![]() |
tanışmam biraz tesadüf oldu,google'da rastladım.içeriği hoşuma gitti.kalıcı olmak dileğiyle!:turkiye: |
SİTENİZİ TESEDÜFEN NETDE DOLAŞIRKEN BULDUM VE ÜYE OLDUM GEZME İMKANI BULAMADIM AMA GÜZEL VE YARAYIŞLI BİR SİTE OLDUĞU BELLİ :) ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.. |
Merhaba Ben Cameraman öncelikle bana yolladıgınız sıcak ve samimi mesajınız için teşekkür ederim. Esas meslegim Kameraman ve Fotograf işiyle ilgili kısacası Basın Bu siteyide bugün elimdeki bir iş için Google Sqirlz Water Reflections programı sayesinde tanıştım ve hemen üye oldum gerçekten tasarım ve site bir harika sizleri ve MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi'ni canı gönülden kutlar. Saygılarımı sunarım. |
Merhaba, MsX dünyasının şekerleri... Harikasınız, ellerinize sağlık. Ben, toknofobik biriyim; ilk kez böyle bir dünyaya giriyorum ve sizlerden çok şeyler öğreniyorum. ğrneğin, işgüzar bir arkadaşımın kurduğu DeepFreeze başıma dert oldu, kimse çare bulamadı, Google'den bu konuyu ararken MsX kardeşleri tanıdım, üye oldum. Hayırlı olsun. Benim ilgi ve bilgi alanlarım; gazetecilik, fotoğrafçılık, havacılığın tüm dalları (amatör)... Bu konuda başınız derde girerse bir mesaj yeterlidir. Herkese selamlar... |
izlediğim klip ile geldim ben bu siteye ve admine teşekkürler ederim oda benim gibi vatan anadır diyenlerden bende herkez gibi sadece yanlız biriyim |
Merhaba, Bende sitenize tesadüfen msn için göz kırpmaları araken girdim. Her şey süper... İyiki varsınız. |
beni sizinle google tanıştırdı...... iyi ki tanıştırdı sizinle olmak güzel :D:D:D:D:D::D:D: |
henüz içerigini araştırma fırsatım olmadı ama karşılama msjı güzel olmuş tebrik ederim interface fena diil gena itibariyle güzel:D |
Ben aradığım bir bilgiyi "Google" arattım bana https://www.msxlabs.org/forum/ adresini verdi.. Iyi ki vermiş. |
google'da buldum :) |
| Saat: 06:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık