![]() |
Bazen Sana Bazen De Kendime Kızıyorum Bazen kalbime kızıyorum Seni neden sevdi diye Bazen sana kızıyorum Beni neden sevmedin diye Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Bazen senin sevgini Bağrıma basarım Bazen de senin sevgini bastığım bağrıma Senin sevginden yandığı için Bağrımı söndürecek bir damla su ararım Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Bazen gündüzü beklerim Gülmek için yaşamak için Belki de karanlıktan korktuğum için Bazen de geceyi beklerim Ona içimi dökmek için Hıçkıra hıçkıra ağlamak için Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Bazen kalbime vururum Seni neden sevdi diye Söküp atmak isterim Bazen de söküp atmaya çalıştığım Kalbimi senin aşkından sakınırım Bazen sana bazen de kendime kızıyorum Ama her defasında Senin aşkın kalbime sızar Laf dinlemez ki kalbim Bazen sana bazen de kendime kızıyorum |
Ayrılıyoruz İşte yine geldi ayrılık vakti Buluşuruz diyerek birbirimize Yine bırakıyoruz bizi kendi kendimize Belki ağır ağır, belki hızlı Arkamıza bakmadan Yaşadıklarımızı düşüne düşüne Acaba bir daha ne zaman, nerede Buluşuruz fikriyle Ayrılık karanlığına yürüyoruz, Bir sisli bahar akşamında. |
Yarınlar Hep Güzel Olacaktır Geldiğin yer,gelişin belli, yaşayışın, sevdan, aşkların, gülüşün, gözyaşın,ölüşün, gidişin belli. Bir yanda;gri renkli acılar, simsiyah haykırışlar, hayatı zindan eden alışkanlıklar, başkaldıran tutkular. Bir yanda; berrak akmaya çalışan su,günışığı, gökkuşağına bürünmüş mutluluk ve sen insanoğlu yalnızlığınla randevulaşan. Sığmaz için içine gün gelir, gün gelir alıp başını dönmek istersin nar ağaçlarının kırmızı rengine, alaca karanlığına akşam vaktinin,gün gelir haykırırsın mor bulutlara doğru,umutsuzca, binbir telaş içinde. Beyhude feryatların,sen bir yanda hayat bir yanda. Mutluluğun ta içindeymiş gibi sana değecek kadar yakın, bihaber yaşamaktasın hala kalmamış takadın. Yalan mı bilmem? Söylenenler, yazılanlar, duyulanlar, yaşananlar gibi olsaydı eğer; "Ya r ı n l a r h e p g ü z e l o l a c a k t ı r d e n i r, p e k i y a b u g ü n l e r d ü n k ü y a r ı n l a r d e ğ i l m i d i r" der miydi, umudun baharında ve bir yasemin çiçeği saflığında, yalnızlığın randevusuna geç kalmış keşfedilmeyi bekleyen bir şair?... |
Aşk; Koskocaman bir yalan Bazen, çöllere düşüren, bazen de dağları deldiren Kavuşmasız kuruyan ırmaklarda yüzdüren Aynada yaşlanan yüzünü seyreden Koskocaman bir yalan dünyada gülümseten Aşk; Koskocaman bir yalan Boran kuşunun gözündeki üç damla yaşı akıtan Dümeni olmayan bir geminin kaptanlığını yaptıran Elimdeki kadehin içine bir parça kan damlatan Ve o kadehte yüzmesini bilmeyeni yüzdüren Aşk; Koskocaman bir yalan Neden diye her sorulan soruya yanış cevap veren Resimdeki görüntünle hayallere daldıran Bir parça umut isteyen Aşk; ne sensiz olur ne de senle dedirten |
AYRILIK SAATI NE ZAMAN AYRILIK SAATI GELSE EN VAZGECILMEZ YERINDE YASAMIN DUYSAK AYAK SESLERINI AKSAMIN VE SOKAKLARDAN EL AYAK CEKSILSE BIR ÜRPERTIYLE DUYARIM O ZAMAN SENI CAGIRAN SESI UZAKLARDAN.. NE ZAMAN AYRILIK SAATI GELSE BIR GARIPLIK CÖKER ICIME BIRDEN KALAN TEK AN GIBI DEVIRDEN DURMADAN CALINIR O GAMLI BESTE SANKI BILIR DE HAZIN ÖYKÜMÜZÜ BULUTLAR AGLAR; KARARIR GÖKYÜZÜ NE ZAMAN AYRILIK SAATI GELSE ACITIR BU CARESIZ YÜREGIMI SENSIZLIK BANA HASRETLIGI ÖGRETTI SEVGILIM' HER GECE COKTÜGÜNDE SENSIZLIGIN SESSIZLIGINE CEKILIYORUM VE BILIYORUMKI HER GECE SENSIZ GELEN SABAHLARIMA "GÜNAYDIN" DEMEKTEN BASKA CAREM YOK; BILIYORUM!!! HERSEY BIRYANA ;SENIN BENI ÖMUR BOYU SEVCEGIN BENIM ICIN BU HAYATTA TEK TESSELI BUNU HIC UNUTMA;BIRTANEM.. Yüregimin en derininde olan tek sevgilim icin..senin icin yigidim.. |
BAZEN Yıldızları süpürürsün,farkında olmadan Güneş kucağındadır,bilemezsin. Bir çocuk gözlerine bakar,arkan dönüktür Ciğerinde kuruludur orkestra,duymazsın. Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın Uçar gider,koşsanda tutamazsın http://www.gify.nou.cz/fa2_andel2_soubory/a128.gif |
Yalnızlık İçimde ürperten bir yanlızlık.. Ellerinde sana sunduğum güller. Peki ama sırtımdaki bu hançer acısı ne? Sevginden başka ne istemiştim senden? Peki bana söylediğin bu yalanlara gerek ne? Yeşil gözlerinde kaybolduğumda Neden bana cehennemleri hep adres gösterdin. Bir serabın peşinde koşarken ben Dilediğim herşey senin için iyi olması Herşeyin senin için mükemmel olması değilmiydi. Peki ama bu sırtımdaki hançer acısı ne? Şimdi kandırılmışlığın acısı, Kalbimde kimsesiz kalmış bir çocuk yakarışı Ve beynimde fotoğrafın varken.. Söylermisin be çiçeğim , Böylesi senle dolu ve böylesi kimsesizken.. Söylermisin nasıl mutluluk oyunu oynayabilirim.. Herşeyi anladımda.. Ellerinde güller varken, Peki ama bu sırtımdaki hançer acısı ne? |
YIKILMADIM BURDAYIM Günler geçti çok zalimler tanıdım Hainlerin yanlışına alıştım Pes etmedim hep savaştım,savaştım Hiç yılmadım! yıkılmadım! burdayım! .. Nice maskeli yüzleri çözmüşüm Nice dostu düşmanımla görmüşüm Örmüşüm; hayatı zorla örmüşüm Hiç yılmadım! yıkılmadım! burdayım! .. Yalan yanlış diz boyuydu üzüldüm Kar boran yerlerde gezdim üşüdüm Kahraman’ ken hain gibi göründüm Hiç yılmadım! yıkılmadım! burdayım! .. |
YANLIZLIKTAN KORKUYORUM Bazen hep eskiyi düşünüyorum Keşke elimde olsa da eskiyi başa alsam Ama çok geç demek bu acıları yaşamam Lazımmış duygularım kalbim acıyor Nedeni bilmediğim yaralar kaplıyor bedenimi Çok korkuyorum karanlıktan korkmadığım kadar Yanlızlıktan korkuyorum O kadar çektiğim acıları hep içime attım Kimseyle paylaşamadım çünkü kimse Beni anlamazdı hayata sarıldım tek Bir kişi sayesinde canımdan bir parçaya O benim tek dayanağım o benim bitanecik kızım AH AH çok korkuyorum ölümden korkmadığım kadar Yanlızlıktan korkuyorum H€L€N |
SESİMDE. Sesimde rüzgarın nefesi,kaldırımda yanan bi izmarit var Nefesimi tutuyorum çocukluk günlerimde Su dolduruyorum akan çaylardan Ekmek çıkarıyorum fırınlardan Kuruşlarda şıngırtıları gülüşlerin Ve yıkıntılarda kalan hayatın elleri Masanın üstünde buruşturulmuş sevdanın inlemeleri Bi kibrit çakıp yakıyorum gidenleri Kapıların sürgülerini çekiyorum ardından Kayboluyorum koy diplerinde Sızıyorum sevdanın gözlerinden Ve bitiriyorum ağır ağır adımlarımı Bağırıyorum uğultulardan sesimle Geliyorum gidenlerin ardından yanlızlığa doğru. |
| Saat: 10:23 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık