![]() |
Nasıl buldum hatırlamıyorum ama sene 2004 falandı sanırım, en güzel, en keyifli zamanlarım, çok şey öğrendim, bugünün fundasına katkısı çoktur. Site sahibi benim bilge kabul ettiğim nadir insanlardan biridir, kıymetlidir. Bilgisi/bakış açısı her zaman nettir. Bilmediğim birşey olunca yine kendimi burada bulurum ve soruma mutlaka cevap alırım. iyiki var MsXLabs :bilmem: |
Merhaba ben zeki, Başka forumlarda gezerken sitenize rastladım ve üye oldum. Keyifli vakit geçireceğimi düşünüyorum. |
2005-2006 yıllarıydı sanırım..Nasıl keşfettim bu siteyi hiç hatırlamıyorum ama mavi teması ilgimi çekmişti..O zamanlarımdan güzel bir hatıra mxlabs |
Merhabalar ben Berkay, Uzun yıllar önce lise zamanlarımda, reymysterio619 ( :D ) nickiyle buralarda çok zaman öldürdüm. İlk olarak bu platformu sadece ödevlerimi yapmak için kullanıyordum, sonraları üye olup aranıza katıldım. 5-6 senedir uzak kalmıştım, şimdi geri döndüm :) |
Merhabalar. Hiç unutmuyorum 2013 yılında internette meraklı sorularımın yanıtlarını ararken bu siteye denk gelmiştim. Ancak siteye üye falan değildim. Yine böyle gezerken mavi temadan tanıdım, girdim eski konulara baktım böyle nostalji oldu açıkçası. Üye oldum şimdide ^^. |
Merhabalar 2007 2008 yıllarında msn kullandığımı zamanlardan aklımda kalan bir siteydi. Bir anda aklıma geldi. Bir zamanlar msxlabs vardı ne oldu ona derken geri geldim. Bu siteyle ilk tanışdığım zamanlarda elimde nokia symbian işletim sistemli bir telefon vardı. Ona msn kuruyordum falan... Ne günledi. o günlerin hatırına tekrar geldim buralara. Şuan üniversite okuyorum. Ona da okumak denirse. Dokuzuncu seneme başlayacağım yakın zamanda. Bakalım... |
Ben zaten uyeydim naias di nick im çok uzun zaman oldu kaydım silinmiş bi konuda yardımınıza ihtiyacım var! |
Alıntı:
|
Ben merttoprak, Telefonum bozulmuştu, ben de internette forum sitelerine bakarken birden karşıma msxlabs çıktı. İşte böyle karşılaştım. |
Selamlar Adım Taner. Kamuda mimar olarak görev yapıyorum. Erzurumluyum Erzurum'dayım. Saygılar |
| Saat: 11:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık