![]() |
Hayat bir öyküye benzer, önemli olan yanı eserin uzun olması değil, iyi olmasıdır. Seneca |
|
Kendisini idare edemeyen, başkasının emri altında yaşamaya mahkumdur. VICTOR HUGO |
En çok yaşamış olan, uzun seneler yaşamış olan değil, hayatın manalarını en fazla anlamış olan insandır J. J. Rousseau |
» Mutluluğun değerini, onu kaybettikten sonra anlarız. Plautus |
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez. Montaigne |
» Gençken bilgi ağacını dikelim ki, yaşlandığımız zaman gölgesinde barınacak bir yerimiz olsun. Chesterfield |
Bir gemiyi iki reis batırır. Anonim |
Günümüzde insanlar herşeyin fiyatını biliyorlar ama hiçbir şeyin değerini bilmiyorlar. Oscar Wilde |
Yazana zahmet vermeyen yazı, okuyana da zevk vermez. S.Johnson |
|
Millet Öpüşmeyi Aşk Sanıyor Biz sevdiğimizin gözlerine bakmaya kıyamazken ... |
İyiliği yalnız iyiler anlar,kötülüğü herkes. Cenap Şahabettin |
Aklın emrine girmeden, hayatın kötülüklerine karşı başarı kazanılmaz. A. Schopenhauer |
Akıl, dünyayı yerinden oynatmaya yarayan bir kaldıraçtır. H. Balzac |
İçimizdeki akıl, kiminle savaşması gerektiğini bir bilse, büyük bir kuvvet olurdu. Goethe |
İnsanlara en adaletli dağıtılan nimet akıldır. Çünkü hiç kimse aklından şikayetçi değildir. Montaigne |
Aşk bakışlarla başlasaydı, öküz çoktan trene aşık olurdu. Anonim |
Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır. Andre Gide |
Çizik bir elmas, çizik olmayan bir çakıl taşından daha iyidir. Konfiçyus |
Kimseden sana kötülük gelmesini istemiyorsan fena söyleyici, fena öğretici, fena düşünceli olma. Mevlana |
Toplumda en büyük güveni, her şeyin sonunda adil bir mahkemenin bulunabileceği inancı sağlar. Anonim |
Üç sabah erken kalkan bir gün kazanır. Anonim |
Ölüler yokluklarıyla değil de onlarla bizim aramızda söylenmeden kalan sözler yüzünden keder verirler asıl. |
İnsana, aradığı şeye bakılarak değer biçilir. MEVLANA |
Bırak hata işleyenler hatalarıyla kalsın...Sen onu sevdikçe o yaptıklarından utansın... |
İşleriniz iyi gidiyorsa eğitim bütçenizi iki katına çıkarın, işleriniz kötü gidiyorsa dört katına. Peters |
Haksızlık yapıp tüm insanlarla birlikte olmaktansa, adaletli davranıp tek başına kalmak daha iyidir. Gandhi |
§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr ßÎrdê §ên Vãr§In ΢Îmdê Nè §ènÎ Kãyßèdècèk Kãdãr Cê§urum Nêdê §ênÎ Kãzãnãcãk Kãdãr Gû¢Lû!!... |
|
|
EĞER BİR GÜN DÜNYA YA AİT ÇOK BÜYÜK BİR DERDİN OLURSAhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif RABB'İNE DÖNÜP '' BENİM BÜYÜK BİR DERDİM VAR '' DEME ! DERDİNE DÖNÜP ''BENİM ÇOK BÜYÜK BİR RABB'IM VAR !'DE... |
Yalnızca gerçek dostlarınız size yüzünüzün ne zaman kirlendiğini söyler. Sicilya Atasözü |
Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak sanattır. GOETHE |
Büyük insanlar, dünyayı düşüncelerin yönettiğini görenlerdir. Emerson |
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen birtanesin......... Can Yücel |
Tüm inisiyatif ve yaratma eylemleriyle ilgili bir tek basit gerçek vardır kişi kendini gerçekten adadığı anda, "Kader" de harekete geçmektedir. GOETHE |
Yalan ne kadar büyükse inananı da o kadar çok olur.. Adolf Hitler |
Duymak istemeyen kadar kötü sağır yoktur. ITALYAN ATASOZU |
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. S. M. Power |
|
İnsanların yaptiği sahte paralar kadar paraların yaptığı sahte insanlar vardır. S.J.HARRIS |
Insanin kazandigi paradan degil, paranin kazandigi insandan korkulur. Necip Fazil Kisakurek |
Batıl inanç, zayıf akılların sahip olduğu dindir. Edmund Burke |
Ahlaka aykırı unsurlar, hislerimizi rahatsız etmeyecek şekilde dile getirildikleri zaman, bunları gülünç buluruz. Johann Wolfgang von Goethe |
En usta kimse, bir zamanlar en çok yanlış yapan kimsedir. E. Lancet |
Gözyaşları, insan ruhuna yağan yaz yağmurlarıdır. Alfred Austin |
Sevdiğini Sanıpta Ölümüne Sevme Sevende Sen Olursuun Ölende ... |
Büyük adım atmaktan korkmayın, uçurumu küçük sıçramalarla geçemezsiniz. Anonim |
İnsanlar yanlış yapabilirler , yalnız büyük insanlar yanlışlarını anlarlar. F.Von KOTZEBUE |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık