![]() |
şans eseri:) |
Merhaba Samsun'dan hakan ben. Forumu çok önceden biliyordum ama kayıt olmak şimdi nasip oldu arayüz ve tasarım ilgi alaka çok iyi gördüğüm kadarıyla. Güzel günlerimiz olması dileğiyle hoşbuldum :D |
Yıl 2008, MSN e update gelmişti görünümü değişmişti... Herkes eski görünüme dönmek istiyordu, ve çalışan sürüm sanırım bir tek burda vardı. :) |
2006 veya 2007 de üye olmuştum :) 6 ay giriş yapmayan üyeliklerin silinmesi çok saçma olmuş belki askerdim belkide ceza evinde |
Merhaba 👋 Tesadüfen buldum burayı ve üye olup bu sayfayı ele geçirmeliyım diye düşündüm 😜 (şaka şaka) Güzel ve yararlı paylaşımların olduğu mükemmel bir site👍 Emeği geçen herkese teşekkürler 🌹 🌹 🌹 |
hoşgeldin |
2006 yılında msn ile ilgili bir şey ararken bulmuştum. İlk seneler etkindim ama dersler yüzünden pek fazla giremediğim için üyeliğim silindi. Daha sonra tekrar üyelik aldım onun sonu da aynı oldu. Bakalım bu sefer üyeliğimin silinmesine izin verecek miyim :wiggle: |
Site bence iyi ama dahada geluştirilebilirr |
Dünyanın farklı kültürlerinde yüzyıllardır farklı anlamlar yüklenmiş kargaya; ruh rehberi, geleceğin habercisi, bilge ruh, dönüşümün simgesi ve niceleri. Bizim en sevdiğimiz ise “değişim için gereken bilgeliğe sahip olan”. İşte bu yüzden, getirmek istediğimiz değişim için kendimize kargayı rehber seçtik. Ekip üyelerimizin en önemli ortak özelliği hem kitap hem de teknolojinin yıllardır içinde olmaları ve bu iki farklı -belki de zıt- kavramdan lezzetli tatlar çıkarabilmeleri. |
2004 de ilk kez üye olmuştum. Thinkerbell ile şu an olmayan başka sitelerde muhabbetimiz olmuştu (normal olarak hatırlamaz). Eski üyeliklerim uçmuştur tabi. Şimdi baştan. |
| Saat: 08:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık