MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

MelancholiscH 20 Aralık 2007 16:40

Gunluk bır bayram bı kadar mı sıkıcı gecer yaff sabahtan berı pc basındayım hıc bı aksıyon yok ayrıcada açım : ((

nünü 22 Aralık 2007 10:59

ne zaman biticek bu bayram gezmelerii:moo:

MYDMR 22 Aralık 2007 11:31

günlük sözde cok eglenceli bi bayramdı bi sürü kazalar atlattım ama ölemedim ya en cok ona yanıorum.ne bilim artık tat alamıorum.ot gibi gelip gidiyorum galiba.yasamıma bi ceki düzen vermem lazım seklinde binlerce kez karar aldım ama hicbirini uygulamaya koyamadım.galiba depresyondayım:Sama artık cidden herseyden cok sıkıldım.beni en cok üzen ve yıpratan sey ise unutulmak yada sevilmemek degil kesinlikle...beni üzen sey birilerine yok yere vicdan azabı cektiriomus gibi olmam günlük ben bunları hic haketmedim:(

nünü 27 Aralık 2007 17:03

çok canım sıkılıyor. tarifi yok yani..
anlamıyo zaten, anlamıcak da hiçbi zaman..
:broken:

MaRCeLLCaT 27 Aralık 2007 17:23

burdan gitmem şar oldu artık daralıyorum ömrümden yiyorum ama kendim ettim kendim buluyorum 3 kuruşluk insanlara prim vermekten başka birşey değil bu İnşallah Kurtulurum zindanımdan hayırlısıyla...

nünü 31 Aralık 2007 23:37

yine gitmeler mevsimi... yine acı..
am bu sefer çok başka..
sonunda büyük mutluluklar var..
çok büyük..

Cinnamon 31 Aralık 2007 23:40

bir yıl daha bitiyor acısıyla tatlısıyla

yeyni yıla merhaba:msn_party

MYDMR 2 Ocak 2008 19:11

mrb günlügüm benim:tender: 4 gün aradan sonra yine burdayım.e simdi sorucaksın niye 4 gündür yoktun diye.günlük cok komik gelebilir sana ama iddiaya girdim bi hafta msxe girmicem diye.ama 4.gün pes ettim valla dayanamadım:muz:yeni bi yıla daha girdik umarım gecmişteki hatalarımı tekrarlamadıgım güsel ve basarı dolu bir yıl olur:tender:günlük bu yıl icin degişik olan bişi daha var bende.aslında yazı yazmayı cok severim böyle kagıda icimi dökmeyi.ama bi kac aydır hic bişey yazamıyordum:cry:fakat son 2 gündür ask üzerine 2 yazı yazdım icimdeki herseyi tüm cıplaklıgıyla kustum diyebilirim ve okulda okudum bunu.hocamız da epey begendi:muz:kagıdımı her okuyan hoca sen ne yasamısın böle ya diye hayret ettiler.belki yasım kücük ama yasadıklarım epey bi büyüttü beni;)tabi bunu kagıda dökebilmek de önemli.ben de bunu hakkıyla yaptıgıma inanıyorum..neyse galiba cok övdüm kendimi:P.ya günlük bu arada dün gece hic uyuyamadım bi yandan basım bi yandan bogazım agrıdı durdu.sonra birden bire burnum kanamaya basladı sebepsiz yere.basım döndü cok felaket ya:S sonra beni bi aglama tuttu resmen hıckırıklara boguldum.tabi bunun sebebi hasta olmam degildi.ögleden sonra msx gecmişine şöyle bi bakmıstım cok dokundu tabi bana:Sondan sonra karakızım msj attı bana bi hususta saka yapmıs.onu da kaldıramadım bi de ona agladım.sonra epey bi dertlestik gece 12yi gecmişti saat.ben bi yandan yatakta yatıorum bi yandan gözümden yaslar iniyo.en sonunda yoruldum galiba aglamaktan bi baktım uyumusum:Dbasımı bi kaldırdım saat 5:30.kalktım aynaya bi baktım hic tadım yok:Sgittim 3tane agrı kesici ictim ancak biras iyi olabildim.sonradan annem kızdı o kadar hap icilir mi canına kastın mı var diye.benim cevabım ise şuydu..ne olucakki annem en fazla ölürüm:muz:yarın okulda sınav varmıs günlük türkiye geneli diyolar.biras gec gidicez okula oley oleyyy:muz:bakalım sınav sonucumuz nasıl olucak

nünü 2 Ocak 2008 23:23

çok kötü günler geçiyorum.. mutluymuş gibi görünmek daha çok canımı acıtıyor..
dayanamıyorum..

MYDMR 3 Ocak 2008 21:33

bugün türkiye geneli sınav vardı.genellikle bilgiye dayalı sorulardı günlük.yarın da ingilizceden deneme var bakalım ne yapıcaz:Sumarım iyi olucak;) bugün yeniden aşk konulu bir yazı yazdım ama bu hikaye türünde biras.ayrıldıgı sevgilisinin dogum gününü kutlayan bi genc kızın hikayesi..tabi acıklı son oluyo ve kız ölüyo sonunda.ama ici rahat bi şekilde gidio cünkü genc adamın kızı sevdigini biliyo:tender:bu aralar yazarlıgım üstümde.ilham geldikce yazmaya calısıorum.bugün düsündüm de günlük ben msxin müptelası olmusum ya.tabi bunun belirli sebepleri de var yani :naughty: seneye öss ile yds ye giricem ya o zamanı düsünüorum galiba işte o zaman gercekten ölücem:cry:hem sanal alem icin hem ders calısmak adına geceli gündüzlü..hemde düsündüm de galiba seneye ayrılıgımızın üstünden epey bi vakit gecmiş olucak.kısacası unutulmus olucam..neyse allah yazmışsa bozmak olmaz..kader diyecez..allah herseyin hayırlısını versin günlük...:wave:

Saat: 04:06

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık