![]() |
daha çok yeniyim burada daha 5dk olmadı zannediyorumki güzel bisite burasını arkadaşlarım tavsiye etti anlettı seviyeli bi ortamın olduğunu angelgirl27 ve alpacinoo ya çok teşekkür edrim önerdikleri için. |
nesöyleyim bilmiyorum ok |
:noangel:SLM açıkcası japonca kelimelere bi bakim dedim googledan girdin karanlıuğın mavi yüzü güzel göründü,yanlız ara sıra aniden çıukan sesler korkutsada bu da güzel tabi,bu arada isim beğendiremedim ,erasmus dedim var dediler ,andromeda dedim var dediler,allakda andromedanın en önemli yıldızlarından biridir nabalım;) :bebe: aslen malatyalıyım ama şu anda kütahyadayım işte öleee...:naughty::tender: merhabaa merhabaa... |
XxDiscxX ıstanbul dogumluyum sıtenızı epey bır duylmus oldugu ııcn artık ısım vermeey bıle egrek bulunmuyor cunku bır googledan bıle farkı kalamadı sıtenın adeta nam salmıs ortalıga sanala neyse ısmımde cem bu ara STARHACK moderatoruyum ;) saygılarımla |
valla sırf kıskanıom die giriorum ben böyle bi site yapamıom die bakım bakım ic geciriorum:P |
adım merve sıteyı kusenımden oğrendım hos vakıt gecırebılecegımı soyledi... gerci oda yeni üye olmus ama bakmıs sitede ne ararsan var cok emek harcanıyor hemen uye olmus benımde uye olmamı o sağladı... sıtede emegı gecen herkesde tesekkur ederım... |
Sadece program indirirken kullanıyodum=) ee dedim üyede olmak lazım bize çok hakkı var:D |
eski canimbabam üyesi sayesinde tanistim |
slm adım ömer yeni katıldım foruma bana kimse tavsiye etmedii geziyodum msn ile bi kaç şey araşdırıyodumm bu forum çıkdı karsıma çok beyendim çok güzelll bende kayıt oldumm:DDD harikaaaaasınızzz:DDDDD |
siteniz tekkelimeylesüper |
Ellerine Saglık Cane Güzel çalışmalar var Güzel paylaşımlar var online yardım var Herşey var var Teşekkürler Emeğine Salık |
WWAW!OLDUM ilk gordugumde.cok hızlı baglantı kurmasıda muhtesem.renk tonları sitenin renk uyumlarıda bi harika .acıkcası bana kendimi özel hissettirdi.daha ilk dakkalarım ve bunu iyi degerlendirmeliyim.tesekkürler.....:) |
SELAM BEN HİP HOP EJAY 6 YI DAHA ÖNCE KULLANMIŞTIM ARKADAŞ YARDIMI İLE ALDIM YŞİMDİ İNDİRECEM İNDİREMİYORUM KAYIT OL DEDİ OLDUM YİNEDE BAŞARAMADIM |
slmm beyler ve bayanlar bende katıldım bende alırsınız artık yanınza |
merhabalar sitenizi cok begendim hoşuma gitti umarım nickimin bır sakıncası yoktur umarım :)site harika olmuş olagan üstü ama yanlız veri tabanını birazdaha güçlendirirseninz eminim daha hızlı ve aktif olacagından eminim sagılarımla mix_club |
ben msx le amcamdan gorup tanıstım |
slm arkadaşlar sitenizle biraz önce net'de şebnem ferahla ilgili bazı yazılar ararken tanıştım henüz siteyi gezme fırsatım olmadı kendimi kısaca tanıtayım adım : Alican BİRCAN 24 yaşındayım Marmara Üniversitesi Hastanesinin karşısında bir eczanede çalışıyorum yaklaşık 7 yıllık koyu bir Şebnem FERAH hayranıyım hobilerim: müzik,pc,sinema,rock(Şebnem FERAH),PC2 oyunları (pes4,5,6) köpeklere olan ilgim gereğinden fazla 4 adet kurt köpeği besliyorum hepsi birbirinden harika bence 50 tane arkadaşın olucağına 2 tane kurt köpeğin olsun sadık olsun herzaman yanında olsun inanın bana başka bişey istemezsiniz sanırım birazcık çenem düştü kendimi tanıtmayı seviyorum umarım zamanla bende sizleri tanırım hepinize bol keyifli forumlar diler şimdiden ilginiz için teşekkür ederim |
A$kım (requiem aeternam) sayesinde tanıştım.. Ona pek güvenemediğimden:) neler yaptığını merak ettim.. |
slm arkadaşlar ben bu forum sitesinin yeni üyesiyim artık sıkça görüşeceğiz . her kişi kendi özel rengi ile kendini ifade eder umarım içinizdeki bilgileri paylaşmakta cömertsiniz . ayrıca format çok güzel sitenin görünüşü kendini çekimser kılıyor yanlışmıyım acaba ön yargılarımı def etmek ve beni buraya adapte edeceğinize inanıyor hepinize en içten saygı ve sevgilerimi yolluyorum şimdiden arkadaşlığınız için teşekkür ederim |
ben burayı nasıl buldum,bende anlamadım am iykide bulmuşum siteye giriş müziği ve tasarım harika... bende artık burdayım herkese selam.tüm site çalışanlarınada selamlar bizi böyle bir siteyle buluşturdunuz için teşekkürler;) |
selam herkese bende geliyim artık üye olayım artık dedim 1 senedir gözüme carpıyodu bugun japoncayla ilgili bişeyler ararken bu siteyle karşılaştım yine ve burdayım :) güzel bi site ama çok ses çıkarıyor :) |
method man i ararken gördüm ilgimi çekti üye oldum bundan sonra takılıp nasılmış neler varmış yokmuş görüp gerekirse çevremizde reklamını yapıp dostlarımızı davet edicez. |
Doğru söylemek gerekirse bu eşsiz siteyle tesadüfen karşılaştım hani insanın başına en umutsuz anlarda bir çıkış yolu gözükürya benimki o hesap internette google da dolaşıyordum birden bu site çıktı karşıma va fragmanları beni çok etkiledi zaten ondan sonra bu siteyi hiç bırakmadım |
slm merhaba sayın site yöneticisi ve diğer çalışıp emeği geçen arkadaşlar, bu siteyi bir arkadaşım bana bayaa uzun anlattı ve benimde ilgi alanlarımın bulunduğunu düşündüğüm konular mevcut olabileceğini düşünerek üyeliğimi zevkle yaptım ve iyiikide üye olmuşum diyorum, arkadaşlarım ve dostlarıma da fırsat gelince bahsetmeyi düşünüyorum.. sevgilerimle iyi çalışmalar. |
Messenger ile ilgili bazı şeyler arıyordum tam olarak hatırlamıyorum :P Ve burda istediğim şeyleri baya detaylı buldum.O zamandan beri siteye takılıyorum :) |
merabalar nette dolasirken siteniz karsima cikti merak edip inceledim gusel bi site olmus elinize saglik cok faydali bilgilerle karsilastim hemen uye oldum.kusura bakmayin adinizi bile bilmiyorum daha ama tanisiriz insallah biz daha buralardayiz bu arada benim adim murat simdiden memnun oldum.ilginiz icin tesekkurkler.hayirli aksamlar.:) |
HER ZAMAN İNTERNETTE ARAŞTIRMA YAPARKEN KARŞIMA ÇIKARDI MSX. BİR GÜN ÜYE OLMAK İÇİN ZAMAN AYIRDIM KENDİME , VE BU İNANILMAZ DÜNYANIN İÇİNDE BULUVERDİM KENDİMİ . BENCE AVRUPANIN EN İYİ FORUM SİTESİ. FORUMLA BERABER MUHTEŞEM BİR BERABERLİK VE YARDIMLAŞMA ÖRNEĞİNİ AÇIKCA BURADA GÖREBİLİRSİNİZ. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TŞK EDERİM |
Merhaba Hoş Bulduk Grafikler Çok Güzel |
slm arkadaslar... bende sızlerleyım artık. ;) |
Alıntı:
|
slm adım asigül yasım 27 istanbulluyum modatasarım işi ile ugrasıyorum..bekarım:) vede bu siteyii tamamiyle kendi cabalarımla buldum...tesadüfleri severim... |
slm ben kısaca rabish:) msxlabs ile google da ödev ararken karşılaştım..ve doğum günlerimizin aynı olması beni msx e daha çok bağladı birçok arkadaşıma tavsiye ettim çok güsel bi site en önemliside artniyetli insanlar tarafından rahatsız edilmemekk:D TEŞEKKÜRLER MsXLabs |
Bencede bu site epey seviyeli.Bende bir program ararken rastladım.Ve site dikkatimi çekti.Bende aktifleştim.Herkes hoş geldi :) |
İyi geceler, aslında bu siteyi keşfetmem aylar öncesine dayanıyor ama daha bu gece üye oldum... Aylar öncesinden kastım bir 7-8 ay öncesinden bahsediyorum... Kendi iç dünyamla ilgili fantastik resimler aramaktaydım ve arama motorlarında Mavi -Karanlık ismi beni kendine doğru öyle bir çekti ki... Misafir konumunda sürekli aranızdaydım aslında, tıpkı bir ruh gibi!.. Ben sizleri görebiliyordum ama siz varlığımdan haberdar değildiniz ve işte buradayım, daima hemde... Tabi aranıza kabul ederseniz... Edersiniz değil mi?.. Benden size ***(F)(F)(F)*** |
Alıntı:
|
mrb ben gkcn siteyi nette gezerken buldumm inş güzel wakit geçiririm burda herkeze slmm.!! :):) |
Bende jasmin gibi önceden taniyorum aslinda, aslinda nickimde vardi ama aylardir hastaligim nedeniyle nete giremedigim icin bir yazi dahi yazamadim aksi zamana denk geldi.... Sifremi unutunca yeni üyelik aldim... Ben asmin isvicrede yasiyorum... calisiyorum... Sanirim bundan sonra SIKca basinizi agriticam.... Herkeze iyi aksamlar... Bu arada süper bir forum..... Ellerinize emeginize saglik ( emegi gecen herkezein) |
selam bende artık burdayım ısmım peder yasım 18 herkese ıı forumlar|-):O:) |
arkadaşımın tavsiyesi üzerine kayıt oldum (nur_08) ilk baş anlayamaıştım siteyi zor geliyodu ama gittikce kolaylaşmaya başladı şimdi gayet memmunum sık sık girmeye calısıyorum bence cok güzel bir site biraz daha basit kolay olursa:) |
merhabalar.. sitenizi nette gezerken tesadüf eseri bulmuştum. sitenize 5,6 aydır misafir olarak giriyordum ve sitenizi cok ilgi cekici buluyordum. bugüne kısmetmiş üye olmak.. MAVİ benim hayatım başka ne diyeyimki.. bu sitede emeği gecenlere cok cok teşekkürler.. |
Merablar benim bu siteyle tanışmam tamamen bi tesadüf oldu ama şunu söliyim iyi ki bulmuşum bu siteyi çok faydalı bilgiler var bana göre hele o msn bölümü yokmu büyüleyici valla kim ne derse desin harika böle bi site kurduğunuz için ne sölesek az olur hehehe:D harikasınız yaa başkada bi sözüm yok size. :D(L)(L)(L)(L)(L)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
:$tamamen şansıma buldum sizi ve doğru olduğu kadar mükemmel bir yerdeyim anladığım kadarıyla tebrikler |
Engelilerle ilgili aramamotorunda karsima cıktıgınız cok iyi oldu, ozellikle ta en bastan hic vakit kaybetmemem gerektigini dusunerek uye oldum. Dogruyu soylemek gerekirse Yaşadıkça dışında hiç bir forumda yer almıyordum. Seviyeli ahlak kurallarına uyan bu kadar geniş çaplı bilgi veren başka bir site daha olmadığını düşünüyorum. Bundan boyle birlikteyiz.. Sevgiler, T. |
merhabalar ilginiz için teşekkürler benim ismim abdülhamit trabzonluyum istanbulda üniversite okumaktayım marmara üniversitesi makina öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim ilgi alanlarım satranç ve spordur sitenizi daha yeni tanıdım henüz 20 dakikadır sitedeyim oldukça etkilendim burada çalışan arkadaşlara ve de resim ve video gönderen arkadaşlara çok teşekkür eğer bende becerebilirsem resim ve video göndermeye çalışacağım şimdilik aklıma gelenler bu kadar bende sizinle çalışmaktan mutluluk duyacağım |
site tam anlamıylas on numara yalnızca biraz fazla kasıyor onun haricinde girip de gezmeye değer bir site ben bu siteyi telefonuma program araken buldum.tema olarak etkileyici bir düntası var |
site tam anlamıyla harika başka forumlarda takıldım ama bunun kadar içerikli bi site görmedimm diye bilirimm yapanların uğraşanların ellerine kollarına sağlık :smiley9: |
mrb benim siteyle tanışmam biraz garip oldu sanırım:) arkadaşım dramelodi nin bi şarkısını attı bana çok hoşuma gitti kim bunlar diye merak ettim arama motoruna dramelodi yazdım ve ordan oraya gezerken sizi buldum burda olmaktan mutluyum umuyorum ki güzel vaki geçiricez şimdiden tşk ederim |
Admin arkadaş her kimse emek harcamış ve karşılığını almaya başlamış tavsiye ile geldim iyi forumlar |
doğrusu ne diyeceğimi bilmiyorum. henüz inceleme fırsatım olmadı ama çokmethini duydum sitenizin. benide aranıza kabul ettiğiniz için teşekkürler. kalın sağlıcakla... |
çok kere adını duydum gördüm. ama üye olma fırsatım olmamıstı. oda kısmet oldu. az önce arama motorunu kullanıyordum bi arastırmam iiçin. o sayede karar verdim. inceledigim kadarıyla iyi bir arşiv emegi gecen herkesin ellerine saglık :D |
| Saat: 09:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık