![]() |
En Değerlim : BuGS_BuNNY:smiley9: En Sevimli/İçten :Dark_Adrenaline,The Unique:smiley9: En Moral Veren: Çakabey :smiley9: |
En Başarılı : NeutralizeR En seviyeli ve en Ablası :ThinkerBeLL En MsxTeaM : NoRanynn*kompetankedi*Morrigan En kardeş : queen_angel*BsM*mgLLs*The Unique*the encrypted*nart*SEDEPH*ErikA*RUYA*asla_asla_deme :rose: En Delikanlı :virtuecat En Süper Moderatör : hellboy726*efnelya*inloVe*asla_asla_deme |
gitmesine en üzüldüğüm--burdayım :( |
En Başarılı : NeutralizeR En MsxTeaM : kompetankedi,NihLe En kardeş : queen_angel,BsM,mgLLs,The Unique,the encrypted,SEDEPH,RUYA,DaRk_PrİnCeEs,BuGS_BuNNY En Süper Moderatör : hellboy726,efnalya,ahmed,asla_asla_deme,virtuecat En alıngan: Dark-Adrenaline..... |
Dost Dediklerimiz bizi tanımaz olmus yazıklar olsun En duygusal: By_DuygusaL En tiki : TiKi-BoY En Yüzsüz:YüZSüZ_ADaM En İyi KanKyler:ironx,tiglon,The Unique ,vodo,roziel,matto,pcqopat34 En Cok Mesaj Gönderenler:Arwen,Bugs_Bunny En Sevdigim Admin :Thirkinbell En Sevdigim Mod:L.a.D.y,kompetankedi,evo,noranynn,ahmetseydi,asla_asla_deme En Nefret Ettigim CHillEq En En Eski Üyeler:göksu18,sempatik Beni Yalnız Bırakan Kankam Perfect Body (Kalbimizdesin) En Asi:Tabiki Ben. |
En AdMiN = ThinKerBeLL :tender: En Mod = inlove :))L.a.D.y,kompetankedi,evo,noranynn,ahmetseydi,asla _asla_deme En tatlı = queen_angel :kiss: En iyi = :bilmem: En içten = BsM :rose: mgLLs :rose:göksu18 En kardeşim = buggs bunny , dark adranaline , sportix , ironix . tiki ömer :D En karışık = my love for you :bilmem: En en aklıma gelmeyenlerden özür hepinizi seviyorum :inlove: |
en şekerleri:queen_angel,mgLLs en kankisi:nur_08 en arkadaşı:isokolik yk en değerlisi:bugs_bunny en abisi:the unique |
forumda en fazla mesajı olan arven |
En Başarılı : NeutralizeR En Admin :ThinkerBeLL En MsxTeaM : Morrigan*kompetankedi*NoRanynn En annesi : masalprenses*efnelya*KafeYelMeR En Süper Mod :ahmed*virtuecat*asla_asla_deme En dost : arwen*BuGS_BuNNY |
en kankisi:karakiz_38:kiss: en sekeri:isokolik yk:kiss: en abiside:bugs_bunny:kiss: |
| Saat: 18:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık