![]() |
AŞIRI ÇOK KIZMADIKÇA - Kİ HİÇ OLMADI KARŞIMDAKİNE KÖTÜLÜK DÜŞÜNMEM.. BİR ABDEST ALIR VEYA EN FAZLA BATTANİYE YASTIK GİBİ ŞEYLERE GİRİŞİR HIRSIMI ALIRIM :) |
İnsanlık Suçu İşlemiş Bazı İnsanlara Taksim Meydanında Sallandırcaksın Derler Bende Sallandırmıycaksın Tek Tek Kerpetenle Tırnaklarını Dişlerini Çekceksin Sonra Kulağını Kesceksin Sonrada Gözlerini Çıkarcaksın Bazı İnsan Sayılan Varlıklar Ölümü Bile Haketmiyorlar Onlar İçin En İyisi Örneğin Bu Son Güngörendeki Olayı Gerçekleştirenler İçin Bunu Söyledim |
kırmaktansa sabredip içime atıp içimi çürütecek kadar... |
her zmn köpeklere en acı çektiren şeyi yapmak istemişimdr |
Zaten iyi biri olduğumu kim söyledi ki :P :noangel: |
Bir İnsanı Etlerini Cımbızla Yolacak Kadar |
Yüce Hükümdar olan; "Hz Allah Doğrulukdan, güzellikden, ayırmasın. Kötü olmayıda kimseye nasip etmesin. |
birisi bana ne kötülük yapmışsa, aynısını ona yapabilecek kadar kötü olurum.. kincilik yani..(6) ama birisi bişey yapmamışsa, kimseye kötülük yapmam.. hatta iyi bi insanım (A) :P |
cok kin tutarim ama insanina bagli benim canimi yakanin canini almak icin elimden geleni yaparim :D |
Benim şu ana kadar yaptığım en büyük kötülük Susmak oldu.. çünkü sadece karşımdaki insana artık değer vermiyorsam susarım;) |
| Saat: 23:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık