![]() |
Kuzenim sayesinde >> _BlueSky_ |
ne zaman bir konu hakkinda bilgi edinmek istesem karsima cikiyordu.Bende bir uye olup goreyim kullanmak daha rahat olur dedim. |
Uzun zamandır varlığından haberdardım MsXLabs'ın ama bir türlü üye olma fırsatı bulamamıştım bugüneymiş kısmet :) |
Arkadasım Sayesinde >>>>>>> Cilgin16 <<<<<<< |
merhaba ben raskele harfler yazmıştım bu site çıktı hoşuma giti sonra ödevim vardı yine bu site çıktı o gün kayıt oldum yazdığım ödevi hocam çok beyendi yani TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRR |
Merhaba ben Sevin. MsXLabs la ödev yaparken buldum çok yardımcı oldu ben de kayıt oldum:-* |
ben fen dersi yaparken buldum :D ---------- Mesaj tarihi 21:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 21:29 ---------- Hz. Google buld sağolsun |
merhaba ben yağız |
Fashion Photograf / Site Photolar attim Attiktan sonra site gezerken bu site geldi ici cok karanlikti sanki (R) etkilendim girdim note : kimseyi tanimiyogrum + cok degisik original bir yer. ---------- Mesaj tarihi 17:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:35 ---------- Alıntı:
|
Merhabalar benim ismim Pınar burayı tesadüfen buldum netten çok hoşuma gitti hemencecik üye oldum inşallah benide aranıza kabul edersiniz şimdiden çok çok tşk ederim |
| Saat: 05:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık