![]() |
Dualarımız aciz kalır senin yüce makamında diz çökerken Kelimelerimiz yetersiz kalır pişmanlığımızı ifade etmeye Ömrümüzün heba olmus yanlarını affet Habib aşkına rahmetinle yargıla bizi Muhammed Aşkına Affet Affet ALLAH´ ım Affet ALLAH´ ım |
Allah` ım bana değiştireceklerimi değiştirmek için, CESARET! Değiştiremeyeceğim şeyleri kabuletmem için, SUKÛNET! İkisini birbirinden ayırt etmem için, AKIL VER! |
Rabbim! Benim hakkımda: Kincilerin şiddetli kinini sevgiye, Islah ehlinin kuşkularını güvene, Yakınların düşmanlığını dostluğa, Akrabaların geçimsizliğini iyiliğe, Akrabaların umursamazlık ve önemsemeyişlerini yardıma, Yalnızca hoş sohbetlere dayalı arkadaşlıkları gerçek dostluğa, Hakaret ve hafife almaya dayalı arkadaşlığı samimiyete, Sitemcilerin acı veren korkularını tatlı bir güvenceye çevir. Aminn... |
Yolunda kaim kullarına Bagışla Rızana giden Yollarına bagışla Arşına açılan ellere bagışla Cahilligin içine sokma yarabbi Muhammed Mustafa (sav)´in özüne bagışla Fatima tüz Zehra adlı kizina bagışla Yetim yetemanin yüzüne bagışla huzurunda boynumuzu bükme Yarabbi Cemil Peygamberlerin cani hürmetine Uhud Şehidlerinin kani hürmetine Suçlarımızı başa kakma yarabbi Muhammed askina yakma Yarabbi Kabe askina yakma Yarabbi Kura´n aşkına yakma Yarabbi Aminn... |
RAbbim bana iç huzuru ver |
Ey Allah’im… Eger bir is Senin ezeli iliminde, benim dinim ve hayatim hakkinda , isimin akibeti hakkinda serli ise, onu benden geri cevir…beni de ondan vazgecir… benim icin nerede olursa olsun yalnizca hayirli olani takdir et…. sonrada beni ona razi kil…! Aminn... |
Alnı secdelerde duran hatrına... Hesabı nefsıne soran hatrına... Gözlerını ilimle yoran hatrına... Emanetı yoluna seren hatırna... Senı sevındıren söz hatrına... Kabe'de aglayan göz hatrına... MUHAMMED kokulu gül hatrına... YARABBİ! alemi affet.... |
Ey sayısız Güzel İsimlerin sahibi Güzel Allahım! İnanan bir insan Senin sonsuz güzel isimlerinin tecellisine mazhardır. İnanalarında tecelli eden güzel isimlerinin her biri, aşıklarında bir güneş ihtişamıyla zuhur eder. Senin yanınında innanların ve özellikle aşıklarının her birinin paha biçilemez bir değeri vardır Sen inanmayanlara hidayet, hidayete erenlere aşkını lutfeyle. İnanmayanların hidayetini, hidayete erenlerin, aşkını öne al. Bizleri Cemaline meftun, Vuslatına mazhar eyle. Aminn.. |
Allah'ım! Bana kendi celal ve azametinden, seni görüyormuşum gibi bir korku makamı nasib et. Kendi beni takvanla mutlu kıl. Beni, sana isyan etmekle bedbaht eyleme. Allah'ım! Senin geciktirdiğin şeyin acele olmasını, ve acele ettiğin gecikmesini arzu etmemem için, kaza ve kaderinde benim için hayır ve bereket mukadder eyle. Allah'ım! Nefsimde gina ve tokluk, kalbimde yakin, amelimde ihlas, gözümde nur ve dinimde basiret ver. Beni, bedenimin uzuvlarından -beğendiğin şekilde- yararlandır. Kulağımı ve gözümü (aklımdan faydalanmaları için) bana mirasçı kıl. Bana, zulümedenin karşısında bana yardımcı ol. Zalimin karşısında intikam ve galibiyetimi aşikâr eyle. Zalimin mağlub olmasıyla beni sevindir. Allah'ım! benim keder ve hüzünlerimi gider. Kusurlarımı ört. Hatalarımı bağışla. Şeytanımı benden uzak et. Üzerimdeki bütün hakkları edâ eyle. Aminn... |
Ey Yüce Allahım! Bir aşk ver ki bana hiç yaşanmamış olsun Bir aşk ver ki sana durmaksızın koştursun Bir aşk ver ki bana samimi muhabbet oluştursun Bir aşk ver ki sana aşkla şuurla çoştursun Bir aşk ver ki bana hep tevekkül ile andırsın Bir aşk ver ki sana gönlüm alev alev yansın Bir aşk ver ki bana rızanı tam kazandırsın Bir aşk ver ki sana hamdü sena ile yaşatsın Bir aşk ver ki bana nur cemalullahına ulaştırsın Bir aşk ver ki sana çok ama çok yaklaştırsın Âmîn... |
| Saat: 11:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık