![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
ben bunu kuramıyorum işletim sistemim vista ama yok setup çalıştırıyorum windows installer cıkıyo orda kalıyo boş sayfa gelıo kurmuyo programı |
arkadaşlar bilen yokmu bu plus ta kişisel iletilerde yazıların neden renkli çıkmadığını başkaları görüyor renkli olarak ama ben göremiyorum ama sadece kişisel iletilerde nickte bormal olarak renkli şekilde görünüyor yazılar. |
Pekde kullanışlı bulmadım ama çok hatası çıkıo yha web kameramı goster sorunu var pasif yapamdım ama yanına 8.5 kurdum ondan kullanıom onda bir sorun yok ole ama halen pasif. :( :( :'( |
14.0.8050.1202 Hatası Alıyorum Bakın Mrb Arkadaşlar Windows Live Messenger 2009 14.0.8050.1202 Sürümünü yükledim bilgisayarıma fakat yüklediğim zaman oturum vs hepsini yapabiliyordum, bilgisaraya res atınca @xxx.com veya @ssss.com gibi uzantılı msn adreslerini açıyorum 2 saniye sonra oturum kendisi kapatıyor fakat @hotmail.com ve @windowslive.com gibi uzantılı msn adresleri açabiliyorum rahatlıkla yazışabiliyorum msnde :S bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar.. bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim |
Arkadaşlar Kameram Açıkken Web Kamerası Ayarlarını yapamıyorum... Yardımcı Olursan Sevinirim @Neutralizer |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/227542-wlm-2009-webcam-sorunu.html birde bu sürüm final sürüm mü açılışta final sürüme çok yakın ve beta etiketleri bulunmayan diyor ne yani bir sürüm daha mı var,son olarak bu sürüm 14.0 mı 9.0'a gelmeden 14'e mi geçti microsoft?^o) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
64 nit xpde messenger sorunu 64 bit xpimde calisan live messenger bulamadim betalar haric bu konuda bana yardim edebilecek ayni durumla ugrasan bir uye varmi acaba? |
| Saat: 10:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık