MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

HEMAN 20 Eylül 2007 11:39

SİTEYE TESADÜFEN BULDUM VE ÜYE OLAYIM DEDİM İYİKİDE OLMUŞUM ÇOK GÜZEL BİR SİTE UMARAIM BÖYLE DEVAM EDER

Demir YumruK 20 Eylül 2007 14:15

Google

akif_bayram 20 Eylül 2007 15:04

slm ve merhaba arkadaşlar ben de bazı arkadaşlar gibi yeniyim.

adım akif.

umarım aranızda güzel ve hoş vakit geçiririm hepinize güzel paylaşımlar dilegimle.

saglıklı ve mutlu kalın.

mavi karanlık sitesini ve formunu nasıl keşfettim konusuna gelince.

googulda ne konusu ararsam arayayım ilk karşıma çıkan sitelerden birisi mavi karanlık olmuşdur.

her bilgi almamda mavi karanlıga biraz daha ilgi duymaya ve merak etmeye başladım.

ve baya uzun zamandır forumu ve siteyi misafir olarak takip ediyordum.

siteyi her geçen gün biraz daha begendim ve sonunda aranıza katılmaya karar verdim.

bu siteyi kuran emek veren paylaşım yapan arkadaşlara çok tşk ederim.

tek kelimeyle süper bi site ve çokda gelişmiş ve başarılı.

başarılarınızın devamı dilegi ile saygılar.

aranızda olmakdan çok ama çok mutluyum.

ac61 20 Eylül 2007 16:43

Iyi güner sitenizi öyle bir gün bir sey bakarken buldum ilgimi cekdi farkli durusu, ben kendim almanyada yasiyorum meslek yapyiorum hemsire olarak sizlerden beni hatirlayib email yazmanizi da cok hos buluyorum sizler tsk...hepberaber bol eylence diliyorum ;)

r_e_i_s 21 Eylül 2007 08:30

valla daha yeni girdim..şimdilik yorum yapmıyorum.göreceğiz bakalım iyimi kötümü ....

tlly 21 Eylül 2007 11:15

merhaba ve hosbuldummmm
benım sızı bulusum bıkac sene olmustur fakat foruma ılk defa uye oldum....aslında daha oncede olmustum dıye sanıyodum ama sadece web sayfanızla sanırım yetınıyomusum...Çok guzel ve faydalı bılgılerınız ıcın emeklerinize saglık diliyorum...sevgiler , başarılar....

respect_aıtH 21 Eylül 2007 11:16

MsXLaBsa kimsenin tavsiyesiyLe üye oLmadım googLeda bişi ararken sıkça rastLadığım bi siteydi ve bende üye oLmak istedim çok güzel bi site aradığın herşeyi rahatLıkLa buLabiliosun emeği geçen herkeze teşekkür ederim!:);)

Hotarubi 21 Eylül 2007 14:28

arkadasim Erika tavsiye etti.

asdenay 21 Eylül 2007 16:01

selamlar. ben Asena. Msn ifadeleri ararken karşılaştım açıkçası ve dizaynı cok hoşuma gitti. umarım iyi vakit geciririz.

crazy_evmer 21 Eylül 2007 23:13

çok mutluyum

bende bu sitenin sahibinin dier sitesinde imparatordan sonra en yüksek rütbede biriydim ve ordaki arkadaşlardaburaya girmemi sölediler gerçekten burasıda güzel bi yermiş.:D

serdar2020 22 Eylül 2007 00:14

slm herkese
aslında bende bu siteyi daha önceden biliyordum fakat zamım olupta giremedim..üye olamadım.. neyse artık üye oldum rahatladım:)
benimde size yardımcı olabılcegim konular varsa söyleyin..üniversitede calısyorum.. üniversite ile ilgili konular ales üds ünide kalabilme..v.s
selametle kalın...

semiha_84 22 Eylül 2007 01:13

merhabalaaarrr....

çok etkilendiğimi söyleyebilirim şimdiden...
çok ilginç ve yararlı olabileceğini düşünüyorum,,
şimdiden teşekkürler ..

fun_un_kankası 22 Eylül 2007 02:33

ee benim arkadasım tavsiye etti fun_club o benim hayat arkadasım o siteye uye olduysa bende olururm ve hiç de pişman değilimm yeni arkadaslarım olacak :) dimi fethiii

vanpiersen 22 Eylül 2007 08:24

merhaba hepinize

:)evet sitenize geldim biraz tesadüf eseri oldu aslında mesenger için discovery programını yükledim çokta memnunum sitenizde ki ses efektleri harika kendimi bir an sinema salonunda hissettim inş.çok güzel arkadaşlıklar yaşarız burada.:D

GÜNESSİZ 22 Eylül 2007 11:11

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs Hi-Tech Forum´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi

SLM HOŞBULDUK BURAYA ÜYE OLMAYI DAHA FAZLA BİLGİ EDİNMEK FARKI BİR ORTAMDA OLMAK İSTEDİĞİM İÇİN TERCİH ETTİM GERÇEKTEN FAYDALANABİLECEĞİM GÜZEL BİLGİLERE SAHİP BİR SİTE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER BURAYI DİNAMİK GÖRÜNTÜ RESMİ YÜKLERKEN VEDE FLASTCATHS SAYESİNDE KEŞFETTİM ARANIZA KATILMAK GÜZEL BİR DUYGU SAYGILARIMLA.....

SeanpauL 22 Eylül 2007 12:38

Ben SeanpauL.
Bu Forumu YıLLar Öncesinden BiLiyordum.
2005 Te İLk Çıktığı ZamanLarda BuLmuştum Ama ÜyeLik Bir TürLü Kısmet OLmadı =))
Demekki Bugüneymiş:D

darkscream 22 Eylül 2007 13:53

herkese selamlar :wave: googlede gezınırken sıtenızı gordum ve cok etkılendım ses efektlerınız cok hosuma gıttı dedım kesınlıkle uye olmalıyım.:) sıtede emegı gecen herkese tesekkrler :smiley32:

bozkurtsoylu55 22 Eylül 2007 13:57

:turkiye:MsXLabs'la google de dolasirken karsilastim. Inceledim içerigini begendim ayrica üye sayiniz çok kabarik. Faydalanacagimi umuyorum. Tesekkür ederim.:)

bozkurtsoylu55 22 Eylül 2007 15:12

Sitede dolastikça zevk al1yorum.Emegi geçen herkese tesekkür ederim

yüksel2 22 Eylül 2007 16:10

siteyi bir raslantı sonucu buldum sonuçta da forumdaki konulardan etkilendiğim için üye oldum

kacak_kız 22 Eylül 2007 16:36

bi rasTLantı sonucu buLdumm sıteyı guseL bır yer mıs hemn de uye oldum gusel bır yer ya :)

zdarkRAP 22 Eylül 2007 16:43

wallahi bende googleda gezerken buldum hiphop rap falan yazıodum bi baktım msxlabs :) we bibaktım site harika gerek tasarım olsun bilgiler olsun süper walla bu siteyi cok sewdim

sensiz_asla_07 22 Eylül 2007 17:10

öncelikle teşekürler bizleri aydınlatdığınğz ve her konuda yardımcı olduğunuz için sizi bir arkadaşım tavsiye etmişti daha öncede kayıt olmuşdum ama kapandı sebebini bilmiyorum sanırım süreli girmemiştim uzun bir süre zaman aşıma uğradı galiba neyse tşkler başarılarınız devamını dilerim iyi günler:)

xAlisanx 22 Eylül 2007 17:36

aslında başka bişe arıyodum aram sonucunda bura çıktı bende üye oldum ama şuan siteden bişe anlamadım

İsmim : Alisan
Ögrenim : Lise
Aklıma başka bişe gelmiyor geldikce sohbet ettiçce söleriz soranlara bu kadar yeterli bence ögrenmek isteyen sohbet edebilir benimle

berrakemal 22 Eylül 2007 17:50

ben geçen sene lglabs.org adresine üye olmuştum fakat unutmuştum aklıma geldiginde siteye gireyim dedim kendi kendime vegiremedigim için araştırmaya koyuldum ve *** a benzer sizi fark ettim ve sitenize girdim ve üye oldum *** üye adımla girmeyi denedim ve sitenize giremedim

NeutralizeR 22 Eylül 2007 17:52

Alıntı:

berrakemal adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 717493)
ben geçen sene lglabs.org adresine üye olmuştum fakat unutmuştum aklıma geldiginde siteye gireyim dedim kendi kendime vegiremedigim için araştırmaya koyuldum ve *** a benzer sizi fark ettim ve sitenize girdim ve üye oldum *** üye adımla girmeyi denedim ve sitenize giremedim

Bahsettiğiniz site tamamen taklit; arayüzümüzü, grafiklerimizi, içeriğimizi ve hatta nick'lerimizi çalan bir siteydi. Bizi kızdırmak isteyen birkaç çocuğun oluşturmuş olduğu kısa soluklu bir küçük topluluk sitesiydi.

diclem 22 Eylül 2007 18:12

slm aslında bende bulmak ıcın bı caba harcamadım bı arkadasın odevı vardı bulalaım derken karsıma cıktı ordakı kızların korkunc seslerı ılgımı cektı ve ohsuma gıtı dogrusu cok super bı sıte neyse daha burdayız daha cok gorusecez ya gorusmek uzere

Dead Lady 22 Eylül 2007 18:18

Merhaba (=

Gothic ararken buldum siteyi tamamen tesadüf yani (=

Üye olalı yarım saat bile olmadığından siteyi tamamen çözemedm (=

Karanlığın mavi Yüzü kelimesi çok hoş (=

kısacası ben ;

Gizem Eylül
05,10,1989
ÇAlışıyorm

vs. vs. (=

dj_beyzacan 22 Eylül 2007 22:46

hımm... benimde bu siteyle tanışmam aslında amcam sayesinde oldu diyebilirim... kervanqran benim amcam :) ama çok güzel ve çok zevkli bir site burası burda gezinmekten çok zevk alıorum

cosalando 23 Eylül 2007 06:46

Mp3Gain edinmek istiyordum google da aradım çıkan sayfalardan tesadüfen sizi seçtim daha evvel de msn discovery için arama yaparken rastlamıştım bu siteye bilgisayardan fazla anlamadığım için elimin altında olmasında yarar gördüm... Benim hikayem de bu. Gain sağlıklı olarak çalışıyor ama AVG msndiscovery için izin vermiyor ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim.

AdemBaba3838 23 Eylül 2007 13:03

ismim adem
kayseri den aranıza katıldım
sitenizle, msn block listesinin nasıl silineceğini bulabilmek için google aramasında tanıştım.siteniz güzel gezdikçe güzzelliğini göreceğimden eminim.
teşekkürler.

kurdele 23 Eylül 2007 13:14

Ben buraya bir ablam sayesinde üye oldum.8 yaşındayım.burdaki resimleri çok beğendim.çok güzeller.

evreem 23 Eylül 2007 14:08

[ merhaba ben evreem msxlabs la tesadüfen tanıştım güzel bir site kurallarını ve siteyi çok beğendim diğer arkadaşlarlada tanışmak isterim teşekkür ederim herzaman girmeye çalışacağım tanıştığıma memnun oldum

cvxb 23 Eylül 2007 14:56

ben cvxb bır sabah msnmı açmak ıstedım ancak msnmesenger ı açamadım bırüst versıyonu (8,0-8.1) yuklemem gerekıyordu bende 7.5 ı bırakmak ıstemedım ararken msx le tanıştım ve çok memnun kaldım tek kelıme ıle harıka

caca225 23 Eylül 2007 17:42

walla denk geldi inş pişman olmam (sw)(sw)

Misafir 23 Eylül 2007 21:27

ben daha birşey anlayamadım ama güzel güzel...:):inlove::turkiyem:

YalnizcaBirSelam 23 Eylül 2007 21:43

bana arkadaşım tavsiye etti onun için üye oldum.
biri bana imza oluşturma konusunda yardımcı olabilirmi acaba çok karışık geldi bana yav deniyom deniyom olmuyo resim koymak istiyom oraya bide :(

Misafir 23 Eylül 2007 23:18

burası gercekten güzel bir yermıs :):)

gadget 24 Eylül 2007 01:11

Ben ne için üye oldum hatırlamıyorum ama cok güzel bi site paylasımlardan sohbetlere kadar ...

evo 24 Eylül 2007 10:18

Alıntı:

YalnizcaBirSelam adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 719928)
bana arkadaşım tavsiye etti onun için üye oldum.
biri bana imza oluşturma konusunda yardımcı olabilirmi acaba çok karışık geldi bana yav deniyom deniyom olmuyo resim koymak istiyom oraya bide :(

hoş geldin aramıza..

imza için bu linki tıklıyarak >> https://www.msxlabs.org/forum/flash-video-dunyasi/4545-flash-imza-istekleri.html isteğini yazarsan arkadaşlar sana yardımcı olcaklardır.. : )

Apollu 24 Eylül 2007 12:01

Öncelikle şimdiye kadar gördüğüm en gelişmiş forum sitesine geldiğimi gördüm. Emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık.
Dinlerken hüzünlendiğim bir şarkı var. Eminim herkes dinlemiştir. Sandy posey-All hung up in your green eyes. İşte bir gün bu şarkının sözlerini bulmak için nette gezinirken karşılaştım. Bir şeyler bulmak ümidiyle üye oldum. Benim tanışmam böyle oldu. Boğaziçi ile ilgili bir projede çalışıyorum. Zaman buldukça nete giriyorum. Herkese saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

prof_ersin 24 Eylül 2007 21:48

selamlar ben ersin istanbul da oturuyorum
afyonluyum
sıtenızı google aramasından buldum ve cok begenıp uye oldu
iyi forumlar..

lincoln68 24 Eylül 2007 22:07

siteniz gerçekten çok güzel emekleriniz iiçin çok teşekkür ederiz

KurtCobaiN 24 Eylül 2007 22:14

İnsanın Başına Ne Gelirse Meraktan Derlerya Benimkiside Öle Oldu;)

husam07 24 Eylül 2007 23:17

merhaba ben hüseyin öğrenciyim boğaziçi üniversitesinde...sitenizi google bana lazım olan bir programı aradığımda gördüm ve o programa ulaşmak için kayıt olmam gerekliydi kayıt oldum,şimdilik güzel gibi siteniz....en azından işime yaradı umarım başka insanlarında işine yarar arkadaşlarıma önereceğim...

_era_ 25 Eylül 2007 01:48

Herkese slmlar. Ben de bu siteyı huseyın arkadasım gıbı bır program ararken buldum. Aslında daha önce abimde kullanmıstı ve cok faydalı bır site oldugunu soylemıstı. Bnde önüme cıkan bu fırsatta kaydoldum. Sitede emeği geçn herkesden Allah razı olsn. hepinize teşekkür ederm.

thedarkprince91 25 Eylül 2007 01:49

Ben internette bişe arıyodum.Burada buldum.Geçenlerdede aklıma geldi.MsxLabs güzeldi diye.Bugünde aktifleştim , inşallah devam eder :)

Safak_Sebastian 25 Eylül 2007 01:55

Damdan Duserken Tanıstım :D

neri35neri 25 Eylül 2007 02:22

sizleri nette sorf yaparken tanıdım çök sevdim çök muhteşem bir site çök teşekkurler:kiss::bow::rose::broken:

gurami 25 Eylül 2007 02:37

SİTENİN İNANILMAZ GÜZELLİKTEKİ GRAFİKLERİ ÇOK HOŞUMA GİTTİ VE ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM.

Saat: 06:14

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık