MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

BYEGXK 13 Eylül 2007 15:58

MSXLABS SEN Bİ HARİKASIN

Misafir 13 Eylül 2007 18:46

arkadas tavsiyesiyle tanistim msxle......:)

KIZAROCK 13 Eylül 2007 21:20

öncedende biliyodum ama şimdi fırsat bulup üye oldum cidden çok güzle bi yere benziyo

_GULGUZELi_ 14 Eylül 2007 01:52

Merhabalar ...

sitenin ismini bile bilmezken üyesi oldum ...:D aslinda interneteen msn 8.1 den kurtulmanin yolarini ariyordum ve bu sitede bi adminin basligini gördüm ve üye olmaya karar verdim cünkü yardima ihtiyacim var ...:smiley9::smiley9::smiley9:

Nikopol 14 Eylül 2007 02:16

Msn ifadeleri ararken buldum.Cok Güzel Bi Site yapmışsınız Elelerinize sağlık

private1907 14 Eylül 2007 02:38

Merhaba Arkadaşlar..
Benim bu siteyle tanışmamda internetten program indirmek için dolanırken sitenizin linkine rastlamakla oldu. Aslında ses efektleri hafiften beni ürkütsede kaçmak için yeterli bi neden olmadığı kanaatine vardım sonradan :P

Sanırım çokta yeni bi site sayılmaz Think'in söylediğine bakılırsa.. Biraz karışık geldi garipsedim ama alışırım umarım zamanla :)

btan68 14 Eylül 2007 04:41

slm bu siteyi bir arkadaşım önerdi öyle üye oldum daha yeniyim henüz sitenin etkinliklerini bilmiyorum ama birçok yere girdim yorumları okudum resimlere baktım çok güzel fakat programlar ücretsiz indirin diyo fakat indiremedim inşallah bende yapabilicem herkese tşk başarılar

hakannn 14 Eylül 2007 09:59

merhaba ben hakannn

merhaba ben hakannn
msn live discovery yüklemesi sırasında link e tıklamış bulundum ve şuan buradayım ama oldukça renkli bir forum a benziyor bakalım neler olucak:P

eExELaNcEe 14 Eylül 2007 14:23

MErhaba

Merhaba ben uğur Takma ADım eExELaNcEe 14 yaşındayım antalyalı biriyim
umarım forumunuzda güzel vakit geçiririm
:)

Just fly 14 Eylül 2007 14:39

Çok Düşündüm Ama Hatırlayamadım:bilmem:

dj_ibrahim 15 Eylül 2007 13:33

slm öncelikle kendim tanıtayım adım ibrahim K.maraş lıyım liseye gidiyorum ben burayı msnemin bozulmasından dolayı buldum iyiki bulmuşum çok güsel bir site

titanic 15 Eylül 2007 14:50

Ben titanic....herkese selamlar....

siteye google da bi sorunumu arrattırdıımda rastladım....ilginctir cozum sadece burda cıktı.....Ve bolece siteye uye oldum.....

Burası teknik konularda oldukca ileri sanıyorum.....

Onun icin sitenin iyi bi takipcisi olcam.....

tskrler....

TrİpAnAzOmBiGaMbİyEt 15 Eylül 2007 15:10

selam ben aras almanyadan sizlerle tanıştıgıma memnun oldum

muki61 15 Eylül 2007 15:47

Herkese Selamlar

Ben SAM Broadcaster progamina ayarlamisini googelden ariyordum..vede tikladigim sitede burasi cikti, söyle bir göz attim vede aradigim ayarlari burda buldum, sonrada üye olup söyle takiliyorum.

ama site süpper site aradigin cogu seyleri bulabilirsin

Emegi gecen herkese burdan cani gönülden tesekkür ediyorum

Sabrina 15 Eylül 2007 15:54

Slm bende Ümmü,

googledan ne aratsam çoğunluğunda burasıyla karşılaşıyordum ve gerçektende işime yarıyordu bende üye olayım dedim :)

iyiki varsınız emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım :)

intro78 15 Eylül 2007 18:12

müzisyenim software programlarıyla ilgileniyorum bi arkadaşım vasıtasıyla tanıştım iyikide tanışmışım.......hani bir bilene danış misali...!MsXLabs hakikaten perfect...!!! tüm herkezin emeğine sağlık.......:D...intro78

by_baha 15 Eylül 2007 19:04

Kısaca bende kendimi tanıtıyım...

Ben Baha siteyi aslında daha önceden biliodum ama işte katılmak bugüne kısmetmiş...Kimse tawsiye etmedi banada bende kendi çabalarımLa buldum..Aranısda olmaktan mutluyum...!!

Tiglon 15 Eylül 2007 21:47

bı arkadas sayesınde tanıstım

ttboy2643 15 Eylül 2007 22:35

msn ile ilgili bi problemim vardı.onu araken tesadüfen buldum.problemimi giderdim.ayrıca site tasarımı harika.. bende biraz uğraştım bu işlerle gerçekten müthiş yani..

karamelek19 15 Eylül 2007 22:38

slm
arkadaşım aracılığıyla ulaştım bu siteye.çok sevdim
onada emeği geçenlerde tşk ederim.:tender:

maynaqim 16 Eylül 2007 01:09

Geç oldu ama sürekli takip edenlerden biriyim...

MSXLABS.ORG yi arkadaşım bana önerdi. Paylaşımlar ve emekler gerçekten takdir edilmeye değer...

Ama bir türlü forumu tam olarak takip edemiyorum. Acemilikten olsa gerek kusuruma bakmayın... :)

Herkese Merhabalar...

RuffRyders 16 Eylül 2007 08:02

daha önceleri birçok kez ziyaret ettiim we hayran kaldığım bi siteydi sonunda nie üye olmuyorum ki dedim we şuan burdayım:D

FloraWinx 16 Eylül 2007 11:52

Harika bir site,gerçekten bayıldım.Ben buraya daha yeni üye oldum.Ben 9 yaşındayım,ama sizler beni bu siteye kabul ettiniz."ÇOK TEŞEKKÜRLER"Sizle gerçekten çok iyi insanlarsınız.(K)Öpüyorum,Görüşürüz...(F)(L)(h5)Byesss...

Bir de ben nasıl kendime nasıl profil ekleyebilirim.Kim biliyorsa lütfen bana söylesin.:*(:(|-):bilmem::baby:

ercie 16 Eylül 2007 12:20

herkese selamalar...
arkadaşlar mükkemel bir site valla.
aradığım herşeyi burda biliyorum yapanların ellerine kolarına sağılık.

calamitous 16 Eylül 2007 16:08

tesadüf eseri buldum inşallah beyenirim

rocker_qüseli 16 Eylül 2007 16:35

cok hoş we qüsel bi site oLd dolayı buraya katıLdm;)

NAPOLYON35 16 Eylül 2007 16:35

DOLAŞIRKEN TESADÜF BULDUM

soner sarikurt 16 Eylül 2007 17:34

Merak ettiğim bir konu yu araştırırken tesadüfen girdim ve aradığım konu hakında detaylı bilgiye ulaştım.
Umarım bundan sonraki zamanlarda sıkça beraber olmak dileğiyle

bulgaristan_li 17 Eylül 2007 07:56

merhaba arkadaşlar,
siteniz çok güzel

cyberkanka 17 Eylül 2007 12:38

Merhaba Bende Yeni Geldim Aranıza ben Bole site açmaktan fln shop yapmatan hıjlanırım ist/kartaldan katılıyorum yarışmacı ark.lara başarılar :)

gilendi 17 Eylül 2007 13:24

ben sitelerde dolasıyordum baktım ilginc geldi girdim bayagı hos bir yere benziyor takılmaya karar verdim üye oldum şimidlik hersey mükemembel sanırm ilerde daha iyi olacak cünkü bir cok mükemmel insanın arasına geldiğime eminim sizlerin böle birseyy yapması cok güzel tesekür ederim

I_toprak 17 Eylül 2007 13:53

allam burası neresi yafff hay allah yine kayboldum :D

korkusuz_61 17 Eylül 2007 15:01

merhaba ben korkusuz _61 adı gibiyimdir biraz.....bu yüzden adım korkusuz.. benim bu siteyle maceram uzun sürer ama kısaca anlatayım öncelikle siteyi hiç kimse önermedi tamammen tesatüf olarak buldum vede çok sevdim öyle görünüyorki sevmeye devam edecegim çok farklı bir site insan kendini içinde kaybetiyor kendinizi kaptırmamnız mümkün degil çok başarılı bir site ve ben artık bu sitede inş. hep varım sizlerle birlikte bu sitenin farklı oldugunu en başta adından anlamışdım vede yanılmadım adı gibi bir site .... kısaca süpeeeerr........

devil_guard 17 Eylül 2007 23:15

Bir dj porgramını araştırırken sitenize ulaştım ve ilgimi çekti içinde biraz gezindikten sonra üyelik almaya karar verdim. Katıldığımada pişman olmayacağıma eminim inşallah dalgınlığa gelip site kurallarına aykırı bir durumla karşnıza çıkmam. Bu arada ben tuğrul (H)

sessiz_yelken 18 Eylül 2007 13:16

öncelikle emeği gecen bütün arkadaşlara tşk ederim.ben bu siteyi bi abimden aldım ve fırsat buldukça bakmaya çalışıyom umarım sizler sayesinde bişeyler öğrenirim tşkler .

zeyno38 18 Eylül 2007 14:26

mrb burayı ben buldum daha önce üye olmuştum yine ama bazı nedenlerden giremiyordum şimdi yeniden üye oldum burayı çok seviyorum emeği geçen herkese çok tşk ederim .

EnThERaGoN 18 Eylül 2007 16:53

buraya uzun zaman önce üye oldum ama girmiyordum sanırım google dan ulaşmıştım

sunshinee 18 Eylül 2007 17:30

Oncelikle herkese iyi eglenceler diyorum ..
Ben Oğuz , Antalyalıyım , Universite Bilg. muhen. 3. sınıf ogrencisiyim...
Rock ve metalle baya ilgiliyimdir burda da cok ilgili arkadaslar bulduguma sevindim.. :)
Hayatımın vazgecilmezleri arasında forum sitesinde tartısmak vardır..Bu forum gercekten cok hos olmus..yapanların ellerine saglık.

Mikropçuk_11 18 Eylül 2007 18:26

bana çok sevdiğim bi arkadaşım verdi iyikide vermiş

NeutralizeR 18 Eylül 2007 18:29

Alıntı:

Mikropçuk_11 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 706611)
bana çok sevdiğim bi arkadaşım verdi iyikide vermiş

Daha yasağınız yeni kalktı ve gelir gelmez yaptığınız ilk şey yasaklanma nedeniniz oldu.

Bu son şansınız, lütfen kurallara uyunuz.

dinazor1962 18 Eylül 2007 18:39

msxlabsin adresini yegenim verdi bir girdim ay ay ay girmez olsaydim :D girdigin zaman cikilmiyor bu ne be kardesim insan bu kadar guzel sitemi yapar ;)

engel1989 18 Eylül 2007 21:16

takildigim siteden ayrilma karari alinca arkadasim tavsiye etti msxlabsi ama site cok karisik gelmisti o zamanlar...

eftalyayaren 19 Eylül 2007 13:53

walla arkadsımla msnde yazıydm ıfadelerı cok hosuma gıttı nerden dedım amerıkadan dedı yemedım tabı ...:) sonra sızın adresı verdı gırıdm baktım vay be dedım turkler bunuda basardı sıte guzel hoşbulduk efem......

yunus17 19 Eylül 2007 16:11

bende googlede gezerken MsXlAbS I gördüm merak ettim ve girdim önümde mavi ışıktan çekilmiş bir kaç foto vardı ki bende mavi rengini çok severim hemen üye oldum. ve çok ta mem nunum biraz geciktim bunun gibi bir siteyi bulmakta ama olsun sonunda buldum ve hiç kaybetmek istemiyorum...(H)(H)

zuhal 19 Eylül 2007 16:14

daha önce yazdığımı hatırlayamıyorum olsun bir kez daha yazayım
ben bir sözcük araştırıyordum msxlabs karşılaştım önce mavi karanlık resimler aklımı başımdan aldı :)
aklım başıma gelince üye oldum derken arada bir gelmeye başladım sonumu tiryaki olarak görüyorum umarım bıktırmam sizi :)

FOREWER ROCK 19 Eylül 2007 17:39

merhaba
Ben aslında metal müzikleri araştırmaya başlarken buldum.Herşei de çok gsl açıklıolardı daha arayıpta bulamadım bir sürü şei burda kolaylıkla buldum ve bu siteden memnun kaldım daha yeniyim ama burda çok gsl zmn geçireceimdende eminim bu siteyi kuranlara tşk ediorum:)

kelebek85 19 Eylül 2007 23:02

arkadaşlar merhaba siteyi tesadüfen gezerken gördüm vede üye oldum umrarım keyifli bir sitedir.hadi bana müsade keşvedelim bakalım ne var ne yokkk :)

1ruya 20 Eylül 2007 02:29

selamlar herkese kolay gelsin,googlede gothic resimler ararken burasını tıkladım ama resimleri bırak sitenin herşeyine hayran kaldım emeği geçen arkadaşlara çok teşekkürler artık vakit buldukça müdavimi olurum sitenin

son_nefes 20 Eylül 2007 05:38

Merhaba arkadaşlar :) sitenin teması,tarzı muhteşem olmuş çok beğendim..Yapanların emeklerine sağlık..Aranıza geldiğim için mutluyum..Herkese iyi forumlar dilerim

Ben bir sitede mavi karanlık isimli üyenin profilinden buldum siteyi...

gençlikrehberi 20 Eylül 2007 11:33

merhaba arkdaşalar, online msn ararken karşılaştım bu site ile bir göz atalım dedik sonra üye olduk inşallah iyi vakit geçiririz. :)

Saat: 01:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık