardada görev yaptım. örneğin kendi okuduğum lisenin form sitesinde ve ona benzer bir ders eğitim sitesinde görev yaptım. siteyide 3-4 yıl evvelden tesadüfen buldum. hep misafir olarak takipte kaldım. ama artık bundan sonra sitede çalışmaya karar verdim ve üye oldum... |
Bu konuya cevap yazdım mı bilmiyorum, yazmışsam bile Blue Blood olmuştur yazdığım mesajın sahibi.. Tam 4 yıl önce Eylül ayında üye olmuştum bu siteye, 5. yılımız dolacak kısmet olursa :) Artık kimilerimize göre tarih olan MSN için yama ararken bulmuştum burayı, bir kaç ay hiç girmedim.:shy2: Hemen hemen her gün buradayım, Google bile alıştı açar açmaz MsX yazıyorum :smiley9: 2 yıl yetkili olarak görev aldım, bazen zor ve sıkıntılı; çoğu zaman da eğlenceli, güzel günler geçirdim. Güzel bir alışkanlık MsX, aile gibi vazgeçilmez.:tender: |
Valerie Lee MsXLabs MK benim karşıma tesadüfen çıktı maji ve parapsikoloji hakkında bilgi edinmeye çalışıyordum ve burası ilginç gelip incelemeye koyuldum sevdikten sonra üye işlemini gerçekleştirdim |
bende sporcuların hayatını araştırırken tesadüfen bura çıktı çok sevdim. sonra uzun bir süre takip ettim ve bir kaç gün öncesinden üyeliğimi gerçekleştirdim... |
| Saat: 08:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık